Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Belle, cand am deschis pagina fix pe postarea ta mi-au cazut ochii si la fel am facut si eu ca Lumi: unde? unde? Probabil este poza din albumul meu de aici de pe DC, ca acolo parca am pus o poza cu mine mireasa. Da, eram frumusica si muuuult mai slaba
La baieti la gradinita este vacanta in saptamana de dupa Paste. Saptamana asta am vazut ca se desfasoara in multe scoli si gradinite "Saptamana ALTFEL". Ai mei au o zi a micului ecologist, o zi a sportului, o zi a muzicii, o zi a cartii si o zi a artei. O sa-i scoata pe afara, pe la muzee cred, prin parc. In ziua muzicii o sa-i duca la o scoala de muzica sa le arate instrumente, sa ii puna si pe ei sa le foloseasca si sa le atinga.
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam La baieti la gradinita este vacanta in saptamana de dupa Paste. Saptamana asta am vazut ca se desfasoara in multe scoli si gradinite "Saptamana ALTFEL". Ai mei au o zi a micului ecologist, o zi a sportului, o zi a muzicii, o zi a cartii si o zi a artei. O sa-i scoata pe afara, pe la muzee cred, prin parc. In ziua muzicii o sa-i duca la o scoala de muzica sa le arate instrumente, sa ii puna si pe ei sa le foloseasca si sa le atinga. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
da, da, si la Florin la liceu e saptamana ALTFEL asta! fac fel si fel de activitati
Gabi, m-ai facut curioasa si ti-am cautat albumul; SUBSCRIU la cele spuse de Belle iar rochita a fost f frumoasa!
Nicole1980 spune:
Noi am fost pentru cateva zile la mama. AM avut emotii cu traseul, dar m-am bucurat ca au dormit pruncii si la dus si la intors si am putut conduce in liniste. La bunici, David s-a simtit foarte bine (doar a stat 2 ani…) si-a revazut prietenii, pe care i-a adus pe toti in casa sa o vada pe surioara…A fpost tare simpatic cand ne-am trezit cu satra de copii in curte si in casa….
De Pasti- subiect cadouri- nu stiu ce sa le iau. I-as lua lui David un costum de Spiderman, ca ii place sa se transforme in robot, in masina si dulciuri. Pastele il petrecem la noi, impreuna cu sora mea si familia ei. Anul trecut le-am pus copiilor multe dulciuri , jucarii, hainute in cosuri (le aveam prin casa…) si le-am pus afara in iarba. Le-au gasit cand s-au trezit in ziua de Paste si au fost foarte incantati ca a venit Iepuasul…
Si anul acesta vom face la fel….
Subiect Gradi- ce fac copiii vostri la gradi dupa –amaiaza ? Eu de cate ori ma duc sa il iau (fie la orele 13, 16, 17, 18, 19) toti copiii stau pe covor si se uita la tv la desene (la catroon network). Nu mi se pare normal. David tot plange dupa gradi de la bunici, ca avea prieteni, iar aici nu are prieteni. Pai cum sa isi faca daca ei stau si se uita la tv, in loc sa socializeze… Ma gandeam sa ii scurtez programul pana la 14, s ail iau acasa pentru somn si apoi sa fac tot posibilul si macar de 3-4 ori pe saptamana sa mergem in parc sau sa caut pe strazile din apropiere copii de varsta lui sa se joace… Nu stiu cum sa fac, ca este foarte dornic de socializare… Copiii vostri au prieteni in afara gradinitei ? Si eu ma gandem de ziua lui sa invit prieteni de la gradi ? Dar pe cine ? Vorbeste doar de un copil care ar fi sau n-ar fi prieten cu el si de un altul care il bate….
Nadia- si eu la fel ca si fetele, trebuie sa join, dar sunt sigura ca sunt fff dragute. Sa le poarte sanatoasa..
Lumi –bafta la dentist ! Off ce m-a impresionat Cris ca plange dupa tati.
Alish- sa stapaniti casuta sanatosi, si la una si mai mare , va urez !Si David este inacntat de casuta, poate ii construim/luam si noi una …
Simona – LMA pentru mami !
GAbitzam- si noi avem la gradi saptamana ALTFEL. Ma duc sa caut si eu albumul….oare pe unde il gasesc.
Adriana- mi-am adus aminte de capitolul trecut in care povesteai ca ai fost cu Lara la analize. Va pup si va urez sanatate. A iesit rezultatul ?
Luminel spune:
citat din mesajul lui Nicole1980 Fetele cum am si eu acces pe facebook ? Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012) David Adrian Garagarita Antonia |
Nicole, zi-mi mie cum iti zice pe FB si apoi te adaug...
Simonix spune:
Nicole - la orice ora desene? Si cartoonul ala nu e mai ciudatzel? Adica nu stiu exact, dar parca din amintirile mele din RO nu era un post pt cei mici mici... Ma rog, la noi orele se termina la 3 (in afara de miercuri cand se termina la 12). Dupa ora aceea urmeaza gustarica, se face aproape 4, iar apoi daca e frumos (adica daca nu ploaie) - afara, iar daca nu - joaca de voie pana pe la 5, cand sunt si ei pusi la desene. Insa la al meu au DVDuri fie cu desene Disney, fie cu Barbapapa sau Tchoupi. Cam asta e programul. dar nu ii scoate pe ai vostri afara daca e mai cald?
Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+)
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Simonix spune:
Uitai (deh, gravida ): multumim pentru urari de mamaie :)
Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+)
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Nicole1980 spune:
citat din mesajul lui Simonix Nicole - la orice ora desene? Si cartoonul ala nu e mai ciudatzel? Adica nu stiu exact, dar parca din amintirile mele din RO nu era un post pt cei mici mici... Ma rog, la noi orele se termina la 3 (in afara de miercuri cand se termina la 12). Dupa ora aceea urmeaza gustarica, se face aproape 4, iar apoi daca e frumos (adica daca nu ploaie) - afara, iar daca nu - joaca de voie pana pe la 5, cand sunt si ei pusi la desene. Insa la al meu au DVDuri fie cu desene Disney, fie cu Barbapapa sau Tchoupi. Cam asta e programul. dar nu ii scoate pe ai vostri afara daca e mai cald? Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+) Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti |
Simo - i-au scos de vreo 3-4 ori pana acum, dar ies pana in masa de pranz pe la 12...Da, Cartoon au niste desene ciudate, eu acasa nu il las. De acolo stie al meu de roboti, bakugan etc. Nu sunt multumita... Am sa vorbesc la gradi, dar ce sa le faci, ca toti copiii au acelasi program. DUpa-amaiza stau toti intr-o sala de joaca, indiferent de varsta...
Luminel spune:
si la noi la cresa le pun desene la tv; dar mai ales pe minimax, din cate imi dau seama;
mai mult: de cate ori ajung eu sa o iau, tv-ul e pe stirile protv de la 7
dar acasa Cristi nu vrea decat desene Disney (le ia pe toate la rand) sau mai nou tutoriale despre cum sa faci torturi