Piersicute de iulie august (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Fetelor, ma pregatesc sa merg la dr. la control.
M-am simtit rau aseara, azi de dimineata ceva mai bine. Am dormit binisor cu intreruperi de mers la baie si sesiuni de gimnastica a lui bb, e tare activ noaptea...

Va pup, ne auzim mai tarziu.

27 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello. Va salut pe toate cu drag.
Nu prea am multe de raportat. Sunt bine, simt bebele in fiecare zi si ma distrez de fiecare data.... Astept Floriile cand o sarbatorim pe mama, bunica si soacra. Asadar am de luat ceva cadouri.
Fleur, sa vi cu vesti bune de la control.
Balanta, ma bucur ca totul a fost OK la Viena. Presupun ca e normal sa ai burtica mai mare la gemeni. Sper sa ai mai multa putere sa rezisti la pat acum ca sti ca totul e bine. Oricum tu esti foarte puternica.
Imi pare rau de fetele pe care primavare le necajeste. Sper sa iesiti repede din starea asta.
Sanatate la fetele racite.
Nu mai imi aduc aminte altceva, dar poate mai intru pe seara.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor am uitat sa va povestesc ce am patit azi-noapte. M-am trezit ca de obicei sa merg la toaleta, insa de cum m-am dat jos din pat am inceput sa tremur toata, iar cand m-am intors in pat la fel. A tinut cam 3-4 minute frisonul asta puternic, cu tremurat pe care nu prea puteam sa il controlez. M-am speriat putin ca mi se intarise si burta evident, dar buimaca cum eram la ora aia am pus pe seama faptului ca probabil am dormit dezvelita si mi-a fost frig.
Acum insa mi-am adus aminte si am zis sa caut pe net si am inceput sa ma panichez putin, iar doctorita nu imi raspunde la tel.
A mai patit cineva asa? Mentionez ca in rest ma simt bine, n-am alte simptome, bebe s-a miscat normal azi pana la ora asta.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am patit o si eu in concediu acum 3 saptamani; m=au luat niste frisoane de nu am fost in stare sa ma imbrac singura (ieseam de la dus);

e afost o combinatie de tensiune cu nu mai stiu ce (doc mi-a zis ca dc nu m-am invinetit/nu s a repetat sa stau linistita)
ce i drept nu s-a repetat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna.am intrat si eu la raPORT.

ieri am fost cu gradinita lu baiat la zoo.
azi am fost la o manastire si la o ferma de cai si ponei unde au calarit toti si s au zbenguit pe camp.a fost tare dragut si relaxant.m am distrat cu ei

in rest burtoiu mi e tot mai mare pe zi ce trece.creste fffff vizibil de la o zi la alta.

balanta ma bucur tare mult ca e totul ok.de acum poti sa stai mai linistita.

va pup pe toate.

la noapte plec si eu pana la bucuresti.sper sa nu fie probleme pe drum.mi e cam urat de drumul asta dar imi si doresc sa merg.m a incurajat balanta ca si ea a mers pana la viena(cu toate ca stiu ca nu se compara drumul nostru cu autostrada)

26+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Mi s-a intamplat si mie intr-o noapte. Am pus pe seama faptului ca am dormit dezvelita si am visat ceva urat... Mi-am revenit repede si de atunci nu mi s-a mai intamplat, asa ca nu m-am panicat.

26 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fleur, te asteptam cu rezultatele de la doctor. Nici eu nu m-am simtit prea bine azi. Parca sunt pe alta planeta si imi vine sa si vomit.Eu asa patesc primavara. Pana ma obisnuiesc cu vremea sunt mereu ametita si cu stare de voma. Aruba, eu cred ca ti-a fost frig. Si mie mi s-a intamplat cand era sarcina mai mica, dar am crezut efectiv ca-mi este frig. Mie-mi clantaneau dintii in gura.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,
Am venit la raport , nimic important , astazi am fost pe drumuri pt medical , am trecut si pe la Bebe Confort am vz un carucior dragut , in fine deja am ametit la cap cu subiectul carucior ...
Balanta FELICITARI !!!!pt bebelusii care sunt super ok , sa ai grija de ei , cred ca a fost destul de obositor drumul pana la Viena , dar ce nu face o mama pentru puii ei.
Sanatate fetelor racite si Fleur te asteptam cu vesti bune . Ada mobilizeaza-te ca ai multa treaba
Drum bun Ali !

25+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Īncerc Laura, ca nu am alta solu#539;ie. M#259; plictisesc. Nu-i nici b#259;iatul aici ne mai distram.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Prezenta, m-am intors de la doctor. Consultatie sumara ca de obicei, fara eco, dar m-am obisnuit de acum, asa e aici. Asteptare lunga cat o zi de post pt. ca draga mea dr. nu imi poate lua tensiunea bine, ii trebuie brasard din ala mai larg (sunt pe marimi) si ea nu are... Mi-a citit vreo 16/10 (!!!!, n-am avut niciodata asemenea valori). Asa ca m-a trimis la clinica unde bineinteles am mai asteptat vreo ora pana mi-a luat tensiunea, acum era 12/8...Cu ocazia asta mi-au mai marit si dozele de insulina.
Ce e important e ca bb e bine, in grafic (mi-a zis dr. ca greutatea lui e ok). Ii vor monitoriza greutatea in continuare si in f-ctie de asta va decide daca nasc natural sau cezariana (acum cica e prea devreme de zis).
Cat despre greutatea mea, dupa cantarul propriu de acasa am luat 2.5-3 kg maxim de la inceput pana acum, dupa masuratorile din spital 1kg!!! Cred ca astia au o problema serioasa cu aparatura de masura...sau cantarul meu o fi de vina. Oricum tot pe-acolo, vad ca bb isi ia ce-i trebuie din rezervele mele, consistente...

Fetele vad ca sunteti bine, in general. Tin pumnii sa se faca bine racitele. Aruba de frisoane nu stiu ce sa zic, sper ca nu "clocesti" si tu vreo raceala.
Ali, calatorie usoara la Bucuresti, te duci pt vreo eco ca Balanta la Viena? Stiu ca e un drum destul de obositor totusi, ai grija, stai in masina cat de intinsa poti, faceti pauze.
Ada, tu profita ca mai stai un pic pe acasa pana incepe aventura cu biroul propriu.
Laura, tu te-ai plimbat parca, bravo.

Va pup, mai revin in cursul zilei (serii la voi).

27 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput