Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata, va invit la

Azi noapte vreo 3 ore m-am tot framantat cum sa fac sa-i dau pe Vlad si Luca la gradi particulara din septembrie. Si tot nu mi-au iesit calculele

Desi lor nu le pun nici Stirile ProTV , nici desene Cartoon, tot sunt aspecte care ma nemultumesc profund. Numai un exemplu proaspat, de azi dimineata: noi ajungem inaintea doamnelor, si Vlad ramane vreun sfert de ora cu una dintre acele ingrijitoare cu aspect fioros. Intr-o clasa erau copilasi care, la fel ca si Vlad, ajung mai devreme. Se jucau, frumos, zic eu. Vine Cruela, cu mainile in sold, incepe sa tipe: hei, ce-i aici, mai incet, ce faceti galagia asta??? Si cuburile alea, ce-i cu ele pe jos? Ia, adunati-le imediat.
Imi venea sa-i spun: ce sa faca idioato, acolo in clasa, sa nu se joace, sa nu vorbeasca bai, deci le-a ramas intiparita atitudinea asta comunista pe creier
L-am sunat pe Stef al meu care inca ma acuza ca imi vin asa idei peste noapte sa schimb gradi, ca sunt foarte bune si cresa la care a fost, si gradi, nu stiu cum sa-l conving ca nu e chiar asa.......

Ylari, scumpa, vino aici si povesteste-ne, plange-te, fa ce vrei, noi te ascultam. Sunt hormonii de vina, fii sigura. Sa vezi ce te inseninezi la vreo luna, doua dupa ce nasti. HAi, va fi bine, caputzul sus, uite-te pe geam, e soare, sunt copacii infloriti, natura renaste, bucura-te de toate

Nicole, totusi pt o gradi unde platesti o carca de bani mi se pare inadmisibil sa-i tina atata la desene. Parerea mea e sa vb cu doamnele.

Andrada, bine ai revenit, multam de link, si eu ador hainutzele H&M. Bafta cu gradi.

Lumi, ai fost la stomatolog? Ai rezolvat? A durut?

Laurita, iar ai disparut din peisaj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata fetelor

ce zi frumoasa, azi e mai caldut ca ieri

Larei i-a iesit VSH marit, mai astept rezultatele de exudate. oricum am vorbit cu o doctorita, care m-a incurajat si mi-a spus ca valorile nu sunt inspaimantatoare.
Vom vedea

In rest ieri m-am enervat nasol cu proprietarul nostru, care e un idiot -- tare nesuferit, crede ca el poate face ce vrea si toti ceilalti cad la piciorele lui. In fine, nu s-a incheiat pov. -- motiv pt care am inceput iar sa visam la o casuta cu gradina

Ylari, e de inteles starea ta. S-au adunat mai multe lucruri care te-au marcat/deranjat.
Eu te-as sfatui, daca nu ai deja un ajutor fix in mama sau soacra, sa gasesti pe cineva, care sa vina 1-2 ori pe sapt. macar 2 ore si sa te ajute. Nu e asa scump si 100 de lei aia te scutesc de atatea griji si stres
Pt. gat la noi mai functioneaza si Homeogene, e homeopat si bun
mai luam Trahisept, insa e cam asa s-asa, si fetelor nu le-a mai palcut in ultima vreme

Alsyh, da ai perfecta dreptate, au ramas unii angajati cu sechele de pe vremea lui Ceasca - pacat ca sunt pusi sa aiba grija de copiii nostri
Si la noi la gradi exista o singura doamna, o romanca, ajutor la bucatarie, care la fel face. Mereu e tafnoasa, are o voce certareata, face observatii din astea deplasate

Am vazut-o si eu pe Gabi mireasa - mi-a placut mult rochia si bine-nteles mirii

Nu mai stiu ce vroiam sa zic
iau inca vitamine -- e parca mai bine, nu mai sunt asa obosita, sunt mai vioaie

Ma duc sa pregatesc din bagaje, ca plecam la sf. sapt la Viena, sotul pleaca cu masina inainte si ii dau lui grosul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza, dragelor! Aly saru'mana pt cafea!

Ylari, scumpa mea, deci simteam eu ca nu esti chiar ok!!!!
cum ziceau si fetele, sigur sunt hormonii, poate la tine au efect invers...si astenia...si latele adunate! dar mai ai un pic si se termina toate; vine bebelunul si cand o sa-l tii in brate, os a uiti de toate!
iar NOI, suntem aici sa te ajutam (sa ne ajutam intre noi!!!) asa ca...umple-ne capul; descarca-te!!!!
si aici si pe FB!
pupici si sanatate Evei!

Aly, aseara am fost sa fac radiografia; in seara asta merg la dentist la consultatie si sper sa-mi spuna a poate sa-mi faca implantul; oricum, am inteles ca dureaza intre 2 si 6 luni tot procesul, in functie de fiecare organism! sper sa nu doara, ca nu prea suport durerea! bafta si voua, sa gasitit solutia cu gradi!

Lori, spor la curatat! mai, numai eu nu m-am apucat...dar niciun chef nu am, mai ales ca de Paste plecam la tara, iar in vara plecam de tot!

am si o veste buna (pentru mine): am rezolvat cu Florin...cu gazda
am reluat legatura cu o ruda apropiata dar cu care nu mai vorbisem de ani de zile (FB-ul sa traiasca!) si ea m-a rezolvat, in sensul ca chiar cauta pe cineva sa-l ia coleg de apartament; asa ca am convenit ca din vara sa-l ia pe Florin si pana atunci noi "rezervam locul" ca sa zic asa si o sa contribuim cu 50 de euro/luna ca sa o ajutam si pe ea sa poata plati chiria! m-am linistit!

o zi placuta! si va astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza si de la noi

Azi ma simt mai bine - sa vedeti ce facui, a venit mama ieri si azi noapte am bagat dopuri in urechi si nu mai m-a interesat de nimic, am dormit la mine in pat, si m-am odihnit mai bine. Robertzel e incantat de mamaie, distractie pe capul lui, stat toata ziua in parc, ce sa mai. Dar aseara tot dupa mine plangea si l-am culcat tot eu, ma tine strans de mana, ma mangaia - cred ca i-a fost dor de mine.

Si azi noapte raportez prima noapte fara pempars de cupil Stiu stiu, suntem printre codashi dar nu am avut energie- asa ca profit de bunica. Piticul s-a sculat pe la 4 sa faca pipi la toaleta si apoi dodo din nou : Dimineatza era tare tare mandru :) Eu am dormit deci nu am participat la ostilitatzile nocturne. Poate azi ma mobilizez :)

Ylari - eu nu stiu daca sunt doar hormonii, sau e ceva mai adanc acolo, te simt tare deprimata si in afara de un gand bun nu stiu cum as putea sa te ajut. Eu zic ca si oboseala accentueaza starile depresive si cred ca a doua sarcina e in genere mai dificila tocmai pentru ca suntem mai "uzate", mai stresate, mai dupa fundu' primului copil... si nu ne putem reveni din oboseala - eu asa simt ... ca si Lori, si eu de-abia astept sa treaca sarcina asta, nu neaparat ca am stres in legatura cu ea, dar efectiv nu imi place sa nu am controlul, iar o sa ma iingrash, iar o sa ma doara x si y, iar nu o sa pot dormi, si uite-asa, de-abia astept sa treaca. Si inca eu nu am trecut prin partea mai grea a sarcinii. In fine, pana la urma stim ca trece facem acum un mic efort si va fi bine.

Si mai cred ca tu ai nevoie de foarte multa intelegere din partea anturajului tau, si nu stiu daca ai parte de ea. Mai ales cu Eva care este normal sa fie mai agitata, mai cu toane, e varsta, asa sunt toti. Si vorba aia, astia mici ii sacaie si pe adultii negravizi daramite pe burtici. Sper sa reusesti sa te detasezi un pic de ce e in jurul tau, de rautatea celor de la serviciu, de exemplu, si sa iti revii usor usor. Si chiar te rog sa te vaitzi cat oi vrea aici ca de-asta suntem prin zona :) FB sau forum, noi de-aicea nu plecam !

