Design site
S-a schimbat ceva in ultimele zile in partea de afisare a amesajelor (dimensiuni si proportii) ?
(mie mi se pare nitel diferit de acum citeva zile).
Merci, admin.
Raspunsuri
admin spune:
Am facut ceva teste cu dimensiunea scrisului dar in principiu trebuie sa fie asemanator cu ce era si pana acum. Ce am schimbat:
- borderul de tabel este acum alb in loc de albastru
- am rearanjat casetele de reclama din top-ul mesajului
In rest, lucram la un design nou de forum, care va fi mai aerat si mai putin aglomerat dar din pacate va mai dura pana il vom prezenta...
Mik spune:
Intrebarea era pusa ca mi se parea "mai nu stiu cum" si voiam sa mi se spuna daca halucinez sau nu, asa de dimineata.
viviana spune:
Borderul alb este deranjant la citat/quote din alte mesaje.
Va dura ceva pana ce ma voi obisnui.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
admin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Borderul alb este deranjant la citat/quote din alte mesaje. Va dura ceva pana ce ma voi obisnui. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Testare
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ADMIN
Testare |
T
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
Cand pagina este colorata, nu este o problema sa intelegi cine ce scrie, dar cand pagina este alba, e dificil.
allinta
Alizee spune:
Conturul colorat este perfect pt departajarea quote de mesaj in sine.
allinta
andacos spune:
In afara faptului ca...nu mai am "chenar"la forum...nu am mai se sizat nimic!si mie imi va lua timp sa ma oboisnuiesc,mi s epare ca lipseste ceva!
Dar precis noile modificari vor fi mai mult decit ok!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit