Piersicute de iulie august (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

laura,fleur mersi.
nu merg la eco merg la cumparaturi.dar nu ptr mine ci ptr vanzare.am un targ de paste la casute in fata la primarie si vreau sa pun pe langa dulciuri si tot felul de prostioare care se vand la astfel de targuri.pana acum nu am mai fost .mergea sora mea dar ea nu se prea pricepe la lucruri ptr copii.ma intreba ce sa ia dar daca nu stiu ce este acolo de unde sa stiu ce sa ii zic sa ea.asa ca merg odata sa vad ce si cum si apoi o las pe sa se descurce.
fleur imi pare rau ca ai treaba cu tensiunea.vezi ca nu e de joaca sa ti o iei regulat.mie mi a spus sa mi o verific zilnic chiar daca am tensiunea mica si sa nu depasesc 140-90.

26+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ei, Ali dac#259; erai din Bucure#537;ti sa vezi ce te-am fi vizitat si noi la targ. Mie-mi plac de mor toate targurile. Fleur, ce #539;i-a zis de tensiune?O sa profit sa m#259; mai odihnesc,dar m#259; ia cu emo#539;ii.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

pai ada si asa iti plac plimbarile si distractiile asa ca ce ti sa vi pana la arad?

mai fetelor ori sunt eu prea inapoiata ori nu stiu cum sunt dar fac cu nervii cand vad ca isi inseala sotii sotiile.deci in fata mea la targ sunt 2 casute intr una vinde o fetiscata de pana in 20 de ani dar nu rupta din soare si in alta un barbat insurat cu 2 copilasi mici.vine si sotia lui pe aici si o cunoaste si fata dar toata ziua sunt calare unul pe altul.ba se maseaza, ba se strang si in vazul tuturor.nu au nici un stres ca ii vede cineva.si mie imi vine sa ii bat pe amandoi de fiecare data cand ii vad(cu toate ca nu ii cunosc personal pe niciunul)dar cand ma gandesc ca saraca sotie sta in casa cu copilasii si el nu are nici un stres.deci daca mi ar face sotul meu asa ceva l as omoraaaaaaa.
traiesc eu pe alta lume oare????????

26+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ali, din pacate asta-i lumea in care traim...
Cunosc si eu cazuri, chiar din anturajul meu, de pe vremuri (din Ro). De cand sunt aici nu stiu, sigur ca sunt, dar mai sub camuflaj, asa. In Quebec, tot mai putine cupluri se casatoresc, cand apare altcineva se despart pur si simplu... Nici asa nu cred ca-i bine.
Tu nu prea ai ce sa faci in situatia data, decat sa te revolti.
Poate trece totusi intr-o zi nevasta pe acolo, neanuntata, si ii vede si se lamureste cine ii e sot. Oricum, mai devreme sau mai tarziu, va afla, ca va fi fetiscana aia in cauza sau alta (pt. ca pt. ei, de obicei, nu conteaza cine e cealalta, alta sa fie decat nevasta, ii face pe ei sa se simta mai cocosi...). Oricum, trist, si pacat ca sunt si copilasi la mijloc.
Gandesc ca si tine, daca mi s-ar intampla asa ceva... ma rog, nu as trece la fapte cum zici tu, dar m-as desparti imediat, irevocabil. Daca a facut odata se va repeta si orice compromis nu face decat sa prelungeasca inselaciunea.

27 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Doamne, mi se ridica parul cand AUD de astea. L-as l#259;sa rapid.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Delia multumesc de informatii cu privire la wrapuri, foarte utile. Va fi un pic mai greu sa le probez inainte sa cumpar ptr ca la noi in magazine nu am vazut, doar pe net, eventual voi lua de pe un site cu posibilitate de returnare.

Fleur mulrumesc! Am mai scris cateva posturi la inceputul odiseei, ultrior v-am citit dar nu am avut stare de scris. Cu tensiunea, da mananc fara sare (mai am si mici scapari), iar cu emotiile la doctor se poate sa fie si asta dar chiar si asa medicul a spus ca nu e in regula sa creasca asa, la ultimul control am avut 15/9. Acasa de obicei imi ia tensiunea o asistenta care imi este vecina.

