Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dragelor, iata

Sunt bucuroasa ca aseara am reusit sa fac ordine in camara si debara. MAi am frigiderul si saptamana viitoare chem pe cineva pt final. Ah, si in weekend tb sa spal un covoras, nu f mare. Si gata, asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza! multam' de cafea Alyshu! spor la curatenie!

Am vesti proaste de la dentinst (pentru mine si buzunarul meu): nu mai am os suficient sa-mi puna implantul si trebuie facuta aditie de os + membrana de colagen...care costa mai mult decat implantul propriu-zis (ca l-am luat cu voucher) adica...cateva sute de euro; azi merg iar si sper sa-mi spuna exact cat costa ca sa stiu daca pot sa ma inham la asa ceva...
partea proasta e ca asta ar fi singura solutie sa-mi refac dintele asta (care este un incisiv) si aspectul, fara sa-i afectez pe toti ceilalti din fata...deci oricum ar fi, o data si o data tot trebuie sa fac efortul!!! am vorbit si cu Felix si asta e, o sa munceasca o saptamana / doua numai ca sa-mi pun eu dintele asta!
offf, daca nu m-am dus la timp...asa-mi trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lumi: da mai, trebuia sa mergi mai devreme, daca alegi alta solutie trebuie sa se prinda de cei de alaturi doar ca trebuie sa-i strice si pe ei. brrr

Adriana:Sarbatori fericite si distractie placuta!!

Iar am uitat ce voiam sa zic..probabil de curatenia de Pasti, voi sunteti avansate, noi avem de sapat in gradina, am luat niste copacei,am pus plante aromatice,am de pus ceapa si usturoi, vreau sa pun in niste saculeti cartofi, am o mare batatura in palma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata~!

Nicole
Ai timp de relax& tone? Ajuta mult "pielile atarnande"
spor la treaba in gradina, e excelenta pt psihic!!!Te si vad cu gragarita langa tine, la aer.

Lumi te-ai dus la Tomescu? Cristi si-a facut implant si ocul lui a refuzat implantul, a trecut la implant de os; faza e ca pe langa bani multi...treaba se intinde pe mult timp, de la implant la o alta interventie tre s astea vreo 6 luni, parca, daca nu ma insel.

Pupici!

Mergi la inceput

Lori, nu, nu am mai ajuns la Tomescu...am ajuns la un alt cabinet la care am gasit o oferta pt implant (iar Belleane imi recomandase un dr de la acel cabinet); pe sotul tau cat la costat aditia de os?

chiar are efect Relax and Tone?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Lumi: da mai, trebuia sa mergi mai devreme, daca alegi alta solutie trebuie sa se prinda de cei de alaturi doar ca trebuie sa-i strice si pe ei. brrr

da, Belle si mi-a zis ca nu poate sa faca punte intre celalalat incisiv si canin (care e mai mic) ci ar trebui sa lege puntea de celalalt canin, deci toti dintii din fata sus ar trebui compromisi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lumi: la mine n-a avut efect, am incercat si chestia cu bile si sareau alea peste tot, apoi am avut impresia ca-mi strica capilarele si am renuntat, eu prefer sa-mi faca altul masaj, al meu aparat se uita gales din raft, l-am folosit la calcaie si e fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

alysh ma gandeam ca o solutie pt voi ar fi sa-l dai pe Vlad la gradi particulara si pe Luca sa-l dai la particulara doar peste 2 ani cand va merge Vlad la scoala si atunci nu ar mai fi nici o discriminare pt ca amandoi ar fi aceeasi perioada la particulara.Problema e ca vor fi la 2 gradinite diferite.
Si eu ma gandesc cu groaza ca de la anul vom avea de platit gradinita pt 2 copii, dar asta va fi doar pt 1 an, deci sper ca ne descurcam noi cumva.Mie mi se pare mai dificila perioada cand vor incepe scoala ca nu stiu ce sa facem cu ei dupa ce termina orele ca programul nostru de lucru e de 9 ore (8+1 pauza) si noi nu avem bunici in oras.Ori fac eu cumva si trec la program de 4 ore, ori luam o bona, ori apelam la un program after school.Vedem noi.
Ma gandesc ca de luna viitoare pe Julia sa o las doar program scurt si apoi acasa, somn, iar seara sa stam in parc pana se intuneca.Inca nu stiu daca o las sa si manance la gradi, pt ca eu nu prea ma am cu gatitul si cu organizarea .Deabia reusesc sa-i fac lui Victor, iar mancarea mea de pranz e gata candva dupa ora 15

Hi, hi si eu am aparat Relax&Tone si sta saracul aruncat pe undeva prin dulap.Mie mi se inrosea pielea si ma manca groaznic dupa ce-l foloseam, asa ca numai relaxare nu puteam sa o numesc

Aveti careva scaun auto Cybex Solution X?Am inteles ca i se poate inclina tetiera si ar putea dormi copilul mai bine in el.Trebuie sa trecem de la scoica lui Victor la scaunul Juliei de 9-18 kg, iar ei sa-i luam alt scaun si ma gandeam la asta.
Si ce carucior usor si compact aveti/ati avut pe care-l recomandati? Eu am un Bertoni de la Julia, dar spatarul are doar 2 pozitii de inclinare si nu stiu daca va putea dormi Victor asa.Va trebui sa-i facem proba cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lilly, multumesc, e o idee buna, si eu o luasem in calcul la un moment dat. Ideea e ca ne vom muta si ideal ra fi sa ii avem pe amandoi in acelasi loc sau f aproape. Deci ar tb gasita o cresa buna de stat in zona unde sa-l dau pe Luca si nu prea e. Mai cochetez cu ideea, mai am putin timp sa ma gandesc

LUmi, imi pare rau ca vestile de la dentist nu sunt asa bune. Dar cumva tb sa rezolvi ca sa nu se agraveze. bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Relaxu inroseste pielea cand e pe rolele anticelulita, pt ca din cate stiu eu masajul anti celulita e mai dur, mai viguros, vartos. Eu l-am folosit o perioada, am vazut cum s-a intarit pielea pe mine, abdomen, fese, coapse.
Nu am testat masajul usor, de relaxare, socrela zice ca e foarte binee...eu putinul timp pe care i l-am acordat ...am fost "jos celulita!"

Partea proasta e ca nu-i gasesc timp, acele 10 minute pe zi. Ziua is astia calare pe mine si seara, daca ii culc pe ei pe la 10 si am bafta s arevin in sufragerie (adica nu ma culc si eu cu ei)....zau ca nu am chef de masaj. Rusinica mie! Daca as gasi secretul asta cu timpul...m-as face o zana!

Mergi la inceput