LMA Sophia,Eduard,Petru,Albert Mar-Apr2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

nu mai e nimeni prin zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu m-am plictisit
singurica cu fetele
afara ploua
e frig si bate vantul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

buna! Nu am putut intra ieri asa ca urez azi,La multi ani Radu de Persi!!!si LA MULTI ANI IOANA, CATANK SA ITI TRAIASCA FRUMUSETEA MICA!!!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

STRUMPY pertecere frumoasa!parca si ALLY avea azi motul sau l-a avut ieri orcum petrecere frumoasa! asteptam pozici dela Scrich si Ally si Catank si Strumpy.

Mergi la inceput

Antigues parca povestesti o telenovela, dar din pacate e real,putere mami si gandestete ca ai facut ceva bun ca ai pus punct, e cel mai bine! Imi era dor de tine si sper sa ne scrii mai des!Cami te inteleg si al meu sot e plecat toata ziua dar ma descurc si singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, ce haios catel v-ati luat. bine ca e rasa pitica si nu se face vre-un dulau Vezi ca daca nu e deparazitat si are viermisori nu tb sa stea bot in bot cu copilasii. Iar dupa pastiluta de deparazitare tb sa-l urmaresti cand face kk...ca face si viermisorii Mie imi sunt taaare dragi cainii, am avut multi caini, dar acum nu as avea putere sa ma ocup de ei si vreau si gradina intreaga (oare de cate ori am tot repetat asta? ) Oricum mie imi plac cainii mari, si daca o sa ne mai luam vreodata va fi un ciobanesc sau un rotweiler. Tu pe asta mic tb sa-l tin in casa, mai ales iarna, ca nu e caine de curte.

cami, ti-ai revenit de la nesul ala? Mie imi place mai mult cafeaua, desi un nes ma trezeste mai repede, prefer sa beau 2 cafele decat un singur nes . Felicitari pentru viitoarea pereche de fini. Si noi ne dorim sa botezam..dar deocamdata nu avem pe cine o perche de fini incerca sa faca copilasi dar inca nu le-a iesit, inca una nu s-a hotarat inca, iar cealalta are deja 2 baietei mai mari decat copii nostrii si au "inchis pravalia"

delia cum a fost iesirea Mariei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, mersic de intrebare, s-a distrat ff bine Maria ....si sa sti ca si eu sunt ca tine mai bine un ibric de cafea decat un ness, ness-ul in schimb imi place in inghe, creme, mamam ce as manca un ecler cu ness
cami, daca te ajuta si nu te ustura stomacul bea-l!Eu una simt ca ma roade stomacul desi n-am gastrita si in plus ma apuc si palpitatiile dupa ness.
Fetele a facut careva tiramisu cu fructe de padure?Ma bate gandul sa fac de ziua Mariei...Si sa-l imbrac in cioco....Oare merge?
Mari
Antguess ai pm !

Mergi la inceput

Strumpy ma intrebai cum e vremea la noi a nins azi e asa naspa offf, la noi vine caldura abia in mai!

Mergi la inceput

Delia tiramisu cu fructe de padure! suna bine.Yasmi sincer nu stiu cum poti, mie imi plac caini dar NU IN CASA! MAI ALES SA PUNA MANA COPII PE EL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am ajuns acasa , au plecat si socrii, sa nu piarda trenul , acum descarc poze, vreo 300 ca toti astia din Ro ai mei m-au innebunit sa fac poze multe si le-am facut sa le ajunga

a fost frumos, Sophia s-a comportat bine , chiar prea bine as putea spune, la cum se simte, ii stau mucii in gat dupa cate vad resprira pe gurita sper sa nu o ia iar raceala mai tare ca a iesit pe afara si desi e soare este cam rece ...sa speram ca nu mancarea foarte buna la restaurant , imi era dor de manacarurile noastre romanesti, socrilor le-a placut tare, cica pre amari portiile ca nu le-au putut manca, si sa nu se supere aia de la restaurant sa nu creada ca nu le-a placut ca au mai lasat in farfurii dar nu au putut manca tot

prietenii nostri de aici din Londra nu au mai venit, m-au suparat tare, asa nu-mi plac oamenii fara cuvant, care spun ceva, adica promit si apoi in ziua cu pricina zic nu desi pana atunci au spus de o suta de ori da dar asta e, ne-a fost foarte bine asa numai intre noi familia, sa fie ei sanatosi ca eu de acum nu ii mai chem niciodata la nici un eveniment ca asa mi s-a pus pata rau de tot pe ei ca si anul trecut ne-au facut o faza asemanatoare, nu stiu ce naiba i-am mai chemat

ma duc sa pun piscoata la somn ca e super obosita, s-a trezit la 10 si in drum spre casa a adormit si nu a paucat decat 5 min dar cand am scos-o din masina nu a spus nimicv, chiar radea la bunica su euin locul ei as fi urlat rau dar ea era cu gura pana la urechi

hai ca ma duc sa o culc ca s-au descarcat si pozele si ne auzim mai tarziu daca apuc si nu ma baga in sedinta mama pe skype sa le arat sarbatorita si sa vorbeasca cu ea

Mergi la inceput