Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (214)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Buna fetele!!!

Intru si eu, dupa multa vreme, sa dau startul la urari! Incep aniversarile!!!

Asadar!
La Multi Ani!!! primului muguras si primei mladite, care azi isi sarbatoresc cei 4 anisori! La Multi Ani, Gabriel (Ina86) si Alessandra (Yannia)! Sa fiti fericiti si iubiti toata viata asa cum sunteti acum!

Si tuturor, Sarbatori Fericite!

Gabriela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Da, asa e deci sa inceapa fiesta.......samba... ar cam trebui sa ne luam talpasita de pe aici cu vlajganii astia, speriem bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI, ALESSANDRA!
LA MULTI ANI, GABRIEL!

Lori drum bun si Paste Fericit!

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Belle – bafta, pentru detoxifiere, nu ?
Alysh – vreau si eu o zi doar cu David …cu Antonia avem multe zile…singurele. Suna tare bine..distractie placuta !

La multi ani Alessandra si Gabriel !

Fetelor am fost azi la prima sedinta de masaj. Am mai facut masaj, dar tipa asta “sparge”cu mainile depozitele de grasime. Super tare a fost ! Simt k o sa ies supla din mana ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Woooow, au inceput aniversarile???? 4 ani, fetelor, va vine sa credeti????
La multi ani, Gabriel, la multi ani, Alessandra!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti puiutilor!

Belleane, bafta cu detoxifierea, cum merge? Cu ce iei colon help, stiam ca se ia cu iaurt si tu parca vroiai sa tii post?

Lumiiii, haide mai ca te intelegem ca te distrezi dar mai intra si pe aici sa ne mai dai vesti!
Nicole bafta cu masajul!
Lorich Paste fericit scumpa si voua!
Eu nu mai dorm de la 2... Am avut un cosmar si m-am trezit speriata, se facea ca daduse o masina peste Iuby... Brrrr in plus ieri am aprins o lumanare ptr colegul meu parasutistul care a murit in 2010 si m-am gandit la el si l-am visat si pe el si nu m-a mai luat somnul, o sa fiu zombie azi...
Ieri am impartasit fata si azi sper sa ajung si eu. Am avut o zi plina cu mers si in parc si la cumparaturi, am spalat si masina lui tati, eu personal si cu ai mei, ne-am distrat de numa. Azi ma asteapta alergatura, merg la gineco. N-am mai fost demult singura dar ce sa fac, asta e...
Va las si va urez o zi frumoasa!
Pup fetele si copilutzii!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata, multam de coffee Ylari, e tare buna si necesara ca si eu sunt insomniaca, de pe la 5 ce-i drept. M-am trezit la baie , apoi ma foiam si ma gandeam cum sa-l duc pe Vlad la film ca ieri vazusem si "Lorax" si "Papusile Muppets" numai la ore de somnic de pranz, dar acum am avut surpiza ca au schimbat programul, deci mergem la 12 si la 13,30 venim sa ne culcam.

Dar avem si multe, multe drumuri si cumparaturi pe langa. Sper sa ne descurcam. Ah, ce bine mi-ar mai fi prins putin somnic.

Nicole, te invidiez, vreau si eu masaj, are corpul meu nevoie ca de apa de asa ceva. Dar cand? Cand? Caaaaaand?

Pup, spor la trebutze, fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna fetelor Si eu la cafea cu voi. De azi sunt in concediu, si am si toata saptamana viitoare. Maine dimineata plecam la Bran si stam pina luni sau marti probabil. Dupa aceea pe aici prin Bucuresti cu piticii, ca sunt si ei in vacanta.

Azi am zis sa termin de calcat toata gramada pe care nu o apuc niciodata sa o termin, sa fac niste drumuri pe la banca si dentist, ca nu apuc niciodata in timpul programului sa fac toate astea mai eficient si fara fugareala.

Nu stiu cum o sa fie la munte, daca ploua sau e frumos, dar vreau sa schimb atmosfera si aerul, copiilor le place la nebunie acolo, de-abia astept sa zac si sa nu fac nimic special, sa nu trebuiasca sa gatesc sau sa pun masa, mai ales acum de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alysh o zi minuata va doresc, sa intri sa ne povestesti cum a fost!

Gabitzam va doresc concediu placut! Unde mergeti tot acolo la Lupi? Mama de cand am vazut prima data poze de la tine cu sejururi petrecute acolo imi doresc sa ajungem si noi. Chiar acum 2 sapt m-am uitat pe site-ul lor, am fi vrut sa mergem cand a avut sotul sapt libera dar si eu si el a trebuit sa ajungem la sv...
Pana la urma am reusit sa mai adorm 2 ore!
Pup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Ylari – of ce vis ai avut, din pacate in sarcina se tot intampla sa ai vise caudate, nu te ingrijora. Eu stiu ca daca in vis visesezi pe cineva in bucluc , in realitate este totul happy…
Alysh – la ce film mergeti ? ce frumos, frumos, frumos sa iti petreci asa timp de calitate cu Vlad ! SI eu sunt maine cu amandoi, dar destinatia va fi parcul, dc e frumos…. Cat despre masaj te pot pune in legatura cu cineva care face acasa super masaj si la pręt super ok. Totul este sa iti faci cat de cat timp, cel putin 1 ora …
Gabitza- mergeti la Vilele Bran, acolo unde se organizeaza Paste traditional ? Si mie imi plac Bran si Moeciu fff mult. Si eu sper sa ajungem prin mai pe la munte cu piticii

Noi continuam drumul la cumparaturi si astazi (eu si Antonia). Daca doriti cozonaci gustosi, pufosi, proaspeti si ieftini gasiti la Auchan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ylari: eu am luat cu suc de portocale si de saptamana viitoare cu iaurt, imi pare rau de cosmar.

Nicole: eu as vrea numarul tipei cu masajul.

Gabitam: sarbatori placute la munte, si noi am zis in fiecare an ca mergem undeva dar n-am reusit niciodata. Tot la ai mei mergem ca in fiecare an, de altfel cred ca s-ar si supara daca n-am merge la ei. Voiam sa facem invierea aici, sa cautam si noi oua prin iarba noastra si sa facem noi miel, cand i-am zis maica-mi am simtit ca deja s-a suparat.

Alysh: distractie placuta cu Vlad in oras.

Mergi la inceput