Meditatii romana si limbi straine

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Laura, asa functioneaza lucrurile la noi,indiferent daca e un job temporar, ccateva saptamani din vacanta sau un job pe termen mai lung. baiatul meu a impartit reclame anul trecut, a castigat 60 de euro in cateva saptamani. iar noi am platit impozitul ptr munca lui 80 de euro.
deci parintii platesc impozit, nu angajatroul. ca plateste si el , plateste, dar asta e deja alta discutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

M-am refulat si eu in acest subiect, pt ca subiectul impozit pt mine este inca o necunoscuta. Adica pt ce platesc eu corect, la suma castigata, daca copiii ii am la scoala particulara, daca am abonamente la spital privat, daca am masina care suporta drumurile stricate, daca nu beneficiez de vreo reteta gratuita sau consultatie la medicul de fam pt ca vesnic sunt zeci de persoane la rand, daca platesc pt pensie privata si oricum nu ma bazez pe pensia de la stat, si as mai putea continua...poate solutia e sa sar si eu dincolo de gard, sa fiu libera si nu prizoniera, vorba cuiva de aici. Din ce in ce mai mult la concluzia asta ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Laura, asa functioneaza lucrurile la noi,indiferent daca e un job temporar, ccateva saptamani din vacanta sau un job pe termen mai lung. baiatul meu a impartit reclame anul trecut, a castigat 60 de euro in cateva saptamani. iar noi am platit impozitul ptr munca lui 80 de euro.
deci parintii platesc impozit, nu angajatroul. ca plateste si el , plateste, dar asta e deja alta discutie.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Bun si atunci care e ideea, daca iesi in pierdere? Pt ce sa mai muncesti? Muncesti tu, ca si copil, ca sa dea parintii bani mai multi la stat? Nu mai bine sta copilul pe fundul lui acasa si se bucura de vara si de huzureala si raman si mai multi bani in buzunarul parintilor? in ce fel este incurajata munca si initiativa in acest caz?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

M-am refulat si eu in acest subiect, pt ca subiectul impozit pt mine este inca o necunoscuta. Adica pt ce platesc eu corect, la suma castigata, daca copiii ii am la scoala particulara, daca am abonamente la spital privat, daca am masina care suporta drumurile stricate, daca nu beneficiez de vreo reteta gratuita sau consultatie la medicul de fam pt ca vesnic sunt zeci de persoane la rand, daca platesc pt pensie privata si oricum nu ma bazez pe pensia de la stat, si as mai putea continua...poate solutia e sa sar si eu dincolo de gard, sa fiu libera si nu prizoniera, vorba cuiva de aici. Din ce in ce mai mult la concluzia asta ajung.
ei, dar bine ca ai gasit unde sa te refulezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:

daca nu beneficiez de vreo reteta gratuita sau consultatie la medicul de fam pt ca vesnic sunt zeci de persoane la rand,

Asta nu inseamna ca nu beneficiezi, inseamna ca nu vrei sa stai la rand. Peste tot in lume ce e asigurat din banii platiti catre stat e mai prost, mai putin si cu stat la coada mai mult decat serviciile private.

Ca impozitele sunt cam mari la noi in tara, nu te contrazic. Dar pe bune, te iei de un copil care vrea la un concert si pe care l-a dus capul sa se "lanseze" pe un forum in loc sa imbarlige doi trei colegi de clasa/scoala sa le faca temele pe bani???

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Ma scuzati dna tovarasa profesoara buli, sa stiti ca pe langa ca m-am (d)refulat mi-am prezentat si unghiile si batista. Acum sunt mult mai linistita si mult mai invatata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

mda, foarte matur!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

I-as plati biletul cel putin ca un reward pentru ceea ce doreste sa faca si sper sa si reuseasca si cu altele asemenea.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:

Ma scuzati dna tovarasa profesoara buli, sa stiti ca pe langa ca m-am (d)refulat mi-am prezentat si unghiile si batista. Acum sunt mult mai linistita si mult mai invatata.

e bine ca v-ati sesizat
poate si data viitoare va veti exprima corect.

cat despre ce impozit platesti si pt ce, imi pare rau ca esti asa intr-o situatie dificila.
eu traiesc in aceeasi tara si multe din cele expuse de tine mai sus imi sunt accesibile in mod gratuit. dar, asta e, nu suntem toti asa norocosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Ideea mi se pare buna, dar poate ai in jur vecini cu copiii mai mici, pe care sa-i poti ajuta le teme. Doar ca 20/lei pe ora mi se pare mult. Platesc 30, 35 lei/sedinta(2 h) la profesori.

Mergi la inceput