Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)
Raspunsuri - Pagina 19
tina_80 spune:
Hellooo
Sunt la zi cu cititul dar mai greu cu scrisul ca nu prea m am simtit bine, ma supara tare mult coloana, R vrea sa coboarescarile numai in brate si il iau un etaj in brate si altul singurel cu scandal
Cristina Serban, inainte sa pleci la Cluj nu faci o vizita la mall in Braila, se deschide maine c&a, abia astept sa ma duc sa iau lui R chiloti si maieuri ca body uri nici o sansa sa i mai vina.
Te asteptam cu drag!
Am citit subiectul cresa. La fel si eu am fost in mare dilemaaaaaa, ca si PAULA...m am dus am vb si m am razgandit si am spus ca voi merge sa anunt ca nu mai venim
Noi sapt asta tb sa mergem sa vedem ce acte ne tb si sapt viitoare sa mearga, o lasasem balta dar m am intalnit cu niste cunostinte si fara sa intreb mi a spus ca au facut f bine ca i a dus la cresa nr 1 , care este la 5 m de scara mea, adica e langa noi( r are vederea pe geam in curtea cresei) mi au dat fel de fel de argumente si am spus ca aici e mana lui DD ca m am gasit cu ei si mi au vb f frumos de acea cresa ca fara eu sa i intreb.
Am decis sa l duc!!!
Am fugit sa returnez o aplica la Praktiker si sa iau pampers nr 6 ca noaptea se trezeste ud de la nr 5
Va pup!
ochidut spune:
Bumblee, succes cu interviurile
Victo, ce meniu fain la voi la gradi, aproape ca pare ireal...fata de ce am gasit prin cautarile mele Nu poate sa vina omul asta si pe la gradinitele din Bucuresti....eventual sector 3
de Larisa Ioana 24.06.2010
paula_m spune:
Noroc cu Oana, ca am uitat de interviurile Alinei...Ne punem cu tine pe asteptat. Cand au zis ca te suna?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ciristina_serban spune:
Neata,
Alice, multumim de cafea…
Laurica, esti o norocoasa… La noi 10 min e trezirea (alintat, gadilat), 10 min masa, 10 sta pe buda, apoi spalat dintii si imbracat numai cu sustinerea mea: Hai Razvan, hai Razvan..hai mai repede Razvan… pfiuu…
Nicole, ce bine ca fu o noapte mai buna… La multi ani, sa fie sanatos si sa creasca mare si voinic strumfi!!!
Paula, imi place cum gandesti. Si eu am perioade cand dau ignore la tot si refuz sa ma gandesc. Asta ca sa pot merge mai departe. Pup!
Tina, esti o draguta. Deja se deschide? Wow… cred ca nu am realizat ca e asa repede… Multumim de invitatie. Incerc sa-mi aranjez ploile si sper sa ajung. Te anunt daca e sa vin. Pupic!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Am citit subiectul cresa. La fel si eu am fost in mare dilemaaaaaa, ca si PAULA...m am dus am vb si m am razgandit si am spus ca voi merge sa anunt ca nu mai venim Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
asa am facut si eu
l-am inscris anul trecut si am zis ca il duc de la 1 an...am reusit sa rezolv sa mai stau cu el acasa asa ca am mai amanat...cand m-am intors la munca am zis ca mai bine cu bona, ca nu reusesc sa ajung sa il iau de la cresa, boli etc...asta e o problema in continuare
plus ca iarna nu sunt scosi afara la cresa...iar eu cand veneam de la servici nu mai puteam sa il scot noaptea, asa ca bona rezolva iesitul inainte de masa
sunt foarte multe lucruri pe care o bona ti le rezolva...
dar pe de alta parte Matei e foarte fericit in prezenta copiiilor, bona il tine in parc dimineata vreo 2 ore de cand cu vremea buna si il aduce plangand de acolo
ieri dupa amiaza l-a scos mama de la 5 si a stat pana la 7.30 era rupt de oboseala
asa ca mi-ar place sa il duc intre copii...inca ma gandesc, sa vedem care va fi cel mai bun "program" pentru noi...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
michelle1981 spune:
Multumim pt cafea, eu abi acum am baut-o.
Bianca nu a mai facut temperatura, asa ca de la dinti era cu siguranta.
Alina - bafta cu jobul! Tinem pumnii
Histamina - la multi ani strumfului! Si noi suntem de-o seama cu voi
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu
adrianaBuc spune:
sal
Am venit si noi de la pediatrie; Rebeca are 87 cm si 11 kg, Natalia are 57 cm si 5,5kg. Rebeca are amigdalele marite - cica sunt mai mari din nastere fara a fi inflamate, Natalia nitel de rosu in gat (de la mami). Si Nataliei se pare ca o sa ii dea dintisorii devreme.
fug sa bebelina.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
tina_80 spune:
Bumblebee, tinem pumnii!
Nicole, sa ti traiasca stumful!
Crstina, sa iei in considerare si reducerile de 20% ca sunt pe 5-7 apr. adica pana Sambata.
crispro spune:
Nu mai citesc carti despre copii ( despre educatia lor). Asa m/am saturat, mai ales ca is in format pdf. Nici nu mai stiu ce am inceput. Asta ultima are 900 de pagini. Tot frunzaresc prin ea, dar nu mai am chef.
Mi-am spalat perdelele, am calcat jumate din ele, iar acum stau cu v in brate, ca sa- trezit... Si asa mai doarme o ora, probabil...
Sa-l ajutam pe Alex
Mycya spune:
ziua buna!
Victo , Laurica sapt asta ma duc numa seara ca lucreaza sotul de dimineata si nu am cum altfel.
uneori am mai mult chef de facut sport seara decat dim ori dupamiaza.si dupa o sauna dorm neintoarsa toata noaptea.
weekendul asta e Pastile si la nemti asa ca sotul va fi acasa 4 zile sa vad cat pot profita de prezenta lui
am fost dimineata la urzici si m-a ajutat si Andra, m-am trezit acasa ca aveam vreo 6-7 pietre in plasa, destul de mari, si eu nu stiam de ce e asa grea traistuta mea
am facut un pilaf din ele si sos cu urzici. sper sa ii si placa ca nu mam urzicat atata degeaba
astept sa se trezeasca si sa iesim iar afara, ieri nu o mai puteam baga in casa, sa lasat cu niste urleteee si doar statusem 3 ore jumate , cerea si mancare ca i se facuse foame si ea tot nu se lasa dusa .