LMA Sophia,Eduard,Petru,Albert Mar-Apr2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumphule HAI CA M-AI FACUT SA PLANG CITITND DESPRE DORUL DE AI TAIVIN-O IN TARA ACU CAT II AI PE TOTI IN VIATA
ca praga sau viena nu se muta
le poti vedea oricand
sa aveti o zi minunata azi

delia pai mi-am facut acu 2 zile cafea
tareeee
si degeaba
la 18 m-a luat un rau de la oboseala
de am zis ca merg iar la spital
mai ales ca tanti ti-am zis ca nu mai vine de o saptamana
sunt singurica cu ele
deci tre sa ma tin pe pozitii
iar sotul e plecat mai mereu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

miki si la mine au dormit copii mult si ieri si azi, fa-ti o cafea tare si pune niste coniac in ea, la mine asta remediul pt durere de cap cu care-mi trece cand am epuizat toate posibilitatile...

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

la multi ani printesica ioana!!!!!

am reusit sa pun cateva pozici noi si cu catelul, deci uitativa repede poate e pe faza cine sterge albumele si dispar

am citit tot din urma....dar m-am zapacit de cap de cand am potaia asta si am uitat ce vroiam sa va scriu. o sa reiau cititul si o sa va scriu darasta spre seara. acum ne pregatim sa mergem la un mic shoping apoi dupa coletele de la buni

offff...si cu catelul asta..... cine nu are de lcuru isi face maine tre sa fac programare la veterinar ca nu este deparazitat si nici vaccinat puiutul si am descoperit ca are paraziti intestinali deci alti bani alta distractie....a si azi sa cumparam papica de caine ...si la cat iubesc eu cainii/animalele va dati seama ce bucuroasa sunt
imi este draga asa sa o vad de la distanta ca este frumusica si este un puiut mic, are 6 saptamani, doar ec a fost intarcata....dar cand imi amintesc ca face kk/pishi bleahhhhhhhhca are par ....bleahhhhhh

simo, mami scumpa si frumoasa m am bucurat fffff tarecand am vazut ca ne-ai scris!!! te poop si te imbratisez cu mare drag!! cum mai sunteti??? s a rezolvat ceva (legal)?/

gabi, si pe tine te poop si te imbratisez ca imi esti tare draga!!! mai mult nu vreau sa ma bag in discutie despre ce ai povestit (oricum m a intristat ff tare!!) pt cadaca iti aduci aminte eu mi-am mai spus parerea si acum 1 an....

va pup pe toate!!

ally sa aveti distractie frumoasa astazi!!!! te asteptam cu poze!!!

strumf pt tine revin cu un mesaj mai tarziu...ca acum nu mai am timp

mada, sa aveti o duminica linistita in familie astazi!! cu multe cadouri de la socrela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

eu mi-am facut un gris cu lapte si astept sa se raceasca buburuza doarme. afara este asa urat, a si nins si nu este pacaleala strumphitza chiar mai este iarna pe la noi
ai avut ceva reactii de la pastile? de ce le-ai lasat? mai bine stii ce, pune mana si fa-i fratioara piscoatei sa aiba si ea cu cine se juca
ce comica esti cu alarma aia
tare greu departe de casa, nu stiu daca as putea ...
distractie placuta azi si asteptam sa vii sa ne povestesti si sa ne arati poze cu piscoata, cu tortul....

vaiii, numai gris am facut in tastatura mi-a cazut din lingurita.

cami oaaa dar ce de finuti aveti dar unde-i gasiti sa-i cununati, asa multi? ca si eu as vrea. dar de unde? sa merg pe strada sa caut, sa intreb?
asa mult este plecat de acasa sotul tau? ce nasol... stai toata ziulica singurica cu fetele, ajutor nu prea ai...fa si tu ce poti si gata. si incearca sa te mai odihnesti, sa nu mai fi asa stresata

miki boerie daca v-ati trezit la 10 de la cat s-au culcat aseara? si fara nicio trezire?
noi la 6.30-7 suntem in picioare, culcate de la 21.

