Bv Dara,Miha,cristoiu,Irina!Hai Amy,danaang!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Sovi, super ca e totul ok la control si analize.

maine merg si eu la dr.... si am uitat ca printre altele controlul implica si cantarit...ufff, week-end cu petrceri, mama in vizita = rasfat si mancat non-stop ar fi cazul sa incerc sa ma opresc

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dia, Meg, Irina,Tala, Happy, si va multumesc pentru sustinere.

Sovi, crede/ma ca nu l/as fi carat pentru ca mi/e frica de o noua sangerare si vreau ca bebe sa aiba macar 37 de saptamani la intalnire. Nu stiu ce l/a apucat pe Finn pentru ca a adormit pe la 11.20, desi el in mod normal doarme dupa ora 13. Iar in unele zile nu doarme deloc. L/am pus jos si s/a pravalit pe trotuar, nu dadea semne ca s/ar trezit. Ce puteam sa fac?

Happy, ai scos bubulina la plimbare? Finn se linistea instant la aer curat.

Carstea, Finn face in pampersi si acum. Sper ca bebeloiul sa doarma bine si oricum o sa/l bag in swaddle. Poate ajuta. Dar nu poate sotul sa se ocupe de Rares noaptea?

Am vazut ca tot va incuscriti si am zis sa ma bag si eu in discutie. Eu pe al meu nu/l dau!

Finn Constantine 15.10.2009 si 36+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Citat:

Am vazut ca tot va incuscriti si am zis sa ma bag si eu in discutie. Eu pe al meu nu/l dau!

Soacra rea ce esti

Multumesc Bunului Dumnezeu!
39+ Victor Gabriel

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

J.D.-imi pare rau ca treci prin asemenea situatii neplacute si ca-ti faci stress,Doamne ajuta sa treceti cu bine si repede de perioada asta

37+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

am fost si noi astazi la control,rezultatul analizei streptococului a iesit negativ,colul este inchis,burtica inca nu s-a lasat,mi-a spus k nu mai trebuie sa iau magneziu ca de acum nu mai reprezinta niciun pericol pt bebe dak se naste,ekg este fbtensiunea buna fara probleme doar cv proteine in urina dar care nu prezinta un pericol deokamdata,sper sa nu mai creasca tensiunea,doar ca o sa maninc mai putin sarat,incerc sa evit si ciocolataurmatorul control in doua saptamani si apoi din doua in doua ziledak ajungem pina acoloeu sper sa mai stea buburuza cel putin doua sapatamani sa nu zic trei
mamicile si bebelusii

37+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Nelli, . sigur mai sta bebe cateva zile. Tu odihneste/te intre timp si profita de timpul liber.

Amy, si sotul cred ca la fel ar spune, ca sunt o soacra rea. si cand te gandesti ca el ar mai vrea un baiat.

Acum m/am uitat pe hartia de la clinica si vad ca mi s/a scurtat colul de la 2,9 saptamana trecuta la 2. Sunt pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

inca nu avem vesti de la fete dar am modificat pe prima pagina pt ca sigur au nascut si ele. asteptam vesti

J.D. sper sa treaca perioada asta si sper ca bebe sa fie bine si sa vina la termen . Cum ma sa nu dai baiatul? Nu vrei nurori?
Nelli felicitari pt vestile bune
Dia te asteptam cu vesti bune, lasa kg ca le dai tu jos dupa aia
Sovi bravo ca totul e bine, stie Iustin ca nu trebuie sa se grabeasca
Happy uff

Pupici

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna fetelor intru ff rar nu am timp,am avut ceva probleme cu fata,ma gandesc la voi mai mereu dar timpul e un dusman in momentul de fata.

felicitari Dara si restul fetelor sunt cu gandul la voi

cu fetita am avut probleme pt ca nu mi/a luat mai deloc in greutate,in doua saptamani doar 100 grame si de joi am introdus lp pe langa san,incerc sa nu renunt la san mananc mai bn si beau litri de apa sa maresc productia de lapte ca ea nu se satura am putin din pacate..
azi amm mers iar la pediatru si a ajuns la 3840 grame de la 3600 joi,deci clar avea nevoie de mai mult lapte.

vroiam sa va intreb cum dau de Ionela pt sfaturi,ca am nevoie .nu vreau sa renunt la laptele meu inca sper sa alaptez exclusiv in curand

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Avem vesti de la SuperMami:
L-am nascut pe Vladut la 18:20, 3500, 51 cm. E un frumusel!

Felicitari Miha!!! Bine ai venit bebe Vlad!
Sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Bravo Miha! Bine ai venit bb Vlad!
Mada e pe fb un grup https://www.facebook.com/groups/sprijinpentrualaptareiasi/

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171340&nm=O-peveste-cu-final-fericit" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput