Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
tigruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joana2672001 Neatza burticute AAA vroiam sa intreb . Eu inca nu am colostru. Ar treb sa beau ceva ceaiuri? Ioana, mamica lui Cristian 34 saptamani + AMR +5 Saptamani si vineeeeeee!!!! |
Nu e neaparat sa apara colostru inainte de nastere..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 34+
Deea_Deeutza spune:
La mine a aparut colostrul de vreo 2 saptamani doar la un san
Deea 29+ cu fara nume
elena_gd spune:
Neatza fetelor!
Va servesc cu niste babycarrots.
Astazi am intrat si noi in sapt 31 si mergem la control, Doamne ajuta!
Elena 30+ cu Bebster AMR 9+
Andra_C spune:
Clara, nu ai mai intrat de mult, ce faci?
Aever, casuta e in Bucuresti sau in imprejurimi?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 30s+
tigruta spune:
Deea imi place semnatura ta
Nici noi nu ne-am decis la nume, o sa fie doar unul, cel putin a ramas asa in aer Matei..nici nu m-am mai gandit
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 34+
Deea_Deeutza spune:
Si eu am schimbat saptamana azi , uitasem sa modific
Deci Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen cu sanatosi!
Edit: Tigruta si bebe al meu are al doilea nume, cel de sfant care va fi Andrei, dar primul nume e crunt de greu de ales! Vreau cel mai frumos nume, cel mai potrivit, cel mai cel si nu-l gasim inca!
Deea 30+ cu fara nume
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza Si eu am schimbat saptamana azi , uitasem sa modific Deci Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen cu sanatosi! Deea 30+ cu fara nume |
Intri si tu in linie dreapta! Sa vezi ce rpd vor trece saptamanile astea acum
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel Victor 30s+
Deea_Deeutza spune:
Andra mie mi se pare ca trec extraordinar de greu saptamanile... de, stau acasa si frec menta... sau netul
Poate imi dati si mie un sut sa ma apuc odata de schimbat buletin, permis, talon si contract la lumina, ca tare greu ma mobilizez singura!
Deea 30+ cu fara nume
ionelu spune:
Neatza burtici! Noi raportam un week-end linistit, cu contractiile obisnuite, dar am stat cumintele in pat si totul a fost ok. Noaptea in continuare ma trezesc de 4-5 ori sa merg la baie, transpir ca porcul, dar nu am alte probleme sau dureri mari. Ma doare si pe mine osul pubian (de vreo luna asa), mai ales cand dorm pe o parte. Dar macar bine ca dorm
Nu m-am conectat peste week-end, asa ca spun si eu La multi ani, Titi!!! Cu o mica intarziere, dar se scuza.
Ioana, hai ca mai ai putin si vine iepurasul Tu stai linistita si asteapta-l
In ceea ce priveste colostrul, stiu ca organismul il produce inca din luna a 7-a, dar nu e neaparat sa curga. Dar dupa nastere, sigur apare pt ca o sa stimuleze bebe canalele prin supt Cu ceaiul nici eu nu stiu, daca este indicat sa bei inainte ca si pregatire, sau trebuie sa astepti iesirea lui bebe. Aici ne pot lamuri burticile care au deja copii... fetelor, cum e mai bine?
Va pup si va doresc o saptamana usoara si frumoasa. Fara probleme... ZEN sa fim toate
Ioana 33+ cu Bianca Maria
Andra_C spune:
Eu incerc joi sa mi le schimb. Duc fata la buni si umblu toata ziua, vreau sa am totul in ordine pana la nastere.
Azi merg la Kiabi, am vazut reclama ca au reduceri incepand de sambata, poate iau si eu ceva pentru bebe, ei au body-uri de care vreau eu, parte peste parte.