LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170087

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Na, ca nu am mai dat refresh si taman ce va "acuzam" degeaba :))))

Mai, eu ma machiez dar numai cu fard, creion, rimel si ruj/gloss. Tus as vrea sa folosesc dar nu ma pricep :))))
Solutii micelare am folosit si eu...dar dup-aia dadeam si cu apa pe fata. Ca nu ma spal cu sapun, imi usuca pielea prea tare.

Nu stiu ce sa zic, eu nu-s incintata de tenul meu, da, exista si tenuri mai nasoale/dificile, dar se poate si mai bine. Adica ...as cauta ceva care sa ii dea prospetime. De asta, citind cum toate ati spus ca uleiul ala are un je ne sais quoi, m-am gindit ca poate ASTA este...:)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

La virsta mea, se schimba optica
ACUM, eu cred ca oricine nu e "obligat" sa-si puna fond de ten, are un ten superb.

In ceea ce priveste prospetimea-ti: eu te vad "radianta" in toate pozele. CRED ca ti-ar fi suficiente niste masti din ingrediente naturale pe care sa ti le prepari acasa. Preparat = decojesti banana si o aplici; desfaci iaurtul, il aplici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, va rog sa-mi dati un PM cu adresa pe care trebui trimise coletele pt. copiii de la spital, ca nu o mai am si vreau sa purced catre poshta. Merci anticipat!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Va rog f. f. mult. Am la dispozitie 20 de minute. Are cineva adresa Olishkai sau unde trebuie trimise pachetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Am intrat sa va spun ultima boacana pe care a facut-o fiica-mea. Chiar aseara ma gandeam ce fetita cuminte am! Ei bine, astazi s-a tuns. Singura!! Si-a taiat absolut toate buclele de la spate, iar bretonul si perciunii, care trebuiau scurtati, i-a lasat intacti. La 6 avem programare la tuns, si habar nu am ce o sa poata face din parul ei, un bob in cel mai fericit caz, daca nu, periuta-stil-baietel Iar maine vine mobila in camera ei! Yu-hu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, imi pare rau, nu te pot ajuta!Cat despre ten, si eu sunt de aceeasi parere cu Gina, cine nu are nevoie de fond de ten, are un ten superb! Astazi ma uitam in oglinda cu Eva, amandoua nemachiate , si ii admiram tenul, absolut impecabil, uniform, iar al meu era plin de pete rosii, nici dupa o tona de fond de ten nu arata ca al ei!

Mergi la inceput

Poate mai bine as tacea dar, totusi, nu

Bianca si freza: am vazut si eu pozele cu Bianca si imi place mult cum ii sta cu parul lung. Bianca e/esti frumoasa! Dar, in continuare, consider ca "i se sta" cu freza propusa de ea. Eu pe Bianca nu o vad cu bucle, de ex. Unele dintre voi nu o vad cu freza "aia" dar, indiferent de cum o vedem noi, consider ca ea ramine finutza si...nu mai stiu cum, indiferent de cum s-ar tunde.
Sa nu uitam ca "beauty is in the eye of the beholder" si noi, cind o privim pe Bianca, o privim prin filtrul a ceea ce sintem noi, nu ea.

PS. Acest lucru e valabil si pentru mine, evident Deci EU o vad cu freza respectiva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Va rog f. f. mult. Am la dispozitie 20 de minute. Are cineva adresa Olishkai sau unde trebuie trimise pachetele?

Cu siguranta, Novus te poate ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ilinca ai PM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Am intrat sa va spun ultima boacana pe care a facut-o fiica-mea. Chiar aseara ma gandeam ce fetita cuminte am! Ei bine, astazi s-a tuns. Singura!! Si-a taiat absolut toate buclele de la spate, iar bretonul si perciunii, care trebuiau scurtati, i-a lasat intacti. La 6 avem programare la tuns, si habar nu am ce o sa poata face din parul ei, un bob in cel mai fericit caz, daca nu, periuta-stil-baietel

Iar maine vine mobila in camera ei! Yu-hu!!

In ceea ce priveste "boacana": stii ca eu sint relaxata cind e vorba de "ispravi copilaresti" si ma amuza situatia. Cred ca are o mutrita adorabila. N-as certa-o pentru par. Si nici nu m-as ingrijora pentru freza, chiar daca e fetita. Chiar cred ca i-ar sta bine "periutza".

Dar cum de a avut ea foarfeca la indemina o perioada "t" de timp? S-a tuns cu foarfeca din aceea de copii?

Mergi la inceput