Alyshule - ce sa zic cu gradi - daca tu stii cu siguranta una mai buna, du-l acolo (daca evident e in limitele bugtului). Doar sa nu schimbi pe alta gradi la fel... Nu stiu, si pe mine m-a mirat ca li se pun desene cupiiilor la scoala (de orice fel) - drept e ca la noi doar la garderie se face asta, in nici un caz in timpul orelor. Eu m-am resemnat: o ora pe zi aproximativ, iarna sau cand ploua - ça va, acasa nu ii mai pun eu. Si totusi aici le pun chestii clasice, au dvduri, deci na, noi acasa nu avem si asa mai vede si el una alta.

Fug la munci :)

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Adriana, drum bun spre Viena si distractie placuta! Presupun ca vreti sa petreceti de sarbatori acolo, nu?

Lumi, atunci tin pumnii sa fie nedureros la detinst de acum inainte. Asa mult dureaza, chiar si pana la 6 luni? Bleah, mie chiar nu-mi place la dentist (bine, cui i-o place???), mai ales cand ai toate alea in gura si el/ea te intreaba tot felul. Ma bucur ca ai rezolvat pt Florin, ti-ai luat o piatra de pe inima.

Simonixu’, ce bine ca a venit mamaia . O sa-ti fie mult mai usor, presupun. In legatura cu gradi, da, iti dai seama ca si mie mi-e teama sa nu cad din lac in put, mai ales ca sunt si fffffffffffff multe particulare proasteeee rau. Deci tb cascat bine ochiii inainte, dar sa vedem daca ne permite bugetul. Pt Vlad s-ar fi rezolvat sa-l mutam la o particulara, dar ce fac cu Luca? Nu vreau sa fac diferente. Si atunci devine fff greu: ce fac, ii sacrific pe amandoi, il sacrific doar pe unul, e tare, tare complicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor sunteti minunate, sincer va multumesc ptr suport si intelegere!
Incerc sa imi pastrez optimismul, am si zile bune si zile grele. Imi e greu ca vreau sa ii ofer mai multe Evei, atentie in primul rand si imi e greu, la sv mi-e scarba de fatarnicie, de faptul ca se accepta comportamente total neptofesioniste si se tolereaza fitzele printeselor cu relatii dubioase si pur si simplu am obosit. Sunt suparata ca am fost nevoita sa imi pastrez o parte din munca sa o fac si dupa ce intru in prenatal si cic decat sa las o nesimtita sa se urce pe cadavrul meu. Si stiu ca nu imi va fi usor dar nu vreau sa ma dau batuta, niciodata.
Despre ajutor si eu m-am gandit si am sa o fac, nu ma mai lupt ca nebuna. I-am zis mamei la inceput sa vina sa imi gateasca macar. M-a intrebat cati bani o sa ii dau. Va vine sa credeti? Lol. Nu mai pot nici sa rad la replici de-astea. De fiecare data cand mergem pe la ei (cand am nevoie sa merg la Fundeni) la fel. Mereu imi zice sa ii dau bani ca ba nu a venit pensia ba nu a luat tata salariul. Niciodata nu ni-i da inapoi, nici eu nu ii cer si nici nu i-as cere dar simt ca orice face ptr noi face ptr bani. In fine, noi sa fim sanatosi.
Bb mic e un miscacios scump, abia astept sa ii vad fatzuca.
Pe Eva cica nu o mai doare gatul. Multumesc ptr sfaturile legate de medicamente.
Si va multumesc pt tot.
Imi e greu sa scriu de pe tel, adica nu prea nimeresc tastele si imi ia mult sa corectez.
Lumi bravo ca ati rezolvat.
Adriana nasol cu proprietarii astia infumurati!
Simonix cand afli exact ce este bb? Te pup, si eu gandesc la fel abia astept sa se termine.
Alysh si eu de aceeasi atitudine a sotului m-am lovit, eu am simtit ca Eva nu e ok cu gradinita asta a doua si am vrut sa o schimb si a sarit cu gura pe mine ca sa se caleasca si ea, ca daca nu o sa ii placa nici ailalta o sa o schimb si de acolo? Da, as fi schimbat si 20 pana s-ar fi simtit copilul ca la prima unde plangea cand vedea ca vin seara sa o iau si nu vroia sa mai plece. Barbatii astia...
Va mai scriu diseara ca acum trag tare cu raportarile. Pup

