Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
elena_gd spune:
Si acum continuarea...ca neuronu gravid nu e in stare de multitasking momentan.
Diana, nu o chemam pe mama daca sotul meu avea si el un job normal...numai ca de la sfarsitul lui aprilie incepe deplasarile prin alte tari si parca nu ma tine sa fiu singura cuc aici. Sper sa suport cu stoicism si sa nu-i schimb data la zbor.
Cu doctorita tot botoasa sunt, nu-mi place cand face lucrurile la viteza (pot sa zic pe romaneste la f..tui masa, scuze da nu ma pot abtine), mai ales ca Bebster e in urma la masuratori si fluxurile pe artere sunt peste limita, nu vreau sa ma inec ca tiganu' la mal...a si ecograful e cam obosit si nu se vede prea mare lucru la el...noroc ca eu sunt specializata pe imagini alb-negru-sonar si pricep, dar sotul se uita ca la OZN.
Asa ca am luat atitudine si mi-am facut o programare pentru dupa Pastele catolic la cea mai mare clinica de fertilitate de aici la un medic specializat pe ecografie si certificat FMF sa ni-l masoare pe Bebster si sa ne faca si 3D/4D ca suntem f curiosi. Culmea ca e doar 140 RON si eu ii dau doctoritei mele grabite cate 200 la fiecare consultatie.
Onutza si Blanca va rog frumos sa va ocupati voi de forum, ca eu lipsesc de joi pana marti...vacanta scrie pe noi, nasol ca avem de mers cu masina vreo 2000 km ca mi-e frica de avion.
Elena 30+ cu Bebster AMR 9+
albinuta83 spune:
Fetelor, ati luat vreuna probiotice in sarcina?
32+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
elena_gd spune:
Albinutza mie mi-a dat doctorita probiotice cat am luat antibiotice, dar sincer am luat vreo 3 pastile ..de lenesa ce sunt. Din cate imi amintesc Virgi lua/ia.
Elena 30+ cu Bebster AMR 9+
Mirina5 spune:
buuna!!
Ce mai faceti?? Ati fost cam guralive, ca de obicei
Bun-venit, Onai.Sper sa se rezolve cu concediul tau.
Anitta, eu am spalat singurica geamurile, am curatat covoarele, aspir, rareori stau pe scaun (in pat doar cand dorm, adica noaptea ), am un program normal si vad ca nu am nimic, nici un semn de nastere prematura . hai ca vin sa te ajut .Daca l-as pune pe sotul meu sa faca toate astea...probabil ca in vreo 2-3 ani, termina si el cu treaba
Anxy, de ce crezi ca te plictisesti acasa?? Eu sunt in concediu de prin octombrie si nici n-am simtit ca stau acasa...am avut mereu activitate si n-am apucat sa ma odihnesc cum trebuie...din pacate, nu cred ca voi mai reusi, ca in curand vine bebita
Multumim, Onutza pt vestile despre Ellyshor.
Vb de superstitii.....nici eu nu cred in ele...deochi?? sa fim seriosi, asta e o boala sau ce?? nu mi-am "descantat" niciodata si n-am murit .Vb Ancai (Anxy), fiecare lucru are o explicatie stiintifica si logica. Si mie imi spunea mama sa nu port nimic la gat (coliere, margele, esarfa) ca iese copilul cu cordonul dupa gat, sa nu ma sperii sau sa ma mir de ceva, ca asa iese copilul, ca daca poftesc la ceva si nu mananc, nu stiu ce se mai intampla... ca nu e bine sa cumperi nimic dinainte de nastere (eu am aproape tot), prostii...n-am timp sa le cred.
Ieri am fost in vizita la serviciu, mi-am dus concediul si m-am bagat si pe la fostii colegi, mi-a fost dor de ei...
Irina 35+ cu Kinder surprise
AMR 5 saptamani!!
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Albinutza mie mi-a dat doctorita probiotice cat am luat antibiotice, dar sincer am luat vreo 3 pastile ..de lenesa ce sunt. Din cate imi amintesc Virgi lua/ia. Elena 30+ cu Bebster AMR 9+ |
si eu tot in paralel cu antibioticul iau, insa pe prospect scrie sarcina la atentionari...
32+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Mmamita spune:
Salutare fetele!
Vad ca nu va sta gura o clipa, bravo voua!
Am fost ieri la dr., am mai pus 2 kg de acum 4 sapt cand am fost ultima data, deci am ajuns la incredibilul total de 14!...si mai am ceva saptamani, nu gluma! In rest totul e ok, bebe nu e inca pozitionat cu capul in jos, dar nu e motiv de ingrijorare, mai are vreme destuuuula! Glicemia ok, tensiunea ok, totul in grafic
Eu sunt inca la munca, saptamana asta am liber vineri, ma uitam pe la parcurile de animale sa tragem o vizita dar sunt inca inchise...tare mi-ar fi placut sa o ducem pe Ilinca!
Aaaa..si din categoria '' ce fac eu cand ma plicti la munca '' - am facut o statistica a nasterilor de pana acum de la mar-apr si se pare ca 71% au facut cezariana...chiar ieri vorbeam cu o prietena din Ro si zicea ca romancele nu mai vor sa nasca natural, ca toate aleg cezariana...Se pare ca avea dreptate, 71% e enoooorm, e incredibil de mult!
Va pupacesc, fug sa mai (si) muncesc cate ceva!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (30+)
Anitta_O spune:
Mirina, eu ti-am spus ca esti super-gospodina!
Eu chiar nu pot sa ma cocot pe geamuri si sa frec la covoare. Vad ca deja merg foarte greu, bebelina sta cu capul intre picioarele mele, gata de decolare, ma preseaza extraordinar. Placenta e foarte jos, aproape de col, care e inchis, din fericire. Cred ca trebuie sa-mi vad si eu limitele, totusi.
News: sotulache deja a spalat peretii, a dat cu amorsa si a dat primul var in baie, urmeaza bucataria. Cica: 'dimineata nici nu gandeam ca azi o sa varuiesc.'
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 29+
mirela77a spune:
miha81,
m vrut sa trecem pela tine dar sotul era contta timp si pana la vs a condus socru iar de la vs la piatra am preluat eu. sper sa reusim sa trecem cu urm ocazie, undeva dupa paste
imi cer scuze pt scrisul agramat dar m chinui cu un tel
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
virgiL spune:
Am intrat sa va salut,is rupta de oboseala,dar bine.Va invit la un ceai linistitor de seara,care sa va aduca somnic la buric!
Acum ma duc sa citesc din urma, ca fereasca Dzeu ce limbaritza aveti!
Virginia 34+ cu ,mami de Ioana
Mirina5 spune:
Nu sunt eu super-gospodina, tu erai cea care urca cu bagajele pline de cumparaturi pana la etajul 4 (eu stau numai la 3 )..doar ca, daca nu le fac eu, nimeni nu le face. Sotul face numai cand si daca are chef,si sincer, dupa o zi de munca la serviciu, parca mi-e rusine sa-l pun sa faca curat, soacra mea e..mai plinuta si nu incape pe geam, iar socrul e bolnav, nu-l las sa se ocupe de asta. Deci, mie imi revin toate sarcinile
Irina 35+ cu Kinder surprise
AMR 5 saptamani!!