Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 9
Luminel spune:
'neatza! poftiti la
Adriana, e un incisiv, deci nu prea maipot sa-l las asa
Laura, sanatate multa Ilincai! hai ca a venit soacra racita pana la voi, mai treaca mearga, dar macar sa fi stat mai departe!
nu stiu cine ma va opera! a ramas sa vorbeasca stomatoloaga cu un coeg de-al ei chirurg; sa-i prezinte cazul si sa vada daca accepta sa ma opereze sau ce se poate face!
Nicole, simpatic David!deci vrei nu vrei, trebuie sa-l cresti dupa carte
Ylari, ai mare noroc ca Eva e cuminte si intelegatoare! bravo ei!
cu vaccinul, si eu tot asa mi-aduc aminte ca mi-a zis doctora, la 4 ani se face un rapel alti bani alta distractie
Aly, ce faci? hai la cafea!
mi-e un somn de mor...abia astept sa treaca si ziua asta! maine...dezmatz aterizeaza tati!
Alysh spune:
Buna fetelor,
Aseara l-am pierdut pe Luca , deci...NU IMI VENEA SA CRED. M-am intalnit cu o verisoara de-a lui Stef si vorbeam, dar eram cu ochiii pe el. Nu stiu ce imi zicea ea si m-a impresionat de mi-am indreptat ochii catre ea, n-am stat mult, cred ca un minut si cand m-am intors speedy al meu nu mai era. Iar cautari, iar ceafa zbarlita, iar emotii maxime.Stef a luat-o intr-o parte, eu in cealalta, a durat mult mai mult ca la Vlad, nu il vedeam, nu-mi explicam cum a disparut asa repede. Marea problema e ca Luca nu are instinct de conservare, el daca pleaca, pleaca departe, nu se uita inapoi, nu are inca notiunea ca se poate rataci si asta ma innebunea. Ca de stiut stie si cum il cheama si cati ani are. Uoooooof si intr-un final ma suna verisoara lui Stef ca Luca a iesit dintr-un trenulet langa care noi stateam dar nu m-a taiat capul sa ma uit mai intai acolo Si eu si Stef am avut numai cosmaruri aseara.
Ciudat, asa, o seara dupa alta....sa fiu mai atenta de-acum
Laurita, iubita, eu comand torturile la CASA LICA, vis a vis de rest Ruby Tuesday , acolo la mine, pe Decebal. Mi-au placut intotdeauna torturile lor, sunt gustoase, aspectoase, proaspete si la un pret rezon: 45-50-55 ron/kg. Au cataloage si iti alegi ce vrei de acolo.
Imi pare rau de Ilincutza, sper sa va faceti repede bine. Socrella aia a ta nu s-a gandit si ea?? Ooof.
Lumi,wow, ce bucurie tre sa fie pe capul vostru ca vine tati? Cu ce bunatati il asteptati? Vezi sa nu uiti, o lumanarica, o sampanie, tot ce tb Eu ma gandesc cu groaza ca si tati al nostru va pleca in Germania, o saptamana ce-i drept, dar nu stiu ce ma fac fara el. Nu zic de ajutor cu copiii ca m-am aranjat cu bona, dar de dorul lui.
Eu ma simt asa de indragostita de sotul meu...mai ceva ca in prima zi. Copchiii astia insa ne mananca tot timpul si energia si nu ne mai giugiulim ca inainte. Las' ca recuperam la pensie
Nicole1980 spune:
‘Neata!
Ieri am avut o zi de vis: i-am facut o surpriza lui David si l-am luat la ora 13, am fost in parc pana la 16, unde si-a facut 2 prieteni si s-au jucat foarte frumos. Am dormit toti vreo 2 ore si apoi am iesit in curte unde David s-a jucat pana la ora 21. Antonia, lasata singura in camera a dormit de la 18 la 21.30.
De ce a fost de vis, ca mi-am petrecut-o cu amandoi puiutii, ca David s-a distart foarte tare in parc, ca Antonia a fost si ea fff linistita si in plus am pregatit si cina in familie: tati si david au facut gratar (in timp ce jucau fotbal…), eu la bucatarie am pregatit cartofiori , salata si ciorba de verdeturi….
Si astazi ma trezisem cu acelasi entuziasm de ieri, dar cum am vazut ca ploua m-am bagat la loc in carapace….nu am chef de nimic. Cred ca o sa ma ocup de treburi casnice si atat !
Lumi – ce bucurie in familia voastra k vine tati ! Cris cred ca este tare bucuroasa si fericita ! Imi pare rau de problema ta cu dantura…
Vaccin- da, facem la 4 ani. Eu ma gandesc sa il fac pe cel de la stat, acum cele gratuite sunt cele de la Pasteur. Noi am urmat schem infanrix pana la 2 ani.
Laura- off o pup pe Ilinca racita.Mirci e bine ? Noi mai avem mult pana la aniversare, dar ma gandeam sa ii iau de la Agapitos, ca si asa va fi cald, iar eu au compozitia din tort cu solzi de gheata si e foarte racoritor… Au niste modele superbe… Ma gandeam s ail fac acolo si pentru botez…
Fetelor am si eu nevoie de un pediatru bun pentru Antonia. Vreau un pediatru sa ii urmareasca cresterea, sa nu prescrie antibiotice aiurea, sa il pot accesa cand am nevoie … Pentru David si Antonia avem doar doctor de familie. Cand a fost mic David l-a urmarit o dr fff buna, dar care acum este la Regina Maria in Baneasa si imi este foarte greu sa ajung tocmai acolo.