ailed deci si tu ai fost boieroaica cu somnul. ati dormit neintrerupt atat?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

bbyasmi, am vazut piticania nu-mi imaginam ca e asa micut il tineti in casa pe bebe, nu ? oricum cand te enervezi pe el, aduti aminte ce bucurie aduce in suflet copilasilor tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

nu roxy, s-a trezit la 5 si a papat , dar tot boierie a fost, acum ne cacaim si nu stim unde sa mergem....
yasmy, te compatimesc cu catelul sincer....mie imi plac cateii dar la altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

strumphule HAI CA M-AI FACUT SA PLANG CITITND DESPRE DORUL DE AI TAIVIN-O IN TARA ACU CAT II AI PE TOTI IN VIATA
ca praga sau viena nu se muta
le poti vedea oricand
sa aveti o zi minunata azi

delia pai mi-am facut acu 2 zile cafea
tareeee
si degeaba
la 18 m-a luat un rau de la oboseala
de am zis ca merg iar la spital
mai ales ca tanti ti-am zis ca nu mai vine de o saptamana
sunt singurica cu ele
deci tre sa ma tin pe pozitii
iar sotul e plecat mai mereu acum

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

pai eu zic ca ness-ul iti face rau la stomac, nu stiu cat de tare e... ca putere sigur nu-ti da... niste vitamine ti-ar da putere sincer...
stiu si eu cum e... ca nici al meu nu sta mult pe acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hellooo!!

noi suntem daramati ieri a iesit ft frumos petrecerea lui luca dar noi suntem extenuati. decorul la restaurant a fost super dragut, i am comandat 50 de baloane cu heliu care au fost in tot retaurantul si au aratat foarte frumos, mancarea senzationala...doar ca luca nu a fost in cea mai buna forma a lui....cred ca 20 de oameni care au sarit cu totii pe el au fost mai mult decat putea duce...si a fost destul de marait. din cauza asta eu n am putut sa ma linistesc deloc, k daca il vedeam agitat nu imi tihnea nici mie nimic. cand a ales lucrurile de pe tava ba radea ba plangea... a ales cheile de la masina, cheile de la casa si un piepten am zis clar ca asta inseamna ca o sa fie mare playboy la viata lui

la tort deja intrase in transa de cat de obosit era....tortul a fost senzational, super frumos si extrem de bun, recomand din suflet tuturor fetelor din buc cofetaria sweetela!

imi pare rau ca nu am reusit sa facem poze cate ne am fi dorit dar sunt cateva dragute, trebuie sa le descarc din aparat.

a primit si o gramada de cadouri, printre care 2 triciclete unde o sa le tin pe amandoua habar n am, cred ca una o sa o duc la munte pentru ca sunt ft mari si ocupa o gramada de spatiu!

azi dimi saracul copil nu a dat nici un semn de foame, la 9 jumate ne am trezit amandoi panicati ca ce e cu luca....luca se trezise asa putin dar se pregatea sa se culce la loc. i am facut bibe, pe care l a baut asa semi adormit dupa care a fost lemn pana la ora 12 cand l am trezit. imi e ciuda ca tocmai el nu s a simtit asa bine precum mi as fi dorit dar a fost coplesit.

revin mai tarziu cand o sa ma mai dezmeticesc putin, acum sunt zombie....

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

hello girls. am venit si eu la cafea....cam tarziu pt ca m-am culcat extrem de tarziu..m-am trezit la 10 sa schimb si sa hranesc pitica si sa-l trimit pe dani cu un taxi sa se intalneasca cu ta-su sa se duca la film...dupa care pt ca donsoara era cuminte...m-am trantit in pat:)
abia acum imi beau si eu cafeluta si o astept pe manichiurista sa imi fac o mani -pedi la domiciliu
Bb_yasmi stiu ce parere aveai si acum un an si ai avut dreptate..tu si toata familia mea si prietenii mei...asta este....duca-se...o sa plateasca intr-o zi pentru tot raul pe care mi l-a facut mie, pe care o sa il faca lui Eve...pt ca stiu ca o va dezamagi si pe ea...
roata se intoarce mereu...

Eu mi-am tuns pitica la 0 ieri...e o chelioasa dulce foc :)
imi dati si mie cont de picasa sa pun poze si sa vad ingerasii vostri?
[am vazut un pic pe la avatarurile voastre..niste copii mari si frumosi ...sa nu-i deochi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

roxy e mult plecat sotul ca acu e postul pastelui si se fac sfestanii
se merge cu molifta
si noi avem aici f multi batrani
care de toamna pana primavara mor pe capete
deci activitate ce sa zic
asa ca momentan singurica
dar saptamana viitoare vine mamaaaaaaaaaaaaa fix de ziua lui petra
abia astepttttttttt
cat despre treburi tre sa le fac
ca nu am incotro