Cu TV-ul nici eu nu sunt de acord, cred ca mai mult ii agita decat sa-i linisteasca, iar cu suzeta eu nu sunt impotriva, cea mare nu a vrut dar eu tare as mai fi vrut sa o primeasca, e cert ca nu am incercat de la inceput sa i-o dau.

Biri multumesc! Felicitari si tie pentru inca un cavaler!

Am si eu dureri de articulatii mai nou si sunt tare neplacute.

Sanatate celor care sunt racite si felicitari celor cu vesti bune dupa controale.

Noapte linistita in continuare!

Mami de printesa si 23s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

mi-am adus aminte ca ati discutat de ciorapi de gravide, eu am luat de aici www.haine-gravide.com.ro/categories/Ciorapi-gravide/ " target="_blank">http://www.haine-gravide.com.ro/categories/Ciorapi-gravide/ de 40 si 80 den.
cei de 80 den i-am purtat si sunt cam largi in partea de sus care vine peste burta (eu am luat marimea cea mai mare) iar cei de 40 den nu i-am purtat inca dar par mai ok, doar ca nu sunt atat de mati pe cat mi-as fi dorit eu, se vede piciorul prin ei.

eu acum caut sutien de gravide, daca aveti experienta cu ceva site-uri, astept sugestii si opinii.

Mami de printesa si 23s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fetelor! S-a terminat mini-vacanta noastra, am avut 5 zile foarte frumoase, am petrecut o gramada de timp de calitate in familie si pe mine asta ma umple de energie pozitiva. Am mers la zoo, la plaja, in parcuri, am petrecut o jjumatate de zi cu niste prieteni si copiii lor, intr-o seara am vazut un film foarte frumos, We Bought a Zoo, vi-l recomand din suflet, e foarte emotionant si e cu animale, cu copii, perfect pentru family night.

De azi ne dezmortim si intram din nou in rutina zilnica. Am facut printre picaturi si curatenia de Paste, Doamne, fetelor, cate am aruncat. Serios, cred ca pe putin5 pubele de gunoi am umplut cu ce am aruncat -- haine, jucarii stricate sau cu care nu sejoaca nimeni niciodata, hartii, cutii, carioci uscate, cate si mai cate... Am atata loc acum in casa, rafturi intregi goale. Mai am o debara, in care sunt majoritatea lucruri ale lui Coleman, i-am zis sa puna mana sa faca curat acolo...

Despre inselat -- ce gasesc eu impardonabil este nu atat inselatul in sine (care e alta poveste, na, tentatia, mai gresesti, sa zicem ca daca se intampla o data se mai poate ierta), ci umilinta. Mie asta mi se pare crima!!! Sa se dragalEasca inpublic cu amanta, in fata ochilor celor care ii cunosc sotia, fara nici o urma de respect pentru cea careia i-a jurat fidelitate pe viata, pentru cea care ii creste copiii. Asta pe mine ma scoate din minti. Eu am avut cazuri cand am zis clar ca la mine in casa nu ai ce cauta cu amanta, cu riscul de a supara -- ce faci tu in dormitor la tine e treaba ta, dar cand o faci in public, asta deja e prea mult...

Balanta -- bine ai revenit si nervi de otel de acum inainte sa stai la pat. Inca vreo 2 luni, dupa aia cred ca poti sa te mai relaxezi.

Nu mai tin minte ce ati mai vorbit, vad ca tot carucioarele sunt in topul discutiilor. Bafta sa gasiti caruciorul perfect lapretul perfect!

Cam asta ar fi... Va pup, somn usor!

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

B#259;iatul la cafea! Insomnii din nou, sunt zombi si am o gr#259;mad#259; de treaba azi.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna dimineata, fetelor,
nu prea e activitate pe aici. ada, bafta la lucru. mi-am baut si eu laptele si sucul si ma pregatesc sa ma duc la serviciu. abia astept sa intru in concediu. chiar, dintre fetele care lucreaza (in afara de ada, care vrea sa lucreze mult ), pana cand mergeti la serviciu? eu ma gandeam sa nu mai merg din mai - adica de la 6 luni si un pic.

20+ Mihai

Mergi la inceput