Lorich spune:
Neata!!
AlyshDoamne, mai!!!
Luminel ce bucurie!!! PE Cris, pe tine, super!!! Parca va simt bucuria, imi amintesc de vremea cand il asteptam pe C. de la facultate de la Iasi, o data pe luna venea...ce stare aveam cand il asteptam ...si la voi tre sa fie si mai intens!!!
Nicole iesi din carapace, momente d eastea "kodak" vor fi cu duiumul, sanatosi sa fiti! Gaseste pt ziua de azi activitati d einterior, ai vazut aia cu construirea unui vulcan de pe gradinitavirtuala.ro???Abia astept s-o fac si eu cu Robert, dar nu am bicarbonat acu' :)
Pediatra de asta cam am si eu, dar stam in Baneasa si-n plus are ceva pb la cap disponibilitate, nu ca nu rasp la tel, nu ca nu o gasesti la cabinet, dar e super ocupata, cand o suni e mereu cu mana in gura unui copil, cand e cu mana in gura copiilor mei, ii suna telefonul. E foarte ocupata.
Luminel spune:
Aly, cum mai, a doua oara?!!! grija mare! ai fost smpatica, cu recuperatul la pensie la asta ma gandesc si eu uneori
daa, in seara asta ma duc sa fac cumparaturi; am comanda speciala pt somon; a citit tati ca e afrodisiac
si avem un intreg scenariu pus la punct
sa vedem unde expediem copiii
Lori, Cristi nu stiu cat realizeaza cat mai e pana vine tati, dar sufera mult! plange in fiecare seara dupa el; e irascibila de cate ori ajnge acasa si vede ca nu e;
dimineata ne-au spus de la cresa ca nici nu mai mananca la fel ca inainte
Nicole, ce seara frumoasa ati petrecut! vreau si eu
revin...
belleane spune:
Lumi: uau vine tati, incearca dorada, eu mult timp am luat somon si am incercat de curand dorada, e mult mai fain. Mie somonul imi place cel fumee de la ocean fish e taiat fasiute si-l fac rondele cu avocado si banana. Un fel de sushi care are la mijloc bucatele de banana si avocado.
Eu am printat aseara 2 vouchere de la h&m (multumesc Andrada)si am mers si am luat fetelor tot felul de chestii, nu puteam eu sa printez 5 vouchere ca m-am scapat rau la rochite, tricouri, balerini, pijamale..
Alysh: ce simpatica esti.
Nicole1980 spune:
Lori - merci de sfaturi ! O sa intru pe site sa vedem cum se face vulcanul....Poate in seara asta ne distram cu el. Am mai auzit despre asta pe la FasTracKids...
Chiar, ca mi-am adus aminte, am fost acum cateva saptamani la o ora gratuita la acest program... Noua ne-a placut tare mult si am dori sa il ducem pe David la tot programul, insa David a acceptat cu greu sa stea acolo...Ne-am luptat cu el 1 ora si abia 1/2 de ora a stat singur cu ceilalti copii. Mie mi-a placut...as mai incerca un modul cu el, poate descopera pe parcurs ca ii place... Dupa ce s-a terminat sedinta, mi-a spus ca i-ar placea sa mai vina (dar cu jumatate de gura...)
Lumi - nu fi invidioasa, draga mea ...mai ai cateva ore si ai familia reintregita....cate ? AMR- .... Hai Lumi
belleane spune:
A venit sectia de politie din padure. Oare ce jucarie sa-i iau Elenei? Nu chestii educative, ca am deja cumparate o groaza de carti si n-am avut timp sa ma ocup eu., acu Elena ne ajuta in gradina, a pus si ea ceapa si a aruncat seminte, a facut gropite in pamant.
Ieri a taiat cascaval, salata, a pus sare si piper in omleta, a pus farfurii la masa. E tare interesata de pregatirea mesei.
Eu n-am mai vazut plastilina la cutiute, o mai fi?
Lorich spune:
Belle play dough, moon dough, superbe, joaca ..Robert nici nu mai respira cred..din pacate si mizerie multa...si ana il pandeste...ehee
va las si voua linkuri, adunate de o mamica de la buburuze cu cai de vopsit ouale naturel:
http://lilysblog-lily.blogspot.com/2008/03/oua-de-pasti-vopsite-cu-hartie.html
exploracuisine.blogspot.com/2011/04/oua-rosii-de-paste-vopsite-natural-red.html
http://sabina-madalina.blogspot.com/2011/04/oua-vopsite-natural.html
belleane spune:
Lori: am tot felul de forme, am fabrica de inghetata, fabrica de fursecuri, animalute.... am ramas fara rezerve si nici n-am mai vazut in oras cutiute. Elena nu poate sa inchida cutiutele si se usuca. Am mai incercat cu apa dar nu se amesteca perfect.
Si eu vreau sa le vopsesc cu sfecla rosie si sa pun frunzulite in ciorap. Sper sa-mi iasa, pana acum le dadeam cu vopsea care nu se fierbe, oricum fac vreo 5-6 sa le dau unor copii.