LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***
Raspunsuri - Pagina 36

inapreda spune:
Pisigri, imi place ca le-ai zis-o.
Inca nici o reactie. Parca vad ca moare subiectu'.

novus spune:
Eu am avut sedinta si apoi am fost la plimbarea de pranz
Pisigri, eu de cand ma stiu sunt dezordonata, adica am eu ordinea mea asa ca nu as avea nicio problema sa fie la fel si in camera Adei iar periodic sa le aranjam impreuna ca sa si le puna cum stie ea
Inapreda, nici mie nu-mi plac casele muzeu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Pisigri bine punctat !

inapreda spune:
Roro, ma bucura "salutul" tau.
E fain si stati mult pe afara de nu mai intri pe aici?
De Gianina&Micshu, nimeni, nimic?
Floric, astept poze!
Anamariame, cred ca eu astept mobila Evei mai mult ca tine.

anamariame spune:
Ooo, dar nu am certat-o deloc. Am fost acasa sa o vad si e adorabila, imi pare deja rau ca la ora 6 am programat-o la tuns. I-a reusit o tunsoare bob foarte moderna, din aia cu perciunii mai lungi si la spate scurt. Ii sta bestial, caci se pare ca a reusit si sa isi franjureze putin bretonul. Despre mobila ei, am emotii, caci camera a iesit destul de mica (v-am spus ca am construit un perete) si cred ca am comandat prea multe corpuri. In cel mai rau caz, voi lua dulapul in camera noastra, care are mobila alb cu mahon, si cum dulapul va fi complet alb, o sa il adaptez. In plus, mi-am gasit o noua pasiune: in dedeman sunt sprayuri de mobila de toate culorile, asa ca pot lua unul wenge si sa vopsesc partial dulapul sau lipesc autocolant. Mai trebuie sa ii vopsesc usa camerei in alb (doar partea din interiorul camerei), masuta si tabla de scris, care sunt nature la culoare acum. Azi lucrez si la perdele. Am corpuri comandate si pentru living, asa ca o sa va arat poze si de acolo, unde am schimbat si perdeaua si planuiesc sa schimb si covorul. Si pentru ca toata casa mi-am umplut-o de culori (dormitorul nostru e pe nuante de verde, al ei pe mov/roz, bucataria rosie, livingul il voi face cafea cu lapte. Sper sa imi si iasa

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Am intrat sa va spun ultima boacana pe care a facut-o fiica-mea. Chiar aseara ma gandeam ce fetita cuminte am! Ei bine, astazi s-a tuns. Singura!! Si-a taiat absolut toate buclele de la spate, iar bretonul si perciunii, care trebuiau scurtati, i-a lasat intacti. La 6 avem programare la tuns, si habar nu am ce o sa poata face din parul ei, un bob in cel mai fericit caz, daca nu, periuta-stil-baietel ![]() Iar maine vine mobila in camera ei! Yu-hu!! |
Asteptam poze cu noua freza marca proprie Eva

Da' unde a gasit ea foarfeca

Sunt convisa ca ii sta bine cu orice freza

anamariame spune:
Ah, da. I-a luat taica-su din Ikea doua foarfece din acelea de copii, cu model, si cu alea a reusit sa isi tunda pletele.Sper sa fie ok mobila, am niste emotii uriase, tinand cont ca se indeparteaza mult de idealul pe care vi l-am aratat eu marca Ikea. Va fi din pal alb, simplu.O sa ii fac o multime de poze inainte/dupa tuns, sa vedem cine e frizer mai bun. Cica a vrut sa se faca frumoasa, de asta s-a tuns

inapreda spune:
Spray-ul pentru mobila e exclusiv pentru lemn sau merge si la pal?
Exista si in varianta "culori colorate" sau numai clasicele "cires", "mahon" etc?
Mobila spray-uita cum se comporta in timp?

anamariame spune:
Cred ca merge si la