Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {4}

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Citat:
citat din mesajul lui biancabia

Cred ca fetitele accepta mult mai usor venirea pe lume si in familie a fratiorilor/surioarelor decat baieteii. La noi cand credeam eu ca e mai bine, e tot mai rau.

Bianca ALEXIS ARIAN (5/01/2009) si IRIS AMELI (16/02/2012)

La noi asa a fost. Daria e ca o mica mamicuta cu bebe, acum si Vladut s-a obisnuit si il iubeste, dar dupa ce am nascut-o pe Daria, acomodarea lui a durat foarte mult. Sa zic cam dupa 6 luni am simtit ca o accepta mai usor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adc

A, si inca ceva, pai daca aprind lumina noaptea, Cristian nu mai adoarme neam! Rade, gangureste, pedaleaza, se uita la jucarii, etc, doar daca fac intuneric complet si il pun la san inchide ochii, intr-un final.

Where there is a will there is a way.

Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012)

Aceeasi poveste si la noi. Mihai adoarme devreme 8-8.30 seara, iar eu trebuie sa stau langa el in intuneric total si sa astept cu orele sa-mi vina si mie somnul. Nici macar nu pot aprinde veioza sa citesc o carte, nici TV nu am in dormitor, nici semnal la wireless, doar un telefon cu niste amarate de jocuri.

Mergi la inceput

La multe luni pentru Sara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Voi mai luati vitamine? Eu in saecina am luat femibion si a zis medicul sa continui tot cu femibion, dar nu am intrebat cat timp, ma gandeam sa trec pe elevit sau ceva mai ieftin. La mine kg nu sunt o problema, cred ca am mai putine decat atunci cand am ramas gravida, in sarcina am luat numai vreo 8-9, mai am burta si asta ma enerveaza la culme, mai ales ca uti sa port burtiera.

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

nu am mai luat vitamine din luna 3 de sarcina. doar cand am nascut mi-au dat fier in spital

Mergi la inceput

Ma distrez d fiecare data citind blogul asta: http://ta-su.blogspot.com/2012/04/hotul-din-casa-noastra.html

Si tot aici, in comentarii am descoperit asta: http://www.youtube.com/watch?v=1KaOrSuWZeM - ajutor de nadejde pentru smnu bebelusilor. Incercati. e chiar fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

La noi nu e asa. fetita cea mare se simte invadata de cel mic si se comporta destul de ciudat de cand l-am adus acasa: se rasfata tot timpul, face numai ce vrea ea, mananca cand vrea ea, nu mai respecta nici un program. Nu stiu cand o sa revina la comportamentul ei normal. Si aici nu e vorba k nu ii acordam atentie, din contra ii facem toate poftele, petrecem pe rand timp cu ea, iesim pe afara, pe la mall, cu copiii, numai sa se simta ea bine.Dar vad k tot nu e bine. Sa speram k isi va reveni curand.
Cat despre bebe, aseara a papat 120 ml lapte praf dupa baita. Am observat k dupa laptele praf doarme mai bine, asa k dupa baita nu ii mai dau sa suga deoarece adoarme repede, nu se satura si se trezeste mult mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Neata!

simonel cand ne gasim si noi cu bbii?

Sara chiar la tine ma gandeam ca disparusi de ceva timp.

Mihaela sunt Pana Roxana pe fb

Alina ce mai faceti vroiam sa-ti spun ca n-am vazut fetita mai expresiva si mai delicata ca sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

Neata!

simonel cand ne gasim si noi cu bbii?

Sara chiar la tine ma gandeam ca disparusi de ceva timp.

Mihaela sunt Pana Roxana pe fb

Alina ce mai faceti vroiam sa-ti spun ca n-am vazut fetita mai expresiva si mai delicata ca sara

implinita de Rafael-Ioan

Pai asa spune doamna. Sa-ti dau si eu accept ce frumos e rafael in poza de la profil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

sa traiti am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Cristina m-a amuzat f tare postarea de pe blog.

Mergi la inceput