Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

'Neatza! Dau eu astazi.

As dori sa va urez din suflet sa aveti parte de sarbatori linistite, sa va bucurati de fiecare moment alaturi de copilasi, soti si toti cei dragi! Sarbatoarea Pastelui sa va umple casele de bucurie si sanatate si sufletele de lumina si caldura !
Paste fericit impreuna cu familia si toti cei apropiati voua!

Eu sunt acasa cu cei doi prunci si ne gandim sa petercem o zi in spiritul sarbatorilor pascale: sa coloram oua, sa decupam si sa lipil decoratiuni, sa decoram casa si curtea.....si cred ca nu voi mai avea timp sa intru.
Va pupam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Sarbatori fericite si din partea noastra!
Va doresc sarbatori linistite in familie sau oriunde!
Nicole o zi frumoasa iti doresc, eu i-am dat ieri Evei niste oua sa le picteze ea cu acuarelele in timp ce eu si mama le vopseam pe ale noastre. Il asteapta cu nerabdare pe iepuras printesa mea, lol si eu la fel, se intoarce azi din Franta.
Azi nu ma simt prea grozav... De cand am venit aici am tot avut de mers de colo colo si m-am mobilizat exemplar, in schimb azi imi propusesem zi de relaxare si sunt praf! Parca sunt lovita in cap, pe mine si lumina puternica ma indispune, uneori trebuie sa stau cu ochelari de soare in casa, azi e una din zilele alea. Cand e soare afara nu pot sa ies decat cu ochelari de soare, indiferent de anotimp. Acum m-am bagat un pic la intuneric si mi-am mai revenit. Ce vampira oi fi si eu?
Belleane, Laura, Nicole, va multumesc ptr felicitari! Pupici! Am uitat sa spun ca si dilatatia de la bazinetul drept (rinichi) a disparut, sunt tare fericita!
Mai am o chestie ciudata, acum doua zile mi s-a inflamat rau gingia si mi-a recomandat nasa apa de gura cu clorhexidina (e ok in sarcina) dar mi-a ars buzele efectiv si nu reusesc sa isi revina deloc, am bagat ulei de cocos (elemental, lol) la greu dar degeaba... Imi puteti recomanda altceva? Ma simt ca un crocodil... Belleane, apropo de elemental, te-ai apucat de creme?
Aaaa, ieri am fost la coafor, m-am vopsit, am uitat sa va spun ca nu mai sunt blonda din cauza sarcinii am zis sa mai menajez parul dar nu mi-a placut deloc satenil pe care mi-l facuse, era spre roscat si nu imi placea deloc, asa ca ieri m-am facut saten cu nuante de blond cenusiu dar l-a lasat cam mult si e foarte inchis... Mi-a promis ca se mai deschide la spalat si data viitoare facem si suvite blonde ca sa incepem deschiderea, abia astept, parca nu sunt eu cand nu sunt blonda...
Eva nu se joaca pe calculator, se joaca dosr cu jucarii, facem un balamuc in casa cand ne jucam...
Va pup fug cu ea afara ca mi-am mai revenit.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

Sa aveti Sarbatori Pascale Luminate si Fericite! Liniste si Pace! Distractie placuta pe unde sunteti!

Noi azi nu avem apa, caldura, etc. Ca se lucreaza instalatiile. Am fix un pachet jumate de nervi pentru seful de santier. Am vorbit clar cu el de la inceput ca ne largim baia si facem izolatie pe dinafara si el ce a facut....ne-a ingustat baia cu structura lu peste si apoi cica sa facem izoltaie pe dianfara, i-am zis ca asa nu...acu daca tot are loc cat casa datorita "minunatei structuri" va pune izolatia in perete. Treaba e ca acu nu mai potriveste vana care e comandata gata si ep care dealtfel nici nu vreau sa o schimb. El zice ca o sa taie in pereti si structura (gandire din fundul curtii) si o sa incapa...Am luat vana aia fiindca el imi spunea...o sa aveti 160 cm, eu am comandat 152 si acu am 138....deci imi vine sa ii sparg capu' cu oareshce. Can facea peretii in living l-am rugat sa imi traga niste cabluri pentru niste veioze aplicate, cica...trag. A terminat cimentarea si nici poveste de loc pentru cabluri. S-a apucat al meu intr-un uikend si a taiat loc de cabluri si a tras cablurile...vine ala luni...a pai faceam noi, voiam mai intai sa dam si cu gfoldban si apoi sa dam santuri si sa refacem...frate astia zici ca au gandirea cea de pe urma. Si fi-su mare destept se lauda si ala ca face scoala de "Arshitectur" da' n-are nici cea mai vaga idee cum se citeste un desen tehnic. Astia bietii car elucreaza se executa dupa cum le zic sefii...ala mare si fi-su...si daca nu iese cum vrem noi, cum noi le-am zis sefilor, insa sefii le zic astora ce le trece lor prin minte...isi iau bietii muncitori scandal, desi zau nu e vina lor. Asa ca azi am tras un mare scandal cu seful si i-am zis clar ca muncitorii fac treaba fix cum le zice el si ce fac fac super bine dar ca e vina luyi ca nu le stie spune ca lumea ce sa faca si ca daca imi mai face asa ii chem numai pe ei sa munceasca independent de el si ii platesc separat. Seful asta e parerea mea un fel de sef de sclavi. Sunt romani, seful are doua case, iontr-un ii tine in chirie pe astia care lucreaza pentru el intr-una sta el. Ii munceste pe astia grozav dar bani le da subtire insa ii tine in ceata. Vorbeamů ieri cu unul dintre muncitori si imi zicea ca primeste 8 euro pe ora, ceea ce pentru aici e grozav de putin, si o femeie de servici primeste mai mult si aia nu se cocoseaza ca astia. Nah ca m-am descarcat...

