Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)
Raspunsuri - Pagina 20

Adriana_78 spune:
Cristos a inviat!
Si o duminica cat mai frumoasa alaturi de cei dragi!
Noi suntem in parcul Morarilor, aici la mama, am prins nitel de soare si am iesit, ca nazdravanele mele intorsesera casa cu fundul in sus.
Ne-am intors ieri de la Viena si asteptam vremea frumoasa. E asa frumos in parcuri, totul inverzeste, flori - doar soare mai trebuie
va pup
Adriana

Victoria_mami spune:
Cristos a inviat!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

inais spune:
Hristos a inviat!
In primul rand va urez din suflet un Paste fericit, cu liniste si bucurii si mai presus de toate cu sanatate!
In al doilea rand va multumesc tuturor celor ce ne-ati urat de Florii pentru floricica noastra!
Noi suntem bine, serbam Pastele decalat fata de restul tarii adoptive...o senzatie ciudata, nu tocmai placuta...vineri la job, maine la job...evident puteam sa imi iau concediu...dar avuram concediu acum o saptamana de Pastele catolic...in fine! NU simt sarbatoarea asta deloc, desi am incercat sa tin traditiile, sa pregatesc tot ce se poate ca acasa.
V-am pupat si va urmaresc...cand apuc!

Reallaura spune:
Hristos a inviat!
Nici noi nu am prea simtit Pastele, din pacate...cu ploaia nu am ajuns la biserica, decat duminica dimineata, la impartasit copiii. Nu ne mai lasa vremea asta...

Nicole1980 spune:
Adevarat a inviat!
Noi am avut un Paste frumos, exceptand vremea de afara. AM avut invitati, iar David a fost in al noulea cer vazand ce a primit de la iepuras- robotul Bumblebee (merge si la toaleta cu el). A fost o imensa agitatie, ca au fost 4 copilasi care au alergat, s-au jucat,s-au distrat de minune si noi pe langa ei.
Antonia a rezistat cu brio , a fost atre cumintica, nu m-a solicitat decat sa manace, ins ape la ora 20.00 a inceput un concert de zile mari....
Saptamana asta David a plecat in vacanta la parintii mei, a fost de asemenea extrem de entuziasmat.
VA pup! O saptamana usoara!

YLARI spune:
Buna fetelor, Hristos a inviat!!!
Ce ati facut zilele astea?
Nicole ce dragut David cu robotul lui! Evei i-a adus-o iepurasul pe printesa celeste (poney) si o casa de la lego friends, 2 ore am montat la ea in vinerea mare, dar am satisfactia ca se joaca la greu cu ea. A mai primit o scroafa si un purcel si un pui de cal (ea are ffff multe animale domestice cu care ii place sa se joace de-a ferma)
Fetelor am primit de la iepuras o cafea pe care scrie "dopo cena after dinner" este cumva fara cofeina? Ca nu am deschis-o inca dar ma termina mirosul, miroase deliciossss prin cutie! Am mai primit o pereche de ochelari de soare si o pereche de pantofi (pe astia am fost sa ii aleg eu) superbi, nude cu toc inalt cum imi place mie, lacuiti si cu o mica platforma, abia astept sa ii port, cred ca la botez va fi ocazia.
Acum sunt cu Eva acasa suntem ca 2 prietene, ne facem de papa, ne facem suc, ne uitam la tv, ne facem frumoase, creme, unghii, etc, lol!
Zilele astea am stat acasa, duminica am fost un pic la nasi, am primit hainute ptr bb Lucas, ce ciudat mi se pare sa vad in dulap hainute bleu!? Si mi se par ataaaat de mici body-urile astea, chiar atat de mici sunt bblushii???
Pupici, va astept si pe restul sa ne povestiti cum ati petrecut.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Lorich spune:
Hristos a inviat fetelor!
Noi ne-am intors, acum ma readun dintre bagaje, copii, papa ca era frigi gol.
revin

YLARI spune:
Haideti mai fetelor, ce este linistea asta aici???
Nu ma mai joc...
Stie cineva daca maioneza fara ou crud iese doar cu blenderul?
Fac acusi o salata orientala, deh, pofte de gravida...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

belleane spune:
Hristos a inviat!
Scrisesem un mesaj dar cred ca l-am inchis din greseala.
Noi am petrecut frumos de Paste la ai mei, intersesant ca a stat ploaia cand s-a iesit din biserica pentru a da lumina. A fost tare placut dar ne-am intors ca incepusera mesele mari si n-am chef de kilograme in plus si asa am o inertie la slabit ....
N-am slabit nici saptamana trecuta in conditiile de post si curatenie fara prea multa hrana. Deci nasol scrie pe mine....
Am fost ieri la Terra Park si s-au dat fetele si noi in tot felul de nebunii. A fost dragut. Daca vreti dezvolt subiectul.
Ylari: n-am facut niciodata fara ou crud, eu fac cu un ou crud si unul fiert. Ma intreb o exista o maioneza pe baie de abur sau pasteurizata? Poate ar merita o incercare desi eu nu ma feresc de ou crud, de fapt eu mananc ouale mai mult moi si n-am patit nimic niciodata.
Au primit fetele o groaza de cadouri si s-au bucurat.
Am lasat-o pe Elena si saptamana asta acasa sa se mai joace ca parca saptamana trecuta frustarile si supararile ei zilnice au fost mai mici.
Ma bucur ca am auzit vesti de la Esme, Danah,Inais, Alina Anto.