Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lori: da mai, eu prefer sa vegetez la tv dupa ce se culca fetele, abia ma misc catre dus, ultimele zile am adormit la tv ceea ce n-am facut pana acum.

Lilly: si noua ni s-a stricat scaunelul de masina, am mutat-o pe Elena pe inaltatorul Anei, nu sta excelent dar n-am avut timp/chef sa caut.

Fetele, cum vopsiti ouale de paste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Eu am cumparat vopsea lichida rosie, verde, galbena, albastra. De obicei combin culorile si fac si portocaliu, verde prazuliu, mov, lila etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

carmin, dr. oetker. :)

maine vopseste Robert la gradi, sunt curioasa ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali aici sunt, scumpa mea. mi-era dor de voi, dar e atat de greu sa-mi gasesc timp cat sunt cu ei acasa!! si nici cu ei nu mai fac mare lucru, mancare, curatenie, iesit afara, somn si atat...crede-ma! Rusine mie!
Moama ce verva aici! Pregatiri de Paste, scapari de celulita, nemultumiri cu gradi...
Eu sunt supermultumita ca am fost azi la o gradinita de stat care ne va primi din toamna, ieee! Pe Mirci si Mati adica. Cu Ilinca inca nu stiu ce fac, cred ca o tin acasa pana se face si ea de gradi sau poate mi-o primeste la gradi din iarna.
Bani de particulare nu sunt, mai ales ca voi sta acasa si mai fac si colegiul de institutori 3 ani...
Saptamana asta trebuie si eu sa fac curatenie, dar am de mers la spovedit sambata si cred ca si la dentist, in acelasi timp :(
Va citesc din umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata

Ce fac fetele? Pregatiri, pregatiri de sarbatori?

Sunt ingrozita ca n-am apucat sa iau nici un cadou. Vesnica intrebare pt gradi de stat: dati ceva doamnelor, ingrijitoarelor pt Paste?

Oricum daca iau, de data asta chiar iau ceva simbolic, pana si pt copiii mei mai mult de o jucarioara n-am sa pot. E o luna f incarcata cu cheltuieli.

Ieri am vb si pt Luca, incepe cresa pe 2 mai. Din toamna vom vedea daca reusim sa-i mutam pe amandoi in acelasi loc.

Mda........aseara ne-am intalnit in parc cu Piggy si fetele frumoase.....si stand de vb cu Piggy l-am pierdut pe Vlad....noroc ca n-a durat f mult, am luat-o in directia buna sa-l caut, instinctul cred m-a ajutat, si l-am gasit la vreo 100 de metri plangand printre niste fete si un domn care vazandu-ma cu ochiii iesiti din orbite m-a intrebat daca sunt mama lui Vlad deci mi se citea disperarea in ochi. Sper ca a fost o lectie pt el sa nu mai plece aiurea...ooof, nu poci si eu un minut sa palavragesc

Laurita, lasa, nu ne mai urmari din umbra, scrie aici, doua trei randuri....desi imi inchipui cu amandoi acasa e f greu. Abia astept sa ne vedeeeeeem

Adriana, sa stii ca te-am ascultat si am invitat fetitza de la gradi pe care Vlad o iubeste la ziua lui. Si a fost foarte incantata, vor veni. Ati plecat la Viena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Alysh ...ai scris despre mare mea frica, cu pierdutul copilului. Am patit de vreo 3 ori (tot asa pt cateva secunde, un minut, copilul nu era pierdut, dar noi il scapasem din vedere). E crunt!! Se intampla mai ales cu relaxatu de tati, care ori vb la telefon, ori gaseste vreo "tacla". E crunt, eu simt fizic cum se desprinde inima din mine... poate Vlad a invatat ceva daca s-a speriat.

cadoul de ingrijit/educ/Paste - pt ca vineri ia vacanta si Pastele e peste inca o saptamana, o sa ma fac ca ploua, si cand revine din vacanta o sa iau ceva, cum spui tu, nesemnificativ, cate o cafea+cioco. Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lorich, asa si eu am GROAZA de chestia cu pierdutul. Mie efectiv mi se zbarleste ceafa....asta simteam de obicei cand ma ataca vreun caine, ei acum simt cand pierd copilul. Si daca o intrebati pe Piggy nu eram eu de vina 100% pt ca in momentul ala eram cu ochiii pe Luca, fiind sigura ca Stef se uita dupa Vlad. Deci, cum spuneai, tati neatent
L-am mai pierdut la Nessebar acum doi ani, ufff, princ e emotii am trecut si atunci. Le-as pune niste senzori, ceva, o vesta de-aia fosforescenta de politist, orice sa-i identific rapid.

Cat priveste cadoutzele, la fel si eu: cafelutza, cioco, atat.
Si stati sa vedeti cand incepe si Luca, voi avea asa:

La VLad: 2 educatoare, 3 ingrijitoare, o asistenta medicala
La Luca: 4 educatoare, 1 asistenta medicala

Daca fac calculul cred ca am apropii de tarif gradi privata. Doar ca aici nu dai chiar in fiecare luna

Lumi, te-ai ascuns? Nu vii la cafelutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello, hello!

aici sunt Aly cu un pic de treabusoara; daca saptamana viitoare intru in concediu!

naspa faza cu pierdutul; eu n-am experimentat-o ... inca

de Paste si eu ma fac... ca ploua (cu cadourile); saptamana viitoare si cealalta oricum n-o mai duc, asa ca ... poate dupa sa le duc ceva!

eu o sa vopsesc ouale cu Carmin de la Dr Oetker! ca in fiecare an!

vesti tot proaste de la dentist am scris pe FB despre asta

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ma intrebam daca voi ati vopsit oualele cu sfecla rosie sau coji de ceapa rosie? Ma batea gandul sa incerc dar nu stiu daca ies cum trebuie.

Lumi: ce ai mai aflat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Ma intrebam daca voi ati vopsit oualele cu sfecla rosie sau coji de ceapa rosie? Ma batea gandul sa incerc dar nu stiu daca ies cum trebuie.

Lumi: ce ai mai aflat?

Te iubim, printesa Victoria!!!

ca osul s-a retras atat de mult incat o aditie de os artificial (granule) nu e sigur ca rezista, pentru ca o membrana oricat de rigida ar fi , nu-l poate sustine ;
asa ca ar trebui sa-mi faca o grefa de os natural (de la mine)
ceea implica si o zi de internare in spital, plus ca procedura asta trebuie facuta de un chirurg (care cu asta se ocupa); un stomatolog simplu, cume e ea, nu o poate face!

Mergi la inceput