Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 3
virgiL spune:
Urat a debutat vremea azi,dar s-a facut asa de frumooooos.....parca-ti revine cheful de viata!
TITI,LA MULTI ANI!!!Sanatate si multi bani!
ANITTA,ma bucur ca ai avut o zi relaxanta ieri!
DIANA,coctailu ma tine in viata...adik imi permite sa ma mai misc de colo si sa-mi duc treburile la bun sfarsit la servici(3-4 ore cat mai merg acum...).Dar contractii nedurreroase am in continuare....Daca as fi cuminte precum ELLY,la pat si cu niscaiva perfuzii ar fi cu siguranta alta treaba.Voi cum evoluati cu pregatirile(amenajarile,cumparaturile,bagajul de spital)?
Virginia 34+ cu ,mami de Ioana
virgiL spune:
N-a tinut prea mult soarele si cum au aparut norii,am intrat si eu in depresie....Doar ce-i raspundeam Dianei ca tot mai am contractii cu tot tratamentul luat,dar acum dupa doar o iesire de 20 de min la un supermarket(iar pana acolo 1 minut cu masina) mi se pare ca bebe presesaza f tare in jos....Offff!.
ANITTA ,ai si tu grija maine cat si cum te deplasezi,ca la ce foiala zici ca ai....!
FELICITY,,ma consoleaza faptul ca nu-s singura ce lucreaza pana la finish de sarcina,de fapt nici nu ma deranjeaza atat de tare, decat faptul ca am contractii si-mi creeaza o stare de tensiune si agitatie.Eu de felul meu nu prea pot sta locului...problema e ce ma fac eu dupa nastere.......Ca nici in concediu nu cred ca am prea multe sanse sa stau...!
miha81 spune:
Titi la multi ani!!!!! Sa fii sanatoasa si iubita toata viata! Sa ai o nastere usoara si sa iti traiasca baietii (toti 3) si tu pe langa ei!
Virgi ai dretul legal la concediu si stiu sigura ca o stii! Nu ai pe nimeni sa te ajute dupa nastere? Varianta unei bone nu te-ar tenta?
Eu am fost tare agitata astazi pentru ca Bianca a participat la preselectia pentru Mamaia copiilor, de aceea am si facut vreo 3 feluri e mancare. Nu am vrut sa ma duc cu ea ca sa nu-i transmit emotiile mele. Rezultatul o sa-l aflam maine, important e ca este copilul bine. Nu v-am spus pana acum pentru ca eu nu am prea fost de acord cu aceasta participare. face pian si canto de pe 10ianuarie si mi s-a parut ca repede sa o aruncam asa in consursuri! Dar sotul meu...ma rog, important este ca ea nu a avut emotii deloc!
pozeBianca
mirela77a spune:
seara buna
in seara asTa am ajuns in piatra si stau pan marti seara
la multi ani anita, titi si sarbatoritelor noastre. imi cer scuze k nu am retinut toate numele. ma chinui cu un tel sa va citesc si sa a mai scriu cate ceva pe aici. vad k va apropiati cu pasi de uriasi de finishul acestui maraton de 9 luni
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
mirela77a spune:
elishor ma bucur k bebita nu e chiar atat de grabit pe cat se vredea. aever eu cred k pana la urma iti faci prea multe griji si totul va fi bine
ma bucur pt fetele care au reusit sa se vada la bucuresti
poate voi reusi sa ajung si eu la urm ontalnire
eu miercuri-vineri sunt in vs
sambata plec la ct pan in ajun pastelui
hmmm ati vorbit despre multe legate de ultimul trim de sarcina. din pakte nu va pot impartasi din experienta mea, dar va doresc sa reusiti sa treceti ci bine peste fiecAre provocare ce apare
mi-am aminit deutza si anxi. va inteleg l vi se pare dificil sa ramaneti o perioada fara sotiori langa voi. eu on 7 ani m am obisnuit cu astfel de situaii. dar relatia noastra, in primii 2 ani a fost la distanta. stateam si cate o luna departe. ba eram studenta, ba eram angajata si nu aveam cum sa il insotesc in deplasari. acum e mai bine, dapdv. merg peste tot cu el si cand mi se nazare ma duc aks, la parinti
alina04and spune:
TITI - LA MULTI ANI !!!!! Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
[30+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela
virgiL spune:
Oh,MIHA,stii ce-i mai rau decat sa fii angajat?????Sa fii propriul tau angajat....si sa mai ai accese de constiinta,si corectitudine,si dorinta de a face lucrurile bine ....totul condimentat cu hormoni de sarcina.Imi doresc tare mult sa gasesc o bona ”valabila” pe termen lung...am mare ajutor in sotul meu,in soacra,careia i-o voi pasa pe Ioana dupaamiezele(dar nu prea mult caci nu vreau sa-i dau macar o secunda fetei senzatia de abandon),dar voi avea nevoie de cineva care sa petreaca mai mult timp cu mititelul.Si mama s-a oferit voluntar in primele 2-3 saptamani dupa nastere,dar ea e o fire tare incapatzanata,suparacioasa,energica, vorbareata(ma regasesc),si ”atotcunoscatoare”(iti da sfaturi si cand ai si cand nu ai nevoie) si cateodata mai rau ma scoate din sarite decat ma ajuta(dar mai vedem).
Eu vis a vis de concursuri am adoptat urmatoarea tactica(dar Ioana mea e mare),”daca te simti pregatita si ai chef participi!”.Emotiile oricum exista,dar nu o presam noi niciodata.Mereu i-am spus ca e important pt ea sa participe si nu neaparat rezultatul obtinut.Ioana e incapatzanata (ca buni) si are tendinta de a se opune la tot ce-i sugeram,daramite sa-i impunem!A trebuit sa caut mereu sa fac in asa fel incat sa para ca initiativa vine de la ea.
Deea_Deeutza spune:
La multi ani Ramona, sa fi sanatoasa si voiasa alaturi de familia ta frumoasa!
Deea 29+ cu fara nume
titi143 spune:
Multumesc mult fetelor de urari.
Eu acum am venit de la mama si au fost si socrii si cumnatii sa imi spuna la multi ani. Pot sa spun ca ne-am distrat. Doar ca am tot avut contractii , dar nu m-am panicat prea tare.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 36+ Robert Aaron
AMR 3+ SAPTAMANI
mirela77a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha81 Titi la multi ani!!!!! Sa fii sanatoasa si iubita toata viata! Sa ai o nastere usoara si sa iti traiasca baietii (toti 3) si tu pe langa ei! Virgi ai dretul legal la concediu si stiu sigura ca o stii! Nu ai pe nimeni sa te ajute dupa nastere? Varianta unei bone nu te-ar tenta? Eu am fost tare agitata astazi pentru ca Bianca a participat la preselectia pentru Mamaia copiilor, de aceea am si facut vreo 3 feluri e mancare. Nu am vrut sa ma duc cu ea ca sa nu-i transmit emotiile mele. Rezultatul o sa-l aflam maine, important e ca este copilul bine. Nu v-am spus pana acum pentru ca eu nu am prea fost de acord cu aceasta participare. face pian si canto de pe 10ianuarie si mi s-a parut ca repede sa o aruncam asa in consursuri! Dar sotul meu...ma rog, important este ca ea nu a avut emotii deloc! pozeBianca |
draga mea, nu am retinut cati anisori are bianca insa, dak copilul are ce ii trebuie - voce, ureche muzicala, talent, nu trebuie sa aiba 10 ani de pregatire ca sa participe la festivaluri