LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, Phiphi doarme de peste o ora iar eu nu ma pot dezlipi de o carte; am citit-o prima data pe la 12 ani si am tot recitit-o pana pe la 18 si acum nu stiu ce m-a apucat sa o iau iar la mana. Pfoai, si-atunci imi placea cum e scrisa, dar acum, ca-s mama, imi vine sa plang la unele pasaje, ce fain poate sa descrie autorul asta copilul si copilaria. Tre sa caut cine e, cand a trait, ce natie e (dupa natie pare danez). Imi vine sa va dau citate!!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ce carte ?
A propos vezi ca iti trimit si eu cartea promisa, cu primul transport catre tine

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Intr-un vas mai mare am pus costita taiata -am avut costita de casa de la dna R- peste, am pus morcov, ceapa, ardei rosu, usturoi, toate trecute prin blender si o lingura de apa; le-am amestecat sa se patrunda; in DC am pus o lingura ulei masline si am rasturnat carnea; am lasat pe foc 5 minute; apoi, am adaugat apa, foi de dafin si putin ghimbir -praf, ca numai asa am avut; am lasat sa fiarba la foc mic; cind a fost fiarta costita, am adaugat mazarea; apoi 2 linguri de pasta de rosii si putin sos de soia; la final patrunjel tocat; as fi preferat cu marar dar nu am avut.

PS. A fost gata in juma' ora

Mergi la inceput

Ce carte. cuscra?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Intr-un vas mai mare am pus costita taiata -am avut costita de casa de la dna R- peste, am pus morcov, ceapa, ardei rosu, usturoi, toate trecute prin blender si o lingura de apa; le-am amestecat sa se patrunda; in DC am pus o lingura ulei masline si am rasturnat carnea; am lasat pe foc 5 minute; apoi, am adaugat apa, foi de dafin si putin ghimbir -praf, ca numai asa am avut; am lasat sa fiarba la foc mic; cind a fost fiarta costita, am adaugat mazarea; apoi 2 linguri de pasta de rosii si putin sos de soia; la final patrunjel tocat; as fi preferat cu marar dar nu am avut.

PS. A fost gata in juma' ora

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Multumesc

PS : mi-ai facut o pofta de costita de numa'

Mergi la inceput

Chato, ma intere' ce carte de autor danez citeste Ilinca acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Se numeste "Ditte, fiica omului", de Martin Andersen Nixo. Acum am citit de el pe wikipedia, este danez intr-adevar si cunoscut mai ales pentru cum a descris "working class"-ul in cartile sale.
Da' nu descrierea working class-ului am remarcat-o eu ci modul cum se transpune in pielea unui copil, cum reuseste sa descrie trairile acelui copil, modul lui de a vedea lumea etc, nici nu stiu cum sa va explic. O fi o trasatura a poporului danez sa fie asa...AP, daca asta, barbat si traitor pana-n anii 50 reuseste sa surprinda niste chestii asa sensibile?...
Cartzoiul e foarte gros si tot citind imi amintesc mici fragmente din ea de acum 17 ani. Tocmai am incheiat capitolul "Copilaria" cat a dormit Phiphi

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Titlul si mai ales autorul imi spun ceva dar nu nu stiu ce

Mergi la inceput

Cahto, am uitat sa-ti raspund: gradinitele private sint deschise tot anul ca doar si vara au de platit chirie si tre' sa-si plateasca personalul, chiria etc.

Mergi la inceput

Am dormit si eu cu Ian de la 5. Acum mi-e somn.
As iesi afara sa-mi treaca si sa ma copleseasca vioiciunea dar e o vreeeeeme...

Voi ce faceti?

Mergi la inceput

Eu am facut pizza
Gazda unde trebuia sa mergem m-a anuntat ca e putin racita asa ca am decis sa stau pe kuru meu chit ca mi-a spus ca nu e grav racita doar aseara a fost cam praf, bla bla, decat sa regret apoi chiar si numai pt niste muci
Asa ca am chemat noi niste prieteni la noi si am facut pizza ca oricum imi era pofta

Si ca sa vedeti ca Deva totusi nu e un oras mic : vine Brenciu in 06 mai ! nu ca as fi eu vreun fan al sau, ba din contra m-a cam enerva intr-o vreme dar mi-a placut sa vad si Deva pe afisul turneului sau

Olga, oare asta era spectacolul ce dureaza 4 ore : Fac ce-mi spune inima ? nu de alta dar sa stiu cum ma organizez

Mergi la inceput