Piersicute de iulie august (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

infasatul bb - la inceput am avut ajutor din partea soacrei si apoi a mamei, care mi-au infasat odorul. Cum au plecat, cum am inceput sa o imbrac numai in rochite :)))
O singura data am infasat-o sau de doua ori din propria initiativa, ca era foarte agitata si doar asa s-a calmat, a papat si a adormit.

candida - mie mi-a zis sa iau 9 canesten gyn ovule desi nici macar nu m-a consultat pe masa, doar i-am zis eu ca mi-a aparut si sa imi dea un tratament. Nu o sa le iau pe toate oricum.

ada - dupa cezariana te poti ridica in ziua respectiva sau a doua zi. Cum poti sa faci sa te ridici mai repede? cu calmante Glumeam, o sa iti spuna dr. cand o sa fii pregatita pt asta. Oricum nu te poti misca f mult ca ai sonda dupa tine
Mie nu mi-a facut clisma si nu mai mancasem de 15 ore.
Sonda - eu am simtit-o si la pus, si la scos, dar nu doare, e doar o senzatie ciudata, si se face atat de repede ca nu ai timp sa te dezmeticesti. Ca un plasture.

balanta, maria , beatrice - felicitari pt vestile bune

Dana, ada, cami - aoleu, ameteala. Poate e o lipsa de calciu, fier, magneziu? sau tensiunea? Sau poate scade glicemia..

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

michelle stiu ca si mama se uita uimita la hainutele de nou nascuti (si ma bombanea ca refuz sa ii pun caciulite in casa )
dar am prietene la care a mers excelent infasatul (bine, nu ala sarma de pe vremea noastra, intelegi tu idee)

mai eu refuz sa ma gandesc la cezariana ... uf ce am mai urat o ,...
mai asa dupa 34-35 de sapt vreu sa cred ca o sa incep sa imi intaresc moralul pt ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Ada am plecat de la 48 kg eram subnutrita .
Greutatea mea normala este de 50 doar ca am slabit mult acum vreo 3 ani cand mi-am pus aparat dentar si de atunci nu m-am mai ingrasat si de mancat mananc bine. De rabda baba la frumusete
Si eu ma gandesc sa mai las ceva Kilograme adik nu multe undeva pe la 50 sa mai arat si eu a femeie nu a pustoaica de 15 ani .
Va pop

Beatrice 22 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Buna fetelor,

Am reinceput si eu serviciul de luni si vad ca bebe nu mai este asa suparat pe mine. M-au mai lasat contractiile, evident, cu tratament. Sper sa pot veni la serv toata luna aprilie, nu ca imi este asa drag de ei, insa ma gandesc ca totusi 3 luni acasa inseamna destul mult si m-as urca pe pereti. Pe langa asta sunt convinsa ca si kg s-ar acumula mult mai usor...

Se vorbea despre cursurile prenatale. Eu m-am inscris la Medlife pentru luna mai. Cursul costa 250 ron, participa ambii parinti, iar sotului i se elibereaza acel certificat in baza caruia la locul de munca mai are dreptul la 10 zile libere dupa nasterea copilului (in afara celor 5).

Balanta, sanatate multa si putere! Hai ca mai e putin :) capul sus.

Aruba, patutul are si saltea inclusa?

26 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Carmen: nu, salteaua se cumpara separat, au ei diverse tipuri pt dimensiunea asta.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Aaa ok daca au ei, ca dimensiunile sunt mai ciudate si nu cred ca gasesti pe piata. Eu am ramas tot la patutul transformabil de la Bertoni, care s-a mai scumpit putin, insa am o colega care l-a cumparat si este foarte incantata de el. Mai ales ca este ceva mai maricel decat clasicele patuturi de bebe + plus saltea de cocos inclusa.

http://www.mykids.ro/1-c1/pat-copii-din-lemn-transformabil--s44/patut-transformabil-pentru-copii-kompakt-natur-nuc-d236.html

26 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

E ft dragut patutul! Ai grija insa cu salteaua de cocos integral, am o prietena care tot asa a luat si dupa numai 4 luni salteaua se deformase, in zona unde dormea copilul se formase o adancitura si a trebuit sa o schimbe. A luat apoi una cu cocos si latex parca, stil sandwich si e mult mai multumita acum, cea mica are acum 10 luni si salteluta cea noua se comporta mult mai bine. Mi-a aratat-o si mie pe cea veche (pe care cica daduse 450 lei!!) si intr-adevar se vedea ca e ft deformata. Eu una cred ca nu o sa aleg saltea cu cocos, mi se pare aspra si prea tare. Cred ca o sa merg pe varianta clasica.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

M-am apucat sa spal geamuri , am reusit sa dau gata 3 pana s-a plictisit Sofia si a trebuit sa las geamurile pe joaca si plimbarea prin curte . Mai am o gramada si acum mi-am pierdut din chef !

Noi am avut suzeta , nu de la inceput ca si eu eram una dintre mamicile care nu suportau ideea , dar dupa vreo luna-doua cand s-a smecherit d-ra i-am facut cunostiinta cu ea ca ma dispera, dupa capul ei ar fi vrut tot timpul sa stea mufata la tziti si descoperise si degetul si am zis ca decat degetul mai bine suzeta !

Televizorul la noi in casa merge destul de des, nu neaparat ca se uita cineva ci mai mult asa ... sa ne tina de urat. Fiind obisnuita cu el de mica pe Sofia nu o atrag nici macar desenele animate, in general cere sa ii pun "lalala" adica muzica, fie ea ce o fi : disco, populara, clasica , orice atata timp cat canta !

Va doresc o zi minunata !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 27+

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Miha , ASA este. Mi-ai reamintit. Eu m-am ridicat a doua zi. Si #539;in minte ca si sonda tot a doua zi mi-au scos-o ca m#259; enerva r#259;u cand o vedeam. Eu am avut anestezie general#259;. Acum o sa fac rahi cu epidurala.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Voiam sa va impartasesc o poza, mie mi-a placut.

Ada, eu am facut rahie si am avut dureri de cap o saptamana. Dar in jurul meu nu prea am auzit sa mai aiba multa lume. Oricum tot rahie as alege si acum.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput