LMA Sophia,Eduard,Petru,Albert Mar-Apr2011 (142)
Raspunsuri - Pagina 4
antguess spune:
hello...am revenit
Va multumesc tuturor care ne-ati urat de bine...Celor care mereu au fost alaturi de mine in timpul sarcinii pentru ca...numai voi ati fost...sotul meu NICIODATA
Am sa incerc sa va povestesc pe scurt ce s-a intamplat...sa va spun si din urma pentru ca nu am fost mereu sincera cu voi din cauza ca...imi era rusine..eram frustrata ca iubitul meu nu este...asa cum mi-l doresc
in timpul sarcinii numai pe voi v-am avut si pe familia mea....el a fost cam mereu absent si...cand era acasa si stateam de vorba...vorbea numai despre el...niciodata despre copil decat..ma mai intreba periodic daca este copilul lui..
Nu a vrut sa cumpere niciodata nimic pentru bebe, trageam mereu de el pt orice lucru....
in luna a 8 de sarcina..in timp ce eu si 2 prieteni (un cuplu) zugraveam camera lui eve si faceam curatenie generala in casa, EL era la o petrecere si agata o asistenta medicala....dupa cateva zile am prins discutie pe fb cum o invita in oras....l=am trezit din somn si i-am spus ca stiu..si raspunsul lui a fost: e cineva care imi da atentie pentru ca noi nu mai facem sex ( eu daca va amintiti..aveam colul deschis si nu aveam voie)
a urmat circ..l-am dat afara....m-a cautat...m-a implorat...ca el nu ar fi facut nimic cu ea....ca ma iubeste...ca ii pare rau...bla bla bla
l-am primit inapoi dupa ce mi-am aruncat o privire lunga in oglinda....si m-am vazut gravida in 8 luni, fara nici un venit....
Ne-am impacat incet incet dar nu am reusit sa uit nici o secunda acel episod...
Am nascut...3 saptamani a fost...MINUNAT! Si nu exagerez....cred ca in ciuda oboselii de atunci...a fost cea mai frumoasa perioada a noastra....dupa care..s-a apucat de casa...si a inceput cosmarul.
Ziua si noaptea numai de casa vorbea, toti banii lui se duceau in 'casa noastra iubito'...eu in perioada aia am avut un venit....facand treburi pentru cumnatul meu...m0a zis sa tin eu casa in care stam...ca el tre sa bage toti banii in casa 'noastra'
..am fost la preot si ne-a zis ca daca vrem botez adevarat tre sa fim cununati pentru ca altfe botezul va fi pentru copil nelegitim (cica asa e la catolici)
in fata preotului..a zis hai sa ne casatorim si noi...si uite asa m-a cerut in casatorie
Am planuit nunta, botez...totul singura...si 80% din bani au fost ai mei..tinute...aranjamente...TOT!
Am stabilit cununia civila pe 7 septembrie si nunta pe 18...dupa multe insistente sa ne hotaram o data pe o zi..o tot amana. se tot exchiva...in final am aflat de ce....vroia sa faca mai intai receptia lucrarii pentru casa, sa fie pe numele lui...si abia cand ii s-a confirmat ca o va avea la inceputul lui septembrie...atunci a stabilit si data
Am facut cununia civila...toate bune si frumoase...desi il simteam ciudat..nu stiu cum sa explic....
O saptamana inainte de cununia religioasa am mers cateva zile la biserica sa ne spuna despre casatorie...aveam niste discutii foarte interesante...despre tot ce e casatoria...din ce motive trebuie sa se casatoreasca doi oameni...etc etc..cand ieseam de acolo imi spunea ' vai iubito ce bine ma simt'/bla bla bla
ca si luna de miere...a insistat ca nu putem sta plecati prea mult timp ca are cabinet..ca nu poa sa stea fara eve..din astea...
