LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***
Raspunsuri - Pagina 6
inapreda spune:
Unde umblati "doambele" mele?
Am terminat sesiunea!!!
Dupa examen, am iesit cu niste colegi la o cafea. Intr-un anumit context, a iesit la iveala virsta mea. O colega cu acre ma inteleg eu bine de la inceput: pfuaaai, n-as fi zis nici intr-o mie de ani ca esti de-o virsta cu...mama!!! Ei, ce bine ar fi sa fie si asa cool ca tine! Si se mai mira ca nu ne intelegem!
Au inceput apoi toti colegii sa socoteasca ce virste au mamele lor.
novus spune:
Hello !!!
Noi am umblat de dimineata : am fost la locul de joaca din mall pt ca afara suiera vantul, am stat acolo pana s-a umplut de copii care de care mai urlatori si Ada a vrut sa plecam (am observat ca nu suporta tipetele , rastitul, si eu daca ridic tonul la ea o apuca plansul :(() apoi ne-am dat pe ceva masinute tot in mall, am mers la Orsay apoi in piata sa vada animalutele, au adus si iepurasi de acolo am plecat la Real unde era ceva targ de produse traditionale, ea cu Pisi au cumparat cate ceva , eu am fost la Takko si am luat niste blugi pt o fetita si mie doua tricouri dragute iar apoi flamanzi si obositi am aterizat acasa
Acum Pisi doarme si noi ne lipim abtibilduri
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Chato, mie imi pare rau ca timpul nu-mi mai permite sa-mi intretin relatiile dragi mie, asa cum o faceam cind eram "single". Dar nu regret ca atentia, timpul si energia mea sint centrate pe Ian. E un paradox aici, stiu. Daca as mai avea un copil, la fel as face.
In tinerete eram pasionata de job-urile mele si nu credeam ca o sa-mi treaca vreodata. "Vindecarea" s-a produs, fara preambul si fara sa-mi propun. De fapt, insarcinata fiind, -si panicata de cum copilul o sa-mi strice mie planurile - declaram sus si tare ca eu mai mult de 4 luni nu stau acasa cu copilul. Ei bine, acum nu-mi mai doresc nici o cariera ci un "servici" care sa-mi lase cit mai mult timp liber pentru familia mea. Evident, ideal ar fi un "servici" care sa-mi placa si nu exclud...voluntariatul. Am in cap de vreo 6 ani o idee pe care mi-ar placea sa o pun in practica ca sa ajut copiii talentati si cu drag de carte dar, la origini, ideea presupunea ca eu sa fiu motorul; acum nu-mi mai doresc sa ma implic in nimic in defavoarea timpului petrecut cu "ai mei".
Mi-am uitat ideea si nu mai stiu ce voiam sa zic.
Oricum, si in acest caz -de ne-consumerism- pentru mine cheia e "moderatia". Mie imi plac lucrurile frumoase; imi place sa fiu inconjurata de lucruri/obiecte frumoase pe care sa la insufleteasca oameni frumosi si (inca) sint dispusa sa platesc pentru ele. (pentru lucruri, evident)
novus spune:
Inapreda, felicitari pt finalizarea cu brio a sesiunii te admir pt ca te-ai apucat de o facultate acum si chiar inveti pt examene !! Bravo
Olga, si eu eram innebunita dupa zambetul stirb al Adei care a durat pana dupa 1 an
Chatonel, interesant articolul, ma pun acum sa-l citesc tot, l-am scanat pe diagonala doar sa ajung la zi cu cititul
novus spune:
Inapreda, cand ai vreme mai povesteste-mi de dry-coocker-ul tau
Cu gradinita, eu l-as lasa pana in septembrie pe Ian cum o sa procedez si cu Ada adica oricum o sa vina vara, concediu, stat mult afara, etc
Ilinca, si eu am avut un vis tare ciudat azi noapte, murise sotul unei amice si eram toti ingroziti, dar din context parca era vorba de altcineva d efapt, complicat si trist vis am avut
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Inapreda, cand ai vreme mai povesteste-mi de dry-coocker-ul tau Cu gradinita, eu l-as lasa pana in septembrie pe Ian cum o sa procedez si cu Ada adica oricum o sa vina vara, concediu, stat mult afara, etc Ilinca, si eu am avut un vis tare ciudat azi noapte, murise sotul unei amice si eram toti ingroziti, dar din context parca era vorba de altcineva d efapt, complicat si trist vis am avut www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nu stiu, ce detalii vrei despre DC?
Timpul de gatire e mult redus si, daca pui "di tati", mincarea este buna Daca pui chestii "goale" (adica, numai carne condimentata, de ex) mie nu-mi place. Nici lui Jambo.
novus spune:
Prietenii nostri nu au mai venit azi la noi din cauza de vreme urata dar diseara suntem invitati la o pizza la niste prieteni asa ca vom socializa
Maine mergem la Sibiu da rtaiem d epe lista Zoo la ce vreme se anunta
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Nu stiu, ce detalii vrei despre DC? Timpul de gatire e mult redus si, daca pui "di tati", mincarea este buna Daca pui chestii "goale" (adica, numai carne condimentata, de ex) mie nu-mi place. Nici lui Jambo. |
Aham, exact asta ma interesa
De exemplu cum ai facut tu costita azi ?
Ilinca_M. spune:
Tufete, Phiphi doarme de peste o ora iar eu nu ma pot dezlipi de o carte; am citit-o prima data pe la 12 ani si am tot recitit-o pana pe la 18 si acum nu stiu ce m-a apucat sa o iau iar la mana. Pfoai, si-atunci imi placea cum e scrisa, dar acum, ca-s mama, imi vine sa plang la unele pasaje, ce fain poate sa descrie autorul asta copilul si copilaria. Tre sa caut cine e, cand a trait, ce natie e (dupa natie pare danez). Imi vine sa va dau citate!!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Oricum, si in acest caz -de ne-consumerism- pentru mine cheia e "moderatia". Mie imi plac lucrurile frumoase; imi place sa fiu inconjurata de lucruri/obiecte frumoase pe care sa la insufleteasca oameni frumosi si (inca) sint dispusa sa platesc pentru ele. (pentru lucruri, evident) |
Subscriu
Si mie imi plac lucrurile frumoase si daca imi permit, mi loe cumpar, stiu ca as putea trece vara cu o pereche de blugi si 5 tricouri dar nu vreau , eu zic ca sunt undeva la mijloc si ma simt bine
Cu cariera, mi-a fost clar de cativa ani ca in Deva nu voi ajunge vreo business - woman de top dar sincer nici nu mi-am dorit asta niciodata , eu sunt multumita aici in provincie am tot ceea ce imi trebuie sa fiu fericita