Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 21
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Zilele astea am stat acasa, duminica am fost un pic la nasi, am primit hainute ptr bb Lucas, ce ciudat mi se pare sa vad in dulap hainute bleu!? Si mi se par ataaaat de mici body-urile astea, chiar atat de mici sunt bblushii??? Pupici, va astept si pe restul sa ne povestiti cum ati petrecut. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa Si Lucas Mathias Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Stiu exact ce simti. Cand s-a nascut Filip, mi s-a parut extrem de mic la 3500g.. Iar hainutele care credeam ca ii vor fi mici..culmea, ii erau f largi.. Bine, el e lungut si slabut si toate hainele care ii vin bine in lungime ii sunt mari in talie, asa ca mai toti pantalonii l;ui sunt 3 sferturi
Imi e dor de perioada in care stateam si eu cu Sara ca 2 prietene, ne plimbam.. Acum e si domnul Filipone permanent cu noi
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
Simonix spune:
Sunt pe fuga, evident, dar sa ii scriu repede lui Ylari:
1. De ce nu bei cafea normala? Eu beau zilnic cate una cel putin, nu este interzisa in sarcina decat daca ai probleme mari. Din contra, mi s-a recomandat la inceput de sarcina cand aveam caderi de tensiune si desi inainte nu eram mare cafegioaca acum nu poci fara ea, imi face un plin de energie, e o placere. So go for it daca nu ai contraindicatii (gravideala nu e contraindicatie).
2. De ce nu mananci maioneza facuta in casa? Nu ai toxo? Eu una am mancat salata de boeuf facuta de mama fara probleme. De asemenea, daca nu ai incredere in aia facuta de tine, ia din comert Sunt convinsa ca aia contine un fel de urme de oo - deci nici un pericol :) Io pofteam la salata orientala si fara burta :D
Eu nu am imunitate la toxo si ma feresc doar de carnea cruda (desi am mai scapat in niste salam, sunci din alea crude afumate) si de cruditatzi care nu sunt spalate de mine. Pana acum toate OK, analizele ies bune. Oricum, cica nici cruditatile astea nu mai sunt ca pe vremuri, nu prea mai au contact cu pamantul sunt facute prin cine stie ce sere etc :)
Gata, fug, eu am inceput jobul nou si sunt in treningi etc, de-aia nu mai scriu.
Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+)
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Lorich spune:
Simonescule nu e interzis oul crud doar din motive de toxo, e si vb de salmonela cred, f pericul, nu pt fat, ci asa, ca te rupe o infectie cy asa ceva. Asa stiu eu din tinereturile cand eram gravi.
Eu nu suport ideea ce ou crud, nu fac nimic ce include asa ceva, nici macar cu torturete la bain marie nu-s chiar ok.
Eu cumpar maioneza Knorr sau Helmans, nu m-au speriat ingredientele, nu sunt nu stiu ce e-uri.
Si cafea, da, Ylari, aia e fara cofeina, dar incearca si una reala; eu am baut in sarcina, beau si acum, nu am vazut nimic schimbat la Ana.
Belle da, dezvolta cu terra.
Pupicei fetele!
YLARI spune:
Belleane, sa le fie de bine cadourile fetelor. Foarte bine ca o mai tii si pe acasa pe Elena, parerea mea...
Alina deci nu e doar imaginatia mea... deci mi se par incredibil de mici hainutele alea si chiar traiesc cu impresia ca nu or sa ne fie de folos Of, eu incerc sa profit la maximum de momentele cu Eva. Lasa ca voi aveti o relatie frumoasa, sunt sigura ca inca aveti momentele voastre de prietenie, nu-i asa? Voi cu alaptatul cum sunteti, merge? Ziceai ca nu prea papa Filip? Cand aveti botezul? Cum mai esti? Te-ai obisnuit?