Am facut nunta...cum am ajuns acasa..primul lucru pe care a vrut sa-ol faca...a fost sa numere banii primiti la dar..bani care stateau pusi bine in buzunarul lui
dupa ce i-am numarat..vreo 200 de milioane..a zis : iubita cu banii astia mobilam casa sa ne si mutam repede
am plecat dupa 2-3 zile in luna de miere (cosmar)
Am plecat cu masina spre grecia...a condus ca ultimul animal...neatent..i-am spus pe toate tonurile de care sunt capabila ca imi erste frica...nu intelegeam ce este cu el...de ce se poarta asa...de ce nu ii pasa ca avem copii acasa care ne asteapta...ne-am certat tot drumul..la un moment dat mi-a zis ca pt el totu s-a terminat..i-am zis ok..hai sa ne intoarcem dracu acasa dar CONDUC EU
Pana la urma m-a prostit..ne-am impacat...ca el nu a vrb serios..ca ma iubeste..ca nu poate fara mine...bla bla bla
ne-am intors in bucuresti....si a inceput sa alerge....seara
parintii mei erau inca in vizita la noi pt ca ei au stat cu copiii cat am fost in luna de miere
intr-o noapte a venit de la cabinet..s-a pus pe canapea sa stea de vrb cu tata...a vrb juma de ora..dupa care s-a dus la alergat si a mai venit la ora 1 jumate noaptea
atunci l-am luat in dormitor si l-am intrebat ce se intampla...de ce se poarta asa..de ce ma umileste mai ales in fata parintilor mei care m-au si intrebat: gabi dar unde tot umbla raul?
si-a cerut scuze..ca nu si-a dat seama cat e ceasul..alte vrajeli..alte minciuni
imediat cum au plecat ai mei..ntr-o seara ne-am certat...si mi-a reprosat ca de cand am fost gravida noi nu am mai avut viata sexuala
in conditiile in care de la 7 luni nu am mai avut voie ( si tot am mai facut pt ca altfel imi scotea ochii) iar dupa perioada de lauzie....am luat anticonceptionale si m-au dat peste cap in ultimul hal de am sangerat pana inainte de nunta cand...pentru a fi totul ok..mi-am facut singurra zile la rand injectii cu vitamina k in picioare de nu puteam dansa la nunta de dureri in muschi...
ma rog...ne-am tot certat...i-am reprosat si eu ca trage de mine, ca un barbat normal nu ar face asa...i-am mai spus niste chestii intime care l-au deranjat si...a plecat de acasa
in noaptea aia l-am tot sunat...nu mi-a raspuns..mi-a zis ca se duce la constanta sa se recreeze (intr-un sms) dupa care toata noaptea nu a mai raspuns (trecuse o saptamana jumate de la nunta)
a doua zi pana la pranz nu am auzit de el asa ca m-am dus sa ma intalnesc cu un amic al tatalui meu , detectiv particular...si l-am pus sa-l urmareasca...cat eram noi la restaurant la dominium..m-a sunat animalul..ca s-a intors in bucuresti si ca tre sa vrb....l-am chemat tot acolo la dominium...detectivul a plecat...si a venit el...sa imi zica cat ma iubeste, cat de rau ii pare...cum ma vrea inapoi...etc etc...
i-am zis ca plec cu copiii la munte o zi doua, ca are timp sa se gandeasca exact ce vrea sa faca, ( el insista ca ma iubeste si vrea sa fim impreuna, ca a fost doar la constanta sa se recreeze)
i-am spus sa nu faca nimic din ce nu ar vrea sa fac eu...si sa folosim timpul asta sa ne dam seama ce vrem..
zis si facut...mi-am luat copiii,bona si ne-am suit in tren...
seara...pe la 11 ..imi da animalul mesaj : ce faci iubita..ati ajuns bine..te iubesc ..bla bla bla
ii zic ca suntem bine si il intreb ce face....imi zice ca a fost la un prieten si acum se duce la real sa-si ia CHILOTI
dupa jumate de ora...ma suna detectivul...
care imi spune ca raul a fost la un prieten..dupa care s-a dus in pipera....a stationat vis a vis de o cofetarie...de pe o alee langa cofetarie a iesit o femeie...a fugit repede in masina....au mers un pic pana la o padure in pipera...au oprit undeva izolat...au stins farurile si...stau...ca nu se poate apropia sa vada ce se intampla
i-am dat mesaj lui raul...si va scriu aici frumos cu liniute ca sa intelegeti cum a decurs schimbul de mesaje pe care nu il voi uita niciodata :
eu: ce faci iubitule?
el: bina iubita tu ce faci?
eu: bine fac...auzi...in momentul asta...tu ma mai iubesti?
el: da iubito. te iubesc
eu: raul eu cred ca acum esti cu o femeie
el: off iubita...te minti singura. stii ca nu sunt. te iubesc
eu: ok iubitule..jura0mi ca nu esti cu altcineva pentru ca vreau sa ma culc si..nu pot :(
el: jur iubita, iti jur ca nu sunt cu altcineva..nu te-am inselat niciodata ..bla bola
eu: raul eu stiu ca in momentul asta esti cu o femeie in padure in pipera in masina ta
el: ..dupa 2-3 minute in care nu a raspuns :doar bem o cafea
eu : de unde o bei raul"? din gatul ei? (habar nu aveam dar..nici nu aveam nimic de pierdut )
el: ok ..ne-am si sarutat..ma bucur ca ai aflat pentru ca oricum nu mai vroiam sa ma ascund . aveam nevoie sa ma indepartez de tine sa nu mai fiu dependent
si asta a fost....au urmat zile intregi de plans..in care nu am putut sa mananc...sa dorm....nu mi-a venit sa cred cat si-a batut joc
la scurt timp..ne-am intalnit la cabinet..si a avut un rahat de moment de sinceritate si am aflat cine e femeia..( de fapt l-am facut sa creada ca stiu de la detectivi deci a hotarat sa zica adevarul) si mi-a povestit ca e o pacienta de a lui , nepoata unui..om foarte cunoscut de noi toti, care i-a acordat atentie...si imi povestea cat de bogata e ea...cate de tare e ea....in noaptea cu constanta...era de fapt in bucuresti la un hotel dar nu vroia sa il caut eu prin bucurestk...cica nu ma mai vroia dar a doua zi....era confuz si ii era dor de mine ca el ma iubeste....dar ca de fapt nuj ma mai iubeste....multe multe mizerii si povesti peste povesti
in final ..dupa o perioada lunga de timp am reusit sa mi revin..ne-am certat ingrozitor pe pensia alimentara..nu stia cum sa imi dea cat mao putin..l-am amenintat ca ii iau casa..mi-a zis ca nu vrea sa mai stie nici de mine nici de eve daca atentez la casa lui.....(stia ca o pot lua, puteam dovedi ca a fost construita pe perioada logodnei si ca eu am fost cea care a tinut casa noastra acele luni pentru ca el sa investeasca in vila visurilor lui )
in final am reusit sa stabilesc o pensie alimentara de 2000 de ron pe luna primii 2 ani si dupa aceea 1500...a tras de mine...m-a injurat..m-a facut ca la usa cortului ca ii vreau casa....de fapt nu vroiam nimic decat o suma corecta de bani, custodia fetitei si sa se duca dracu cu casa lui cu tot
ma rog...ar mai fi multe de spus.....
\ca tata este mizerabil..ieri nu a venit la ziua fetitei lui pentru ca l-am suparat eu ca nu am vrut sa i-o dau pe eve azi sa se duca cu ea la el acasa unde ii veneau rudele si sa aibe si el un motiv de gratar ca e ziua fetei ( mama lui si rudele lui nu vor sa ma vada...eu sunt o mare tarfa si tiganca...in schimb imi vor copilul si vroiau sa ii taie ei turta lui evelinne sambata...fara mine si bineinteles ca am spus NU)
In perioada in care am fost despartiti..am facut compromisuri..i-am dat fetita si peste noapte in weekendurile in care a fost mama lui la el...dar eu nu am calcat acolo...eu nu am avut cum sa comunic cu ei..pentru ca mama lui nu vrea sa ma vada
am zis ca fac asta pt evelinne..ca accept pt ca ea tre sa aibe si bunica dar..ieri mi-am dat seama ca nici un membru al acelei familii nu merita sa o cunoasca pe evelinne atata timp cat nu pot sa se poarte civilizat de dragul ei.initial eu si raul am zis ca dam o masa la restaurant..invitam ce rude vor sa vina si gata...dar rudele lui au refuzat sa ma vada pe mine asa ca...dl nu s-a putut gandi decat la varianta de a taia turta fetitei mele fara mine in conditiile in care 2 ani de zile cat am fost noi impreuna si in cele 5 luni de viata a lui eve pana in momentul despartirii, mama lui raul nu a vrut sa stie nici de el si nici de eve....
