Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai acu noaptea te duci la sala? wow..eu numa la somn ma gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Hi hi hi… paula, eu voi sta in Baciu, acolo are sotul inchiriat apartamentul. Dar deh… vedem noi cum facem, sa ajung unde e nevoie..

Alina, bafta… sa ne dai vesti bune. Sa dea Domnu’ sa poti sa alegi jobul cel mai potrivit.

Noapte buna fete dragi! Fug la somn, ca ma simt destul de obosita. Am avut o zi cam agitata. Va pupik! Somn usor si linistit sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

hello

Ochidut mai pune o date site-ul sa nu mai caut in urma...nu de alta dar sa vad de ce s-a indragostit Crissy

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
...poze cum foloseste topoganul (si mie imi place cum suna asa decat toboganul).

si mie!

Matei se trezeste noaptea daca face febra...avantajul meu dar oricum pun ceasul sa sune din 4 in 4 ore sa il verific.

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Acum sa trec la lucruri serioase. Am definitivat intelegerea cu casa. Avem 3 luni sa le dam banii.Acum urmeaza mersul la banci.
.....

Ce sa fac, fetele?

felicitari
bravo, acum chiar putem sarbatori la sfarsit de spatamana la platou cu copiii

legat de cresa sa faci ceea ce iti spune inima...daca nu esti impacata mai amana...daca vrei sa incerci, incearca si daca nu merge retrage-l...la bona oricum nu renunti...daca vrei gandeste-te ca si mine la o forma mixta 4 ore la cresa+bona...daca mai ai nevoie de timp sa te hotarasti mai amana momentul...cam asta as face eu
tu sti ca eu spun intotdeauna ca trebuie sa fi cu sufletul impacat...si eu cred ca nu esti acum impacata, mai gandeste-te, analizeaza, etc
o gradi privata te-ar linisti? 12 copii in grupa? alte conditii? integrarea se va face cu tine acolo etc
ia in calcul...

LMA pentru sotul lui Alice cu intarziere ce-i drept...

Crispro ce carte ai de Ana Savin?

dar de Anne Bacus imi puteti recomanda ceva?

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

eu ii dau la toamna la gradi particulara la program scurt,pana la 3 ani. De la 3 ani ii mut la gradinita de stat in sistem waldorf,la fel cu program scurt ca sa pape si sa doarma acasa(noi cu regimul vegan),si pastrez bona pana la 5 cand vin acasa de la lucru.
un an cred ca o sa dam faliment cu gradi particulara,dar la fel cresa ok nu am gasit,deci varianta de compromis e asta.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Denisa am o curioziate cum vezi tu trecerea de la sistemul Waldorf la scoala traditionala?!
eu cred ca adaptarea va fi foarte grea, dar se poate sa ma insel...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

mizez pe faptul ca in cativa ani(2-3 mai exact ca e proiectata deja) se va infiinta cel putin scoala primara,daca nu si gimnaziu. am vb cu diverse mamici ce au copiii acolo la gradi,sunt foarte incantata de ce imi povestesc. detaliez in alt mesaj restul ca nu am timp acum....

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Seara buna...

Victo, nu te impacienta... Trebuie sa ma trezesc la 6.30 ca sa preg micul dejun, sa pape Razvan si sa il preg de scoala, ca la 7.20 trece microbuzul... si daca l-am ratat..e nasol, ca tre sa ma duc io sa-l duc.

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Fi-miu e incredibil de rapid cand se pregateste de scoala, se trezeste la 7:30 si la 7:45 e gata, mancat, spalat, imbracat, cel mai mult dureaza piptanatul. E ca Speedy Gonzales.

Mycya, da mai poti sa faci sport la ore din astea?

Bumble, succes sa gasesti cel mai bun job pt. tine!

Paula, ce decizie ai luat? Cand a implinit Radu 2 ani, mi-a fost mila sa-l dau la cresa, tot asa ca tine ma gandeam ca n-o sa-i poarte de grija, ca o sa se imbolnaveasca, asa ca l-am lasat 1 an acasa cu soacra-mea. Desi a fost bine ingrijit, nu pot sa ma plang, am regretat ca nu l-am dus. In afara de faptul ca toate treburile casnice (inclusiv facutul patului si spalatul biberonului) trebuia sa le fac tot eu cand veneam deja obosita de la munca, nici nu il scotea in parc sa se joace cu alti copii, asa ca devenise cam salbaticut. Pt. mine timpul era limitat, iarna se intuneca devreme, si bietul copil era disperat sa se joace, asa ca tot pe noi ne lua la calarit. Pot sa spun ca la 3 ani cand l-am dat la gradi, a fost mai usor pt. toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Ioi vai! nu apuc sa mai intru deloc pe dc, acum am terminat mancarea pt maine si va scriu de pe tel, poate reusesc dimi sa va povestesc de Isa si gradi. ii place, azi a mancat acolo! eu deja vad modificari, e atat de vesela. danseaza, canta cate ceva, doarme iar mult si bine!! si sper sa apuc sa va pove cum am gasit-o aseara pe Isa cu nasucul plin de sange...

nb delfinariu

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata! Cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cafea!

strumf a adormit la miezul noptii,dar nu s-a trezit decat 2 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Da, Alice, din aia in 3 culori, da?
Inca nu am horatat nimic. Eu m-am saturat sa fiu stresata, asa ca acum sunt zen, nu ma mai intereseaza nimic. Vineri o sa ma duc pana la cresa, sa ducem analizele, si ce simt atunci asta fac. Eu nu ma mai stresez, ca imbatranesc

Raul si-a facut aseara o taietura in palma. M-a terminat cu "buba" si bagatul manutei sub ochi, sa vad eu buba. Se mai incurca in manute si mi-o arata pe cealalta...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mara a inceput sa zica "aaaaauuu" chiar si atunci cand se atinge de ceva, fara sa o doara
Da, paula dinaia
Am ramas doar cu radu si mami acasa. Marius a luat-o pe fisa la birou ca tot intreaba fetele de ea. Asa ca e linisteee (doarme R si mami e cuminte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

azi strumf face un an si 8 luni.

Doamne ce a trecut vremea!
parca mi-e dor de ghemotocul meu mufat tot timpul la tzatza lui mami.

Mergi la inceput