LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Am admirat pe indelete pozele Adei: oai, ce fetita frumoasa si ce fain o imbraca maica-sa! Pe langa tinuta cu sacou, mie mi-au mai placut de minune si rochitele acelea usor hippie purtate cu vestuta de blana!

Ma bucur ca esti in asentimentul meu, mie imi plac la nebunie rochitele alea, Pisi cand a vazut-o asa imbracata a zis ca-i tarancuta , nu stie el de flower-power

lui Andrei sa-i treaca conjunctivita rapid !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Confirm cele spuse de cuscra: Novus e tare priceputa la moda pentru copii iar Ada e ff dezinvolta in orice tinuta.

Noi am fost la o zi de nastere unde am stat 30 de secunde. In locul lui Ian, nici eu n-as fi vrut sa stau acolo: numai adulti si un bebelus. Asa ca, am facut pe plac copilului si ne-am dus la Nenu (tata). Eu, initial, i-am spus sarbatoritei ca nu mergem pentru ca lui Ian nu-i place; ulterior, mi-am dat seama ca nu a crezut ce i-am spus, asa ca ne-am dus pina acolo sa vada ca Ian prefera alte activitati simbata dupa-amiaza.
La tata s-a distrat la max', ca de obicei; are acolo jucarii de care nu avem acasa; Nenu are lipici la Ian, asa ca a fost fain.

Am inca o veste buna: anul asta va veni si sor' mea cu familia la mare, asa ca vom fi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Si Ian a avut conjunctivita.
Noua ni s-a spus sa-i schimbam in fiecare seara fata de perna ca sa nu se re-infesteze. Anaan, scuze daca detii deja aceasta informatie. Nici pe Ian nu l-a durut. Sa va faceti bine repede.

PS. ca am o nelamurire: voi nu mincati inghetata iarna? Noi, da. Adica, ma rog, eu si Ian; lui Jambo nu-i place decit in concediu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

PS. ca am o nelamurire: voi nu mincati inghetata iarna? Noi, da. Adica, ma rog, eu si Ian; lui Jambo nu-i place decit in concediu.

Eu nu prea mananc de obicei inghetata, dar si cand mananc e musai cald afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Seara buna!As sta sa citesc tot inainte sa va scriu, dar nu pot, is prea entuziasmata!Azi am avut doua realizari marete:1. am gasit gradinita perfecta (pana acum, cel putin) pentru Eva2. am finalizat curatenia, peretele e zidit, tapetul pus, varul dat, praful sters. Asteptam doar mobila de acum.Despre 1, s-a deschis la noi in targ o gradi particulara acatari. Azi am vizitat-o si mi-a placut absolut tot. Este intr-o casa cu parter si mansarda, cu un enorm spatiu verde afara, cu ponei, pisicute, pestisori (intr-un iaz ft bine izolat) etc. Am inteles ca majoritatea activitatilor se vor desfasura afara, vor sa inoculeze celor mici ideea ca natura este foarte importanta, si sa ii invete ft multe lucruri prin exemple practice. Fiecare copil (maximul gradinitei este de 20) va avea un colt verde pe care il va ingriji, unde vor planta seminte, flori etc. Au o livada imensa iar toamna vor culege fructe...Imi place ca au o camera destinata relaxarii, unde canta muzica clasica si sunt doar niste carti si papusele, iar cei obositi se vor putea oricand retrage acolo, somnul nefiind obligatoriu.Mi-a placut ft mult, este totally child-friendly, insa cei 20 copii vor avea varste diferite, activitatile fiind pe grupe de varsta. Vi se pare ok asta?Si legat de 2, maaan, iti pica dintii de la tapetul ala in dungi . V-as pune poze cu stadiul acesta intermediar al lucrarii, ca am facut, dar is rupta de oboseala si lenea e la ea acasa, asa ca nu le mai descarc.Problema: vi se pare iesit din comun si ca-s sarita de pe fix daca-i scot fetei canapeaua pe care dormea pana acum (care este mult prea mare pentru camera ce a iesit-ocupa efectiv jumatate din spatiu: Ilinca stie, ca are la fel ) si ii cumpar o saltea de 1,2 m pe care o transform in cort? Adica pun niste baghete de lemn, deasupra perdelute, iar pe jos multe pernute colorate. E ciudat sa-mi doarma copchilu' pe jos? Iau si izopren sub saltea...mi se pare solutia perfecta. Sa fac un pat pe comanda e cam costisitor acum, si daca nu-mi place cortul, cand fac rost de bani, pun pat sub saltea. Ce ziceti? Si acum ca v-am zapacit de-a dreptul, ma intorc la citit din urma, sper ca aveti numai lucruri frumoase scrise, si subiectele deschise de voi azi sunt ft interesante si as avea o multime de spus. Sper sa revin, desi sotul vrea la pizza. Eva mititica e la bunici, a zis ca nu ii place "dezastlul asta"

Mergi la inceput

Gata, am finalizat cadoul pt fetita aleasa de mine, sper sa-i aduca o raza de soare cand il va primi
Miercuri expediez Olga, mai astept sa imi aduca si prietena mea pe al ei
Multumim

Mergi la inceput

Inapreda, ma bucur din suflet ca veti merge in concediu toata familia !! Fff frumos

Da' cati ani avea sarbatoritul de erau numai adulti ?

Anamariame, suna ff bine descrierea gradinitei ! Nu cred ca o sa fie o problema varsta diferita a copiilor, mi se pare chiar benefic lucrul acesta

Cat despre noul pat al Evei, iar mi se pare o idee faina si cred ca ii va face placere, rece sigur nu ii va fi doar e groasa salteaua si e parchet dedesubt ma gandesc,nu? puteti incerca cel putin si vedeti rezultatele
Eu astept poze cu noua camera !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, despre fata de perna nu stiam, imi prinde bine informatia. Ian a facut vreun tratament sau doar i-ai curatat ochiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Anamariame, ma bucur ca esti incantata de cum a iesit camera Evei si ca ai gasit o gradinita care-ti place.Ideea cu patul-saltea mi se pare foarte buna si practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Raspund repede caci rebuie sa fug la dus

Novus este bestiala Ada. Asa mult mi-au placut pozele

Du-te la VBrenciu ca e super tare!!!

Chato si eu vreau 26 grade si inghetata.

Anaan sper sa va treaca repede

Anamariame felicitari

Mai aveam de zis cate ceva, dar chiar tre sa ma spal.

Va pup!!

Mergi la inceput