Miercuri am fost la bazin, azi mergem iarasi, folosium aceasta oportunitate ca sa ne facem si dus...asa ca am ajuns la dus o data la doua zile ca altfel nu avem decat chiuveta de la bucatarie functionala si parca in ea nu as face dus

Duminica ne-a invitata bunul nostru prieten din Olanda la el de Pasti, si acolo mergem cu echipamentul de baie Si marti speram sa intre cumva vana aia in baie.

Pup toata gashca,

Esme

Mergi la inceput

Ooooof Esme cata bataie de cap cu meseriasul vostru de mester. Imi pare rau ptr nervi, tare neplacut!

Alysh am uitat sa iti zic sa va fie de bine iesirea, chiar daca filmul nu a fost reusit. Imi e si mie pofta de chinezesc desi am mancat duminica!

Pupici iaaar!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

n-am citit nimic din urma, intru repede sa va urez tuturor Sarbatori Fericite!!! asa cum va doriti: cu liniste, pace sufleteasca, intelegere, iubire, sanatate. Va pup si va doresc tot binele din lume!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Un Paste fericit, cu bucurii si sanatate!!

Va pup cu drag!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

SARBATORI FERICITE tuturor !

Va pupam, nu am avut foarte mult timp la dispozitie, dar revin eu, saptamana viitoare. Va spun doar ca voi fi soacra cu doua nurori si ca bebe e din ce in ce mai dulce la ecografii Chiar am niste poze cu el super, la Robert nu am avut asa ceva, asta micu parca abia asteapta sa il fotografiem si sa il masuram, intinde piciorul, ridica mana, hai, numarati degetele, acum cum sa mai stau, hai sa va arat putza si uite-asa

Sa aveti o duminica frumoasa !!!!

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Simoniiiix, felicitari ptr baietel! I-ati spus si lui Robert? Cum a reactionat?
Te asteptam cu noutatile, cand vei avea timp!
Alina, chiar ieri ma gandeam la tine, ce mai faceti, cum sunteti?

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Fete dragi,
Paste fericit, sarbatori luminate,cu bucurii alaturi de cei dragi!

Simonix,felicitari! sanatos sa fie! Oricum, eu pe tine te vad mai degabra mama de baieti, la ce relatie speciala aveti tu si Robert.... Sanatos sa fie si voi pe langa el/ei.
nu am inca un raspuns de la prietenii aceia, dar sper sa am curand.

Fetelor,sunt la curent cu ce se intampla pe aici, este oaza mea de liniste in fiecare dimineatza la cafea, dar nu am timp si energie de mai mult. am muncit in ultima luna mai mult decat am muncit in ultimul an. si se pare ca tot asa o fie pana prin iulie. nu ma vait, imi place, dar nu stiu cata o sa mai am energie. cu plecat la munca la ora 7 si venit acasa la ora 7, evident cand se poate, adica atunci cand e tati acasa. stiu ca altii fac asta in mod curent, dar eu nu sunt invatata asa, pe aici este program 9-17 si gata. in fine, e bine, dar sper sa ma tina baierele.

pup si promit sa revin cu mai multe vesti despre odo. se intampla chestii in viatza noastra, saptamna viitoare incepe scoala fata (fetitza!!) mea, saptamana asta merge de proba doua jumatati de zi. abia asteapta, isi face ghiozdanul, numa cate nopti mai are de dormit pana merge la scoala. o sa revin cu povesti din prima zi de scoala.

dar pana atunci... iata ca tocami...

Hristos a inviat!!!! Paste fericit si luminat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

HRISTOS A INVIAT!

Simo, felicitari pt viitorul surior al lui Robert!! Stiu cat isi dorea o surioara, dar cu siguranta va fi perfect si fratiorul lui

Cristina Am tot vrut sa te sun, dar am fost destul de ocupata in ultimele sapt, iar Filip "ma supara" ca nu prea mananca, i-am facut eco, am fost la o gramada de dr si toti spun ca e ok... Insa am zile in care mananca fff putin si rar. O sa vad ce mai spune dr, ca merg marti iarasi/..
Va pup

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput