Bv Dara,Miha,cristoiu,Irina!Hai Amy,danaang!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

La multe lunite Toma de Carina!
La multe lunite Emma de Oanace!
La multi ani Buburuza!
Monna, tie sper sa nu uit sa-ti spun maine La multe saptamani lui Andi!

Meg: imi pare rau de patania cu capusele, foarte nepotrivit moment si-au ales
Dia_tm: da da... foarte bun motiv sa ramana Lavinia!

Atat apuc de data asta, s-a trezit Biancuta, fug la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

eu intru numai ca sa ma plang

mi s/a stricat congelatorul si am aruncat o gramada de carne, peste, inghetata, legume

streptococul B mi/a iesit pozitiv

maine trebuie sa merg iar la monitorizare pentru ca au iesit niste chestii aiurea la bataile cardiace

sotul nu mai sigur de numele Euan

la firma iar e nevoie de bani si nu avem de platit chiria si nici gradinita

Finn a adormit in tramvai si a trebuit sa/l car si ma dor toate cele. asta dupa ce mi s/a spus sa nu mai car nimic, in special copilul...

Finn Constantine 15.10.2009 si 36+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

J.D., imi pare rau...mai sunt si zile din astea, in care parca toate merg prost...
Ai grija de tine (de voi), si incearca sa te menajezi cat de mult reusesti!
Sper maine la monitorizare sa fie ok! (cu streptococul cred ca se rezolva cu tratament antibiotic - daca am inteles bine);
Sper incet incet sa se rezolve toate si sa fie totul ok!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ooof, JD, cate belele..important e sa te lamuresti cu bataile cardiace..pentru nume mai e timp sa va decideti, banii...vin si se duc..streptococul se trateaza..durerea de la carat extra-greutate trece.

te pup tare-tare!

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

despre alaptat (citeam recent impresii si pareri de-ale mele ...inclusiv materiale de informare studiate cand era Adri bebe); am gasit si ceva informatii care poate pot fi utile:

O solutie super naturala de crestere a lactatiei (n-am folosit-o ca n-a fost nevoie, dar sunt convinsa ca are sanse mari de reusita):
24 de ore alaturi de bebe.
Adica o zi intreaga (si o noapte) de stat cu bebelusul in pat, in brate, mangaindu-l, studiindu-l cum doarme, oferindu-i sanul ori de cate ori da semne ca l-ar vrea. Si atat! nici o alta activitate!
Bebe are o putere extraordinara asupra organismului mamei! E adevarat si ca mama are nevoie de odihna dupa nastere...dar odihna poate fi gasita si alaturi de bebe, si poate fi si mult mai placuta decat departe de bebe.

Mai erau multe materiale care insistau pe ideea ca plansul bebelusului stimuleaza secretia lactata a mamei; la noi s-a verificat din plin.
Adica eu n-am reusit sa mulg laptic (decat cateva picaturi, si alea destul de greu...). In schimb, daca bebe voia sa pape, curge laptic pur si simplu; pana ii schimb scutecul inainte de a-i da sa pape, pur si simplu picura; si cand papa dintr-un san, curge si celalalt. In rest n-au curs deloc (nici ziua, nici noaptea, desi noaptea papa foarte rar).
E foarte ciudat (si extraordinar in acelasi timp) modul in care organismul mamei poate fi controlat asa de bebe.

(habar n-am cum va fi de data asta...sper sa fie totul ok...)

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

JD, a zis meg bine ce a zis...

Dia, interesanta abordare..de retinut.

Irina, 38+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Of! JD, stiu ca e greu dar incearca sa te detasezi macar de ce poti (bani, congelator). Vorbeste cu micutul din burtica sa fie bine si lui Finn da-i multi pupici.

Dia cred ca sunt adevarate cele povestite de tine mai sus. Mai mult, eu simt cum mi se umplu sanii cu cateva secunde inainte sa se trezeasca pitica (asa era si la David), iar daca mai e si maraita deja ma inteapa. Eu de voie de nevoie am stat in pat prima saptamana si poate a ajutat si asta (desi la David nu a fost asa si tot am avut mult lapte)

De Dara mai stiti ceva? Dar de Cristoiu si Supermami?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

JD, eu nu o infas pe Alexia. doarme in sac, dar nelegata. Imi pare rau pt perioada proasta prin care treci.
haydee, am avut o noapte linistita.. dar terorista mea plange de azi dimi. nimic nu ii convine..
meg, cere mai multe pareri legat de capuse, mai ales ca alaptezi. off.. cum naiba de ai patit asta?
bine ai venit pe lume bebe Miruna, felicitari Dara! pana la urma a fost bine bebelusa. acum trebuie doar sa va bucurati una de cealalta! pupici.

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Va pup pe toate!
JD, nu pot sa cred ca intr-un mesaj ma indemni sa stau cuminte, si o pagina mai incolo povestesti cum l-ai carat pe Finn :)) -oricum, esti tare ca mai poti! eu n-as fi putut. Sa speram ca ai epuizat stocul de ghinioane pe o perioada lunga, si sa se regleze repede cele legate de bb.
Eu mai pot sa ma misc liber doar in piscina, unde merg aproape zilnic.

Meg, asa ochi am facut la mesajul tau cu capusele ca era sa omit sa cobor din metrou! Horror 6 deodata! Cat sunt eu de naturista si anti-antibiotice, si au as fi luat preventiv, ca prea-s periculoase, si au fost si multe. tot e bine ca i-a crutat pe pici!

Carstea, ai incercat sa nu il duci pe Rares la wc cateva nopti la rand, chiar daca face pe el? poate se regleaza singur. Suna tare greu cum zici de noptile tale. Eu, desi am vrut sa ii scot Anei si pampersul de noapte, cred ca aman pe vara, exact sa ma crut o perioada.

Mona
Dia, confirm si eu tot ce ai zis de alaptare!

De la Dara nu mai am noutati, i-am dat un sms sa o asigur ca noi suntem avide de info :), oricand poate, sunt binevenite. Mai mult nu o stresez, sigur e tare bulversata.

La controlul meu de azi toate au fost perfecte, si analize, si eco, aproape m-a asigurat ca nu nasc pana in Pasti, ca am colul lung si betonat, deci m-am oprit direct la piscina.

Muah!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Si nu in ultimul rand
la multi ani, Titi!
La multi ani, Buburuza!

Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familie!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Iustin : dpn 21 Apr

Mergi la inceput