Bv Dara,Miha,cristoiu,Irina!Hai Amy,danaang!
Raspunsuri - Pagina 8
amy25 spune:
Meg mi se pare nasol rau ce-ai patit, eu zic sa evitam astfel de locuri macar o perioada. Eu capusa n-am vazut decat pe caine pana acum si imi era mila de el, daramite pe om. Ai grija la copii sa nu fi luat si ei ca stiu ca astea aduc nu stiu ce microb.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
39+ Victor Gabriel
AMR 2 zile
irinaelena spune:
Si eu tot spun ca nu mi s-o intampla tocmai mie, dar te loveste cand nu te astepti. De spray/crema anticapuse auziseem ca ar fi la magazinele DM.
Irina, 38+ cu Maria
Tala spune:
Asta da veste de inceput de saptamana!
Dara, draga de tine, felicitari! pentru cum ai dus sarcina si pentru minunea perfecta pe care ai adus-o pe lume. Bine ai venit Miruna! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati la maxim unii de altii!
Hai Miha si Vlad!
Hai Cristoiu!
La multi ani BUBU
La multi ani EMMA
Of! Meg, ce ghinion! esti sigura ca doar 3 saptamani trebuie sa faci antibioticul? Sa te uiti bine pe copii, nu toate capusele raman agatate (cele mascul sau femele musca si cad). In nici un caz nu vreau sa te sperii mai tare, dar e mai bine sa verifici). Muscatura specifica celor infestate cu borelioza ramane in forma de tinta (punct rosu in centru, cerc alb si cerc rosu)
ionelamaria spune:
oricat m-as stradui, ma depaseste.... nu reusesc sa va urmaresc.
daca aveti nevoie de mine imi puteti scrie direct. Pe fb gasiti si nr de tel. Oricand.
E mai ok asa... raspund numai celor care au nevoie de raspunsul meu( economie de timp si energie)
Crestere usoara tuturor bebeilor si nasteri usoare mamici
dia_tm spune:
Felicitari DARA !!!!
Bun venit pe lume Miruna!
Uite ca ai o bebelusa minunata, cu o greutate ideala! Felciitari pentru modul in care ai reusit sa controlezi totul in sarcina asta (glicemie etc.), incat Miruna sa fie super ok!
Recuperare rapida! Si sa va intelegeti cat mai bine, si cu papatul si cu dormitul si cu toate!
La Multi Ani Bubu!
Cristoiu, Supermami, va asteptam curand cu vesti bune! pana atunci, mai cateva motate!
Meg, imi pare tare rau ca te-au atacat capusele (si in numar asa de mare). Sper sa fie ok tratamentul si sa nu ai nici o infectie si nici o problema din cauza asta.
La noi, bebelina ramane Lavinia
Am intrebat-o pe Adri daca vorbea serios si chiar vrea sa o cheme pe surioara ei lavinia, iar ea imi spune dulce "Da! pentru ca altfel trebuie sa sterg unde am scris Lavinia, ... si nu pot sa mai sterg ca am scris cu carioca."
In rest totul bine; a avenit si mama ...Acum daca trebuie sa merg la maternitate sunt linistita ca are cine sta cu strumfina.
...dar nu cred sa fie cazul prea curand...
Maine mergem la dr. sa vedem ce mai zice; si la o monitorizare.
Si daca e totul ok incerc sa dau o tura la bazin cu d-soara, probabil miercuri.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
nelli spune:
Felicitari Dara!!!! Bine ai venit Miruna!!!! Sa fiti sanatoase si fericite,recuperare grabnica Dara
La multi ani Titi!
37+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!
irinaelena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dia_tm La noi, bebelina ramane Lavinia Am intrebat-o pe Adri daca vorbea serios si chiar vrea sa o cheme pe surioara ei lavinia, iar ea imi spune dulce "Da! pentru ca altfel trebuie sa sterg unde am scris Lavinia, ... si nu pot sa mai sterg ca am scris cu carioca." |
mi se pare un motiv mai mult decat intemeiat
Irina, 38+ cu Maria
carstea spune:
Morning everyone
Felicitari Dara!Bine ai venit Miruna!
Nu e niciodata ca in plan nu?Si mie mi s-a intamplat la fel cu ruptul apei dar ma bucur ca EMMA si-a ales propria ziua de nastere.Sunt fete cu personalitate.
Am pus cateva poze ieri pe facebook pt cine vrea sa-mi vada tiganca.
As vrea sa zic ca e o zi buna dar pe noi ne-a durut burtica azi noapte.A inceput de dupa amiaza cu un pic de regurgitare ceea ce ea nu facea si seara pe la noua cu vreo jumatate de ora inainte de masa a inceput circul care a durat pana la 2am.Ieri i-am dat mai mult laptic de la mine decat praf si poate s-a intamplat ceva in burtica.De mancat a mancat ok adica vreo 60 ml la masa la 3 ore dar parea ca incearca sa-si potoleasca durerea prin lapte.
La masa de la 6dimineta am pus-o la san si pt ca a adormit tun dupa nu i-am mai dat completare.M-am simtit f bine ca am putut sa fac asta.Bineinteles ca la 7 jumate cerea iar si am stat la san pana la 8.Cred ca nu apuca bine sanul ca ma doare de imi dau lacrimile si nu numai la inceput.
Acum pic de somn dar EMMA doarme si Rares se joaca pe langa mine si sunt singura acasa de acum.O sa vina midwife azi sa-mi scoata mie firele si sa ii faca un test pt EMMA pt boli speciale.
Il astept pe sot sa ma bag la un somn mai pe dupa amiaza.VRABIA MALAI VISEAZA
Fetele cu 2 pui cum va descurcati?Azi noapte intre EMMA SI Rares care trebuie dus la WC abia am inchis un ochi.
Bafta fetelor care sunt programate azi!Supermami si Cristoiu!
ronina spune:
Felicitari Dara! Bine ai venit bebe Miruna, sa fii sanatoasa, vesela si frumoasa, sa fericesti viata parintilor!
N-am fost atenta la telefon, noroc ca v-a dat Sovi vestea ca eu dormeam in post