Piersicute de iulie august (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Stiam ca se mai dicutase ceva dar uitasem
Noi nu i-am data Anei suzeta, ca opinie personala eu nu sunt adepta ei, prefer sa alin copilul in alt fel chiar daca asta implica mai mult timp si efort. Am fost constienta ca suzeta ma putea ajuta cand plangea sau la dormit dar eu am preferat sa o tin in brate, sa ii cant, sa ii vorbesc. ca atare si acum Ana adoarme cu muzica sau cu cineva care ii canta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

M-am intors din pauza de pranz.
Miruna, nu te-am confundat, dar m-am exprimat eu gresit: am vrut sa zic: Muraturica ce mai faci, Zizou ce mai faci, Tamys si celelalte mamici de gemenashi ce mai faceti. Si uite ce a iesit. sorry.

Maria, interesante sfaturile si opiniile tale. Si felicitari
pentru bebe dolofan! Despre carucioare multe pareri, cred ca ne vom orienta vazand si facand. Sper sa il folosesc pe al meu cat mai mult, dar cine stie. In general insa, nu vreau sa il invat in brate, prin parc sau oriunde, cu exceptia varstei mici cand il voi mai tine si in port bebe. Cum se poate deplasa si va obosi, hop cu el in carut, care va fi pe atunci.

27 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

http://www.truthorfiction.com/rumors/b/babysamuel.htm

Articolul romanesc contine cateva inexactitati (vezi mai sus).

Bebeul ce scoate manutza din uter si prinde un deget al doctorului avea 21 saptamani la momentul operatiei in utero, nu al nasterii, si operatia s-a facut pe bebelus (spina bifida), nu pe mama, cum se intelege.
Ulterior bebelusul s-a nascut, sanatos si la termen.

Sunt amanunte care nu schimba sensul povestii, dar nu vreau sa se ramana cu ideea ca s-a nascut la 21 saptamani. Un bb nu e viabil la varsta aceea. L-a pus in uter la loc.
Oricum, extraordinar!

27 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

M-am intors din pauza de pranz.
Miruna, nu te-am confundat, dar m-am exprimat eu gresit: am vrut sa zic: Muraturica ce mai faci, Zizou ce mai faci, Tamys si celelalte mamici de gemenashi ce mai faceti. Si uite ce a iesit. sorry.

27 + X Ioan

Stai linistita Fleur, ca nu ma suparam nici daca confundai. Suntem multe si cand citim relativ in graba e usor sa mai facem confuzii si sa nu mai retinem cine ce a spus exact.
Sunt bine, cu exceptia articulatiilor si a lipsei de somn.
Si eu sper sa reusesc sa invat bebele sa nu stea foarte mult in brate. Cum am unele probleme cu spatele imi va fi greu sa o tin...Nu cred ca vom fi mai putin apropiata daca nu o invat numai in brate. Dar, timpul va decide si in fata faptului implinit, voi vedea eu ce fac.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

buna fetelor!
ne-am intors de la viena, morfofetala a iesit bine, colul e bine, dar trebuie sa raman la pat pt restul sarcinii. am o burta imensa pt 22 de sapt si dr a zis ca burta asta plimbata pe un col cerclat, nu e deloc o idee fericita, asa ca am revenit la camasa de noapte ca tinuta de baza .
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Balanta felicitari, ma bucur tare mult pt voi! hai ca trece repede

Fleur ma amuz cind citesc de berbantu' tau si parerile lui
imi aduc aminte de al meu, avea si el un of sa aibe copilul shosete mereu si copchilu nu era de acord si le scotea cu mult talent...
insa de implicat eu zic sa-l implici cit mai mult, voi sunteti singuri si vei avea nevoie, plus ca e important bondingul si cu tatal. cind am avut-o pe anna a trebuit sa ma operez la vreo 3 luni de colecist, daca nu era el calare pe situatie, nu avea cine...

Laura aoleu si mama si soacra? eu zic sa fugi si sa nu dai adresa

fetelor se invata repede ce sa faci cu un bebe, vine f natural, instinctual, nu e mare filozofie. dupa vreo saptamina sunteti profi. eu m-as documenta cu privire la alaptat cit mai mult, conteaza sa va arate careva pozitia corecta, sunt si multe carti, intrebati-ne si pe noi, e important sa ai un start bun. eu n-am avut nici rani nici probleme, atit ca m-a ajutat mult pompa sa imi desfund canalele la inceput.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Balanta, ma bucur ca ne-ai dat vesti si totul e bine!
Acum te linistesti si tu, cred, gata cu calatoriile.
Burta e mare deci au loc destul cei 2 nazdravani, sa fie sanatosi si sa stea la caldurica pana la termen!
Tot ma gandeam eu la mamicile de piersicute gemene, sper ca si celelalte sunteti bine.

Eu am o stare de sfarseala asa, gafai cand urc cateva scari, glicemia nu e prea buna azi nu stiu de ce, nu am facut excese alimentare.De abia astept sa plec de la birou, imi propusesem multe in seara asta, o vizita etc, dar cred ca anulez si zac pe canapea. Doar pe la farmacie trebuie sa trec sa cumpar benzi de test pt glicemie, ca nu mai am. Tocmai am facut comanda de reteta prin telefon, sper sa nu astept prea mult pe acolo ca simt deja ca ma preling de pe scaun... Gata, mi-am luat portia de vaicareala pe ziua de azi.

Va pup, o noapte linistita, pe maine.

Edit: Biribu, si pe mine ma amuza parerile lui...cand nu imi vine sa ma urc pe pereti . Ca orice "incepatoare" cred ca pot sa mut muntii din loc si sa fac totul singura, sau ma rog aproape, eu si "galeria" formata din el. Dar imi pregatesc si back up, cateva prietene, vreau sa imi aduc tatal si o verisoara macar o luna aici, sa vedem daca imi iese pasenta...

27 + X Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Balanta,bine ai revenit!!!
Ma bucur ca vestile sunt bune.Ce au zis cei de la Viena de cerclaj?au fost de acord?era necesar?
Cu patul ce sa zic...economisesti la haine.
Lasa ca nu mai avem mult si scapam.

La mine au revenit taieturile sub burta cind ma ridic brusc de jos sau de pe scaun.O perioada trecuse si acum iar au inceput.
Azi am trecut pe la H@M si m-a luat cu ameteala in magazin.Nush ce sa fie,joi am programare la dr.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

23+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Balanta, doamne ajuta ca sunte#539;i bine. Ai stat atāt in pat mai stai si ce a mai r#259;mas din sarcina. Fleur odihneste-te ca poate din cauza asta nu e buna glicemia. Dana si pe mine m#259; mai ia cu ameteli, Cic#259; ne scade glicemia sau tensiunea.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fleurdelise eu sunt racita cobza, imi curge nasul,ochii imi lacrimeaza, gatul ma ustura sunt intr-o stare jalnica ,noaptea nu pot sa dorm pentru ca nu sunt obisnuita sa respir pe gura , ma tratez cu lamanie , miere, ceai de musetel si mai nou supe fierbinti uffff sper sa ma fac bine.
balanta_tm felicitari pentru morfofetala, bine ca sunt copilasii bine sa ai grija mare de ei. Si burtica mea e imensa ma misc din ce in ce mai greu dar timpul trece nu sta in loc mai avem 4 luni si ne tinem bebelusii in brate.
adarev e un scump Nectarelul tau.

22+ cu

Mergi la inceput