Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 2
matusa77 spune:
Salut!
Ma bucur ca mai sunt si alti delfinasi fixisti, imi faceam griji .
Alice sper sa am parte si eu de o nora asa ca tine.
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 Alice sper sa am parte si eu de o nora asa ca tine. mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
si euuuuuu
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
19+
matusa77 spune:
Vroiam sa intreb mamicile de fetite, unde gasesc sa cumpar un sucitor (facalet pt placinte)de jucarie, il vreau pt plastelina, m-am tot uitat prin magazine si nu am vazut.
baby78 spune:
Alice sotul tau nu mai are frati...surori?
19+
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 Vroiam sa intreb mamicile de fetite, unde gasesc sa cumpar un sucitor (facalet pt placinte)de jucarie, il vreau pt plastelina, m-am tot uitat prin magazine si nu am vazut. mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
Poti lua unul mic de lemn ca nu e musai sa fie de jucarie,nu?
19+
paula_m spune:
Matusa, eu am luat un set de plastelina, care are si sucitorul inclus. E din plastic.
Pozele nu le-am descarcat inca, ca sunt o lenesa.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
Alice_Elena spune:
Va multumesc, dar cred ca ar trebui sa stati de vorba cu soacrele, poate ele nu ma vad la fel :)
Iuliana, marius are un frate, de-o seama cu mine. Frate bun, si de mama si de tata. Dar s-au cunoscut cand avea M 22 de ani si frasu 13-14, si pt ca au crescut separat, in medii diferite nu prea au lucruri in comun.
Victo spune:
denisa, esti de coma cu tortul ala..sa inteleg ca husbandu tau e zodia minunata si anume berbec? nu de alta, da si al meu imediat se sarbatoreste..si inca n-am motocicleta sa ii pun funda rosie pe ea :)
azi am muncit non stop..am gatit iar cd am terminat de hranit copiii, am fugit la serviciu, apoi la cumparaturi..apoi iar am gatit..
sottul i-a culcat la amiaza.
au facut si baietii ceva curatenie dimineata (ma rog, aspirat...restul..praf si bai..saptamana viitoare ).
spalata 2 masini rufe, 2 masini vase..brrr..lunga zi.
am facut si desert- crema de zahar ars.
maine vreau sa fac o lasagna.
am suferit de foame sapta asta si de aia imi iau revansa.