Piersicute de iulie august (27)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura32 spune:
Balanta , bine ca te-ai linistit,ai 2 baieti frumosi care te vor face ft fericita , inca putin si ai trecut hopul cel mare , ce a fost mult s-a dus ... putin a mai ramas
25+ Andrei
adarev spune:
Fetele salutare, sunt la birou la mine. De fapt am venit cu tipa cu care o sa lucrez sa introducem baza de date cu acte. Asa ca, probabil dupa pasti, o sa-i dau drumul.Astept sa-mi vina Ordinul. Sper sa rezolv sa-l iau mai repede.Cine sta prin zona dupa ce deschid va astept pe la mine.Oksanici, interesant.Ultima data Rotaru mi-a zis ca am un col de 3,5. Acum surpriza colul meu este de 4,5. S-a mirat si el de lungime. Si ; l-am intrebat de ce prima data a fost altfel si mi-a zis ca acum a reusit sa-l masoare cum trebuie ca aveam vezica plina.
Ada
adarev spune:
Valy, am uitat. Felicitari ptr. rezultat. Balanta sta cumintica cu baietii, deci e bine. O sa ma duc si eu sa ma spovedesc si sa ma impartasesc.
Ada
ned spune:
Salutare!
Eu am patit-o ieri, mi-a fost f rau la serv, aproape de lesin, dar mi-am revenit destul de rpd. Am fost si la dr, bb e bine. Sper sa nu se mai repete. O fi fost ceva in atmosfera, am vazut ca am fost mai multe cu probleme. Sanatate multa la toate fetele si la bebei!
Fetelor, eu am un fix. V-ati mai gandit cu celulele stem? Eu parca as recolta cu biogenis...In rest mi-e frica sa ma gandesc la altceva, dar voi incepe si eu sa mai iau cate ceva, sa nu las pe ultimul moment.
23+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
Laura32 spune:
Ned , sanatate multa ... eu o sa recoltez cu Cord Blood Center , am o mare problema, acum de la caldura mi se umfla mainile si picioarele foarte tare , iar eu chiar nu consum sare , stiti cumva vreun remediu ?
25+ Andrei
carmina_s spune:
Buna fetele,
va pup si scuze pt pauza.
am pus (in sfarsit) 2 poze cu mine si cu Mirunica la purtator.
26+ Miruna
Carmen_80 spune:
Aruba, eu simt contractiile ca o inclestare a burtii. Mi se intareste foarte tare si se umfla/ridica mult in zona buricului. Durerile la mine nu sunt deloc mari, insa dr-ul zicea ca pot avea si dureri ca la menstruatie. Cauta pe net contractii braxton hicks si o sa gasesti foarte multe descrieri ale lor, posibila cauza a aparitiei, remediu si inclusiv cand trebuie sa incepem sa ne facem griji. Se pot confunda usor cu intinderile lui bebe...
26 sapt +
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmina_s Buna fetele, va pup si scuze pt pauza. am pus (in sfarsit) 2 poze cu mine si cu Mirunica la purtator. 26+ Miruna |
Carmina ai o burtica mare si frumoasa!!!!
25+ Andrei
carmina_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura32
Carmina ai o burtica mare si frumoasa!!!! 25+ Andrei |
daaaaa, mareeeeee!
26+ Miruna
valy27 spune:
bine ai revenit carmina
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+21 sapt, doamne ajuta in continuare.