Meditatii romana si limbi straine

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Haideti, oamenilor mari, nu stricati subiectul unei copile!

Defulati pe propriile subiecte.

Maine - poimaine o sa vorbiti de impozitarea veniturilor obtinute din colindat.

Pai e frumos?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

a castigat 60 de euro in cateva saptamani. iar noi am platit impozitul ptr munca lui 80 de euro.

Ati platit impozit mai mare decat castigul lui?
Inteleg ca a facut asta ca un fel de lectie de viata ca altfel eu as fi pus copilul sa presteze catre familie de 80 Eur (sa spele masina, sa tunda peluza...lucruri din astea).

Sau poate a castigat 60 Eur pe saptamana?

Edit (ca sa fiu si ontopic).
Mi se pare laudabil gestul autoarei topicului, cred ca pasul 1 e sa gaseasca amatori.
Sunt de acord si ca nu trebuie neglijata ideea platii taxelor, e un lucru pe care n-o sa-l avem niciodata "in sange" daca nu-l facem pentru orice venit.
Si oricat m-ar revolta faptul ca banii mei din taxe sunt prost gestionati asta nu poate fi folosita ca scuza pentru incalcarea legii.
Ca asta faci cand nu declari venitul si nu platesti impozit pe el, nu? O infractiune.
Faptul ca altii sunt infractori "mai mari" nu ma face pe mine mai putin infractoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Kari(iar nu pot da quote ,habar n-am de ce)imi permit sa te contrazic putzin,daca ai implinit virsta de 16 ani si vrei job de vara,vei fi angajat automat la 400 de euro(de fapt sub 400 euro,venitul nu trebuie sa depasesca 399 euro),ceea ce inseamna ca nu se plateste impozit!

orice venit sub 400 de euro este neimpozabil!

Nu stiu cum functzioneaza cu ziarele/reclamele dar am eu teribila impresie ca tot asa se proicedeaza,se incadreaza la acest tip de venit neimpozbil!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

bravo tie!
sper sa iti gasesti clienti.

am o prietena care dadea meditatii de la 15 ani,ea vb f bine spaniola.
si asa s-a intretinut tot liceul.

laura, nu faceam istoricul platii TVA-ului,incercam sa sune ca o incurajare.

eu apreciez f mult genul asta de atitudine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Ultima si ma duc, daca n-as plati eu si altii ca mine n-ar mai fi accesibile servicii in mod gratuit pentru norocosi (care oricum unele nu sunt pe placul meu). De asta ma si simt inselata, luata in ras , pt ca sunt proasta si platesc. Solutia este sa ma fofilez, si atunci poate se mobilizeaza si visatorii, ca ar constata brusc ca nu mai sunt asa norocosi. Sau pana la primul contact cu spitalul romanesc.
Mi-am amintit de o replica a unuia de etnie, eu sunt smecher si destept , tu esti proasta ca muncesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Ultima si ma duc, daca n-as plati eu si altii ca mine n-ar mai fi accesibile servicii in mod gratuit pentru norocosi (care oricum unele nu sunt pe placul meu). De asta ma si simt inselata, luata in ras , pt ca sunt proasta si platesc. Solutia este sa ma fofilez, si atunci poate se mobilizeaza si visatorii, ca ar constata brusc ca nu mai sunt asa norocosi. Sau pana la primul contact cu spitalul romanesc.
Mi-am amintit de o replica a unuia de etnie, eu sunt smecher si destept , tu esti proasta ca muncesti.
esti total pe langa. dar total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

iulia,
esti pe langa.

eu muncesc de la 16 ani.nu cu carte de munca.
carte de munca am avut dupa ce am terminat prima facultate.
si toata experienta de dinainte m-a facut sa apreciez mai bine ceea ce am,sa pot sa construiesc mai bine propria mea pregatire.

am muncit ca sa vizitez toata Europa si toti muntii tarii si am facut-o,cu rucsacul in spate,gratie si acestor meditatii.

eu zic sa o sustinem pe fatuca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fata voia doar niste meditatii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Pe mine mesajul asta ma socheaza. Vorbim de un copil de 13 ani, nu 16-17, care intra pe un forum de adulti si propune niste servicii. In locul parintilor, mi-as pune niste intrebari : cum a ajuns pe DC, daca a mai incercat si alte situri deocheate ? Oare parintii sint de acord ca vrea sa mearga la acel concert ? Cine stie, poate ca s-a hotarit copchilu sa le dea cu tifla si sa mearga fara sa-i informeze. Daca e capabil sa se ofere sa mearga in casa unui necunoscut sa dea meditatii de ce nu sa iasa singur seara sa plece la concert ?!

Si in afara de asta, cit de bine poate cunoaste un elev de clasa a 6-a limba romana cit sa fie capabil s-o mai predea si altora. Cita engleza poate sa stie ? Voi, ca parinti, ati angaja un asemenea meditator ?

Zica ce-o vrea cine-o vrea, socotesc ca exista un timp al copilariei, de care fiecare ar trebui sa profite. România nu e o tara subdezvoltata in care copiii sint scosi de la scoala si trimisi la munca. Un copil de 13 ani ar trebui sa se joace, sa citeasca, sa faca sport.

Nu ma intelegeti gresit, si eu am vindut ziare si am cistigat primii bani, de care am fost extrem de satisfacuta…dar eram la liceu, aveam 17 ani si parintii m-au sprijinit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marox

Pe mine mesajul asta ma socheaza. Vorbim de un copil de 13 ani, nu 16-17, care intra pe un forum de adulti si propune niste servicii. In locul parintilor, mi-as pune niste intrebari : cum a ajuns pe DC, daca a mai incercat si alte situri deocheate ?

nu ma pot abtine si alte site-uri deocheate? adica asta-i deocheat? totusi in cazul asta DC vine de la despre copii, nu de la dame de companie

ceea ce mi se pare mie riscant e faptul ca poate primi o propunere de meditatie la domiciliu. nu se stie exact la al cui domiciliu.

Mergi la inceput