ma rog...m-am ambalat..si nu imi face bine...am un total dispret fata de acest om ca tata, ca om si ca barbat...imi este scarba ca am stat cu astfel de om egosit atata timp si crede-ti-ma ca nu am spus decat pe sfert cea ce este el..si tot ce mi-a facut
a fost gresala mea ca am iubit un astfel de om, imi asum asta si merg inainte cu capul sus pt ca stiu cat am luptat si acum sunt satula sa o mai fac....din punctul meu de vedere lui eve ii este mai bine fara tata decat cu un om pe care nu il intereseaza de ea decat atunci cand ...poate sa se laude cu ea un pic...nu se gandeste niciodata la ea..nu face nimic pentru ea ..doar spune : fata lui tati...doar ca..fata lui tati nici macar nu il cunoaste asa cum trebuie sa isi cunoasca un copil tatal...
el daca nu este pupat in fund de mine..nu vine sa o vada iar eu m-am saturat sa pup un gunoi in fund
Cam asta e povestea noastra pe scurt...acum suntem divortati de pe 8 martie....si e cel mai bun lucru pe care l-am facut vreodata in afara de cei doi copii minunati pe care ii am
va pup si..mai intru ..doar ca mi-e foarte greu sa apuc sa citesc din urma :(
roxy_s spune:
neata fetelor
haideti la cafeluta fierbinte
la noi ploua, ninge, iar ploua iar ninge si tati a plecat la fotbal ca au campionat.
somleac ce fain este concursul, super si chiar daca nu castigati, va alegeti cu o mare distractie si miscare.
nu a plouat deloc la voi? la noi daaa si mai si ninge
ailed ce dulce a fost Andra da, ai fetita mare de acum
antguess offff..ce ai suferit...nici nu stiu ce sa-ti zic....imi pare tare rau ca ai trecut prin astfel de momente, ca ai dat peste un asa om. dar ma bucur ca te-ai desprins, ai facut pasul cel mare catre linistea ta sufleteasca. o sa fii mult mai bine asa, mult mai linistita si fericita alaturi de copilasi. un astfel de barbat nu merita nimic. te imbratisez cu drag si te asteptam de acum incolo sa ne scrii. lasa, nu te mai chinui sa recuperezi din urma, scrie-ne de acum inainte
merg sa-mi fac o cafeluta mica si sa aerisesc.
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
si sa facem si urarile pe ziua de azi
La multi ani, Ioana!, sa cresti mare buburuza frumoasa, sa fii sanatoasa si sa umplii sufletele parintilor de bucurii
catank asteptam sa ne servesti cu bunataturi ca stim ca ai facut multe. eu vreau praji si tort
La multi ani, Simone! sa cresti mare si sanatoasa
si mai trimite-o pe mami sa ne povesteasca despre voi
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
strumphitza spune:
Morning sexy ladies!
Hai ca mi-a dat trezirea fiica mea la 6 jumate si ea a adormit la loc eu nu mai ma duc la nani ca deja se face tarziu si sunt prinsa la etaj si nu pot cobora ca Nick inca doarme si eu nu ii gasesc cheile sa dezarmez alarma sa ma duc la parter in bucatarie sa fac cafeaua , cheile mele sunt jos in buzunarul de la geanta de la carut si daca fac 2 pasi si nu dezarmez urla ca nebuna alarma si vreau sa ii mai las sa doarme pe piscotii mei ca ce e mai bun decat nani ala de dimineata nu? deci stau aici pana se trezeste domnul sot sa imi spuna unde si-a bagat cheile
La multi ani Ioana!!! sa cresti mare sanatoasa si sa fii norocoasa ca de frumoasa esti deja!!! Ancuto, sa va traiasca minunea mica si sa va umple sufletele de bucurie mereu petrecere frumoasa azi
Somleac mi-a placut ce-ai spus de piscoata cica o sa fie frumoasa si ornata cu muci m-am prapadit de ras nu alta sper sa castigati la concursul de care zici, daca nu macar va distrati pe cinste !!!
Roxy, s-a intors iarna? haidi mai, cum asa? te pacaleste de 1 aprilie ia sa vezi ce soare va fi maine!!!
Ailed ai fata mare de acum sa vezi maine poimaine cum vine ea si te ajuta la prajiturit si spalat vase!! nu ca acum nu te-ar ajuta la capitolul asta
Cami, multumesc de sfat dar cred ca nu e chiar asa rau, i-am bagat ieri multeeee homeopate si e mai bine, astept sa se trezeasca sa vedem daca ii mai curg mucii valuri sper sa nu si sa nu ornam tortul cu muci fetele tale cum sunt? tu cum te simti ?