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

am trecut sa o intreb pe Adriana daca merita sa ne oprim in Viena sa luam ceva jucarii pt copii de Pasti? si ce magazin ar fi recomandat? Ma intereseaza ceva papusa stil de carpa pt Beatrice sau obiecte de lemn si pt Norbert ceva Lego probabil...
Mergem in Germania la sora si trecem prin Viena si nu voi mai avea timp pt cumparat cadouri m-am gandit sa le iau in Viena daca ne oprim putin ??!!

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Buna,

Scrisesem mai devreme un mesaj si a disparut. Eu am pierdut azi dim vremea sa-i comand Anei cadoul de Paste. I-am comandat sectia de politie din padure de la Lego. Asa mi-a cerut, ma bazaie de ceva timp cu ea, de cand cu reclama de la MiNIMAX.
Elena nu stie de cadouri de Pasti, hahaha ii iau eu ce-mi cade in mana. La noi la gradi nu e vacanta, fac ele cumva prin rotatie dar Elenena nu va merge saptamana viitoare, am chemat-o deja pe bona care nu si-a gasit inca, sa vad daca o mai pot tine acasa si saptamana dupa paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Noi nu le luam cadouri de Paste. Doar dulciuri si facem cautare de oua si dulciuri. Sunt super incantate

Erika, nu cred ca sunt reduceri de Paste la jucarii. Nu stiu exact. E posibil ca unele magazine sa mai aiba oferte sau chestii de astea.
Daca veniti dinspre Ungaria treceti pe la Pandorf, unde sunt o multime de magazine outlet. Mai toti se opresc acolo pt. haine, acum nu stiu daca au si mag. de jucarii.
Jucarii au la SCS - Shopping City Sud (la Toys r us sau Baby-One), insa asta e in sud, nu e in drum spre Germania
Normal ca gasesti si in oras (pe Mariahilferstraße de ex) de toate felurile, insa sunt destul de scumpute mai ales jucariile din lemn si Lego

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna,
Noi raportam o zi frumoasa in care am stat doar afara. M-am apucat de curatenia de Paste, dar nu in casa , ci in curte. Daca tot sunt in CIC il ajut pe sot sa curete curtea, garajul, magazia sis a lacuiasca tot ce e de lemn…. Sper sa termin pana la Paste.
Astazi am avut o usoara depresie cand am vazut cum imi cade pielea de pe mine …Trebuie neaparat sa fac ceva sa imi revin la tonusul dinainte de nastere…La David am facut masaj imediat dupa nastere, la Antonia nu am facut nimic pana acum. Maine m-am hotarat sa sun fata cu masajul chiar daca ma voi chinui o data pe saptamana sa o aduc cu masina si sa o duc inapoi… Am nevoie sis a slabesc, dar las asta dupa 6 luni….

Lori – am uitat sa iti spun k am citit povestea nasterii bebelusei tale si m-a impresionat pana la lacrimi. Te felicit pentru cei 2 puiuti minunati!
Adriana –vacanta placuta la Viena!
Ylari – of draga de tine, iti trebuie neaparat un ajutor. Cum te vei descurca si cu Eva si cu bebe. Nu vreau sa te sperii , dar trebuie sa te gandesti si la tine…
Belleane – si noi avem sectia de politie si ne place tare mult
Simonix- felicitari pentru noaptea fara chilotei de plastic!
Lumi- ma bucur ca ai gasit gazda pt Florin, e mare lucru s ail stii cu cineva apropiat…Cum a fost la dentist!

Mergi la inceput