Simonix cafea mi s-a recomandat sa nu beau (de la Fundeni cu trombofilia, habar n-am de ce, dar am tot baut decafeinizata, de aia am si primit-o pe asta, intr timp m-am lamurit ca are cofeina dar cica ceva mai putina decat cafeaua obisnuita). Nu pot sa spun ca-i duc dorul, mie imi placea cafeaua la tzigare, acum daca nu mai sunt vicioasa parca nici cafeaua nu mai e asa de necesara dar asta mirosea misto si mi-as fi facut una. Intr-adevar nu am imunitate la toxo si ma feresc, nu am baut nici sucuri, desi fructele / legumele sunt spalate de mine si iti dai seama ca le spal ca lumea ca sucul i-l dau Evei, mezeluri nexam - nici nu le duc dorul la cat de nasoale sunt (parerea mea) cred ca sunt ani, nu exagerez de cand nu am mai mancat mezeluri,carne cruda sub nicio forma, am incercat sa am un meniu sanatos, echilibrat si in acelasi timp safe ptr bebitza. Imi este pofta de branza cu mucegai
Acum despre maioneza: in blender s-a taiat mi-a iesit insa de mana dar am facut prea putina... acum balotez la salata orientala.
Pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
belleane spune:
Terra Park: ce este Terra Park? E un balci, un balci civilizat, cu card cu puncte si bilet de intrare. Atractiile, cam putine la numar sunt noi, bine intretinute. Diferite fata de cele dintr-un balci obisnuit, mai moderne. Pare safe, e curat. E mult mai mic fata de ceea ce-mi inchipuiam si mai scump. Bine am fost 4 persoane carora brusc li s-a facut chef de distractie extrema. Numai ca eu nu mai tin la astea, is mai baba asa, la unele inchideam ochii bine si asteptam sa se termine cu gandul ca n-o sa ma mai prinda ele pe mine, sau spuneam o rugaciune in gand. ha
Per total ne-am distrat si noi dar mai ales fetele care se pare ca sunt: no fear!!! asa ca nici eu nu m-am aratat mai putin curajoasa desi v-am spus ce-am facut. Ne-a placut si n-am mai vazut o atractie cu o barcuta pe apa care ne-a facut ciuciulete, ne-am dat intr-o palarie care ne-a balanganit in toate zarile, am amanat bila uriasa pe alta data . Sunt si atractii la interior dar pentru ca era superb afara am stat afara. Parca era un pic prea intuneric in interior. Parcul ofera pizza, floricele, hotdog, magazin de suveniruri, toalete. Despre ceilalti vizitatori ....lume pestrita rau, dar genul cu bani, dornici sa etaleze ceva. La capitolul asta m-am cam speriat.
alina_anto spune:
Ylari, da suntem f ok, m-am obisnuit foarte repede in noua formula (de 4). Am fost (si sunt) muuuult mai relaxata decat data trecuta, cand era Sara bebelus. Filip e foarte cuminte, plange ff rar, rade tot timpul, il alaptez, nu vrea DELOC biberonul, doarme toata noaptea de cand s-a nascut (mananca in somn, fara sa ne trezim din pat - pt ca doarme cu mine).
mai nou a inceput sa faca ploicica, se face fleasca pe body (sper sa nu ii apara curand dintii), gangureste continuu si ii place sa se rostogoleasca de pe spate pe burta.
Problema cu mancatul..ce sa zic..nu stiu de ce exista.. Adik ajung sa cred ca asa e el: mananca mai putin. Pt ca el, clinic este sanatos, are energie, e vesel, nu plange, toti dr care l-au vazut au spus ca e sanatos. Deci nu stiu ce sa mai zic, ce sa mai cred..
Lori,
Belle, ma bucur ca ne-ai spus cum e la terra. Vreau sa o duc si eu pe Sara.
Fetele, chiar daca va scriu rar, sa stiti ca va citesc constant. Sunt la curent cu tTOT!
va pup cu drag
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
alina_anto spune:
Fac acum cap nou
alina_anto spune:
Fetele ati schimbat PAROLA? Ca nu ma pot loga...