Yasmi asteptam poze si impresii despre noul membru hai ca doar ai aruncat pastila si ai plecat si ne-ai lasat asa ...asteptand
Andreea ai rabdare ca ai sa vezi nimic iesit din comun, simplu chiar as putea spune, dar simpatic, dupa gustul meu, ca deh toti cu gusturi diferite si in gustul omului nu poti face nika nu ?
Simona nu am apucat ieri sa spun ca uitasi ca ai scris si tu, deh... intri rar acum ma bucur tare ca mergeti in vacanta, stiu ca iti doreai de mult si nu ai apucat ca aveai de cheltuit la casuta
Gabi off imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin toate astea de ai povestit ..mai bine asa decat cu asa om, va va fi mai bine tie si copilasilor asa decat cu un tata care e numai in acte uff...sper sa fii puternica sa treci peste cat mai curand
A fost Nick ieri si a luat tortul , e asa micut, deh suntem 6 persoane si numai 5 o sa pape tort ca Nick e inca la post si nu vrea sa-l strice nu mi-a venit sa cred cat e de micut si dragut cand am deschis cutia, abia astept sa o vad pe piscoata cum sufla in lumanarica
Astept sa se trezeasca domnu Smith sa imi dea cheile sa ma duc sa imi fac cafea sa ma trezesc si sa imi fac unghiile cu oja ca ieri nu am mai apucat, numai le-am curatat si atat, asa de multe treburi am facut ieri de nu am avut timp de tot ce mi-am propus! dar ce e mai important s-a rezolvat, gradina mea e asa frumoasa , abia astept sa mai pun floricele si sa scot piscoata in gradina sa se joaca si sa alerge
Ma duc sa bag un ochi in dormitor sa vad daca s-a trezit scumpul meu sot sa-l trezesc cu pupici, desi nu ar trebui sa-l tentez ca e post off da n-o trece si postul asta ca ma tine la respect de la inceputul postului si mai am de asteptat pana dupa Paste asa-mi vine cateodata sa sar pe el cu pupici multi multi si nu numai si imi pun singura frana, sa nu ii stric postul plus ca am renuntat la pastile de cand cu postul lui si bb inca nu e in plan tre` sa ma apuc la loc de pastile dupa Paste si nu vreauuuuuuu dar na... o sa le iau ca pe la anul abia poate sa ii facem o fratioara piscoatei, sa o mai lasam sa creasca nitel
Hai ca iar am trancanit o gramada si nu stiu daca intereseaza pe cineva
O zi frumoasa si sper sa apuc sa mai intru diseara cu impresii daca nu maine sa va dau un paharel de sampanie si o feliuta de tort
cami_antonia spune:
neata roxy, strumph
mercic de cafea
acu aerisim si noi
si merg sa fac nesul cu pricina si sa spal biberoane
apoi papa la fete
din pacate si la noi plouaaaaaaaaaaaaaaaa
si e intunecatttttt
si urattttttt
brrrrrrrrrrrr
fetelor vom mai cununa o pereche de tineri
si vom avea si botez ca ea e deja graviduta in 2 luni
superbbbbbbbbb
abia astept sa vad ce va avea
sa aveti o duminica linistitaaaaaaaa
madutza_bra spune:
La multi ani, Ioana!!!
Catank, sa-ti traisca mandretea de fata!!!
Distractie placuta azi, te asteptam cu poze
antguess, te felicit ca ai avut putetea sa te desparti de un astfel de om.
roxy, ce nasol cu vremea, si la noi este innorat si frigut, dar nu-i da cu ninsoare..asta ar mai trebui las ca vin si zilele insotite
Io acum fac o ciorba, apoi fug pana la piata. In dupa-amiaza asta soseste soacra si avem programat gratarul in familia sotului...deh vine si cumnatul cu viitoare sotie..cred ca o sa fie tare fericita sacra-mea.
Yasmi, tu ma intrebai, socra nu mai planuieste sa plece inapoi..cel putin deocamdata...dar eu sincer sper sa ramana, de 6 ani e tot plecata...
strumph, si mie tot la 6:30 mi-a dat trezirea Cristi..cica sa ma trezesc ca s-a luminat afara Tb sa-l invat sa citresca ceasul, se se trezeasca doar daca e ora 8
Am fugit la treburile mele
strumphitza spune:
Feteleeeeeeeee...trezireaaaaaaaa!!!!!!!!
Hai ca acusi e amiaza si soarele e sus pe cer [fum[ cel putin la mine, sper sa il tina pana diseara ca am or ochie cam subtira si trece vantul prin ea, daca e cum a fost ieri, racesc la loc, si numai bine mi-a trecut, dar ieri a fost intunecat si rece si vant nebun , azi vad ca e soare de dimineata sper sa fie si cateva grade , multe cu plus , desi azi noapte a fost cam rece ca am vazut bruma pe acoperisuri deci ar trebui sa fie cald ca se spune ca atunci cand e bruma noaptea ziua e calduroasa
Mi-am facut cafeluta, am baut-o pe jumate, i-am facut una si somnului sot, mi-am pus parul pe moatze , ca era "sculat" da numa intr-o parte, deci sa ma vedeti acum cum sunt cu bigudiuri numai pe partea stanga a capului ... mi-am vopsit gherutele si la maini si la picioare , mai am de calcat rochita piscoatei ca nu stiu cum am reusit sa nu am timp de ea ieri las ca numa` bine, o sa fie fresh cand o pun pe ea
Piscoata inca doarmeeeeeeee stie ea ca o asteapta o zi lunga si frumoasa si isi incarca bateriile ...off abia astept sa o vad imbracata, eu nu am probat-o deloc pana acum, desi toata costumatia e cumparata de vreo 3-4 sapt, daca nu ii e buna am pus-o original o duc in blugi si cardigan ...glumesc, mai am eu alte costumatii dar nu-s asa speciale de zi mare de sarbatoare
Iar trancan mult , de la oboseala mi se trage si toata agitatia asta de dinainte de ceva important, asa fac mereu, ma frasui pe toate partile si nu-mi gasesc locul
Da semne de trezire piscoata, numa bine sa o pot pupaci si sa ma duc sa termin treburile pana apare socrela din dotare, acusi in vreo 2 ore e la usa
Sa-mi termin cafeluta si "pe cai ca se filmeaza" cum ar spune maica mea, are ea vorba asta, cand nu e timp de stat , ci de rezolvat treburile
Sa va mai spun ca mi-e dor de casa, de parintii mei, de mama...de surori si nepotele ? mai ales la asa zi speciala, le duc dorul rau... dar , na... asta e, sper sa ajung in tara curand, poate in Iunie de ziua mea, in loc sa ma duc la Viena sau Praga cum planuisem de ceva timp , am sa imi cumpar bilet de avion spre ro Mi-e asa mila si de ai mei cand mereu vorbesc cu ei si o vad pe camera pe skype pe piscoata si mama cu lacrimi in ochi imi spune cat ar strange-o in brate si ar pupa-o?
Va las, ma duc la ale mele.... ne auzim diseara
miki1979 spune:
neata
LA MULTI MULTI ANI pt cea mai frumusica fetita pe nume IOANA sa cresti mare scumpica mica, sa ai o viata frumoasa ca tine si plina de soare si noroc
catank, sa-ti traiasca mandra, sa va umple viata si sa va bucure sufletele ca si pana acum
eu m-am trezit cu o durere de cap groaznica, de fapt m-am culcat cu ea si vad ca n-a vrut sa ma paraseasca..desi e a doua zi cand ma trezesc cu puii la 10 o fi de la prea mult somn
va pup si va doresc o duminica minunata in ciuda vremii de afara
ailed_dota spune:
LA MULTI ANI IOANA!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa-ti dea Dumnezeu si un fratior!Catank!
Strumph, distractie frumoasa!E super tare Nick ce vointza are!
Vai Gabi, eu chiar ma gandeam ca nu intri ca esti ocupata cu casa.Tu esti o luptatoare si bine ca ai scapat de asa poama de om...Egoist, instabil, interesat.Oricum cred ca a fost "bine sfatuit" si de mamicutza lui.F bine ca ai reusit sa-ti stabilesti o pensie alimentara decenta!
Mada tare Cristinelul.....!Distractie placuta si voua!
Roxy si la noi e frig
Cami, lasa nessul, fa mai bine o cafea mai slaba...
ailed_dota spune:
miki si la mine au dormit copii mult si ieri si azi, fa-ti o cafea tare si pune niste coniac in ea, la mine asta remediul pt durere de cap cu care-mi trece cand am epuizat toate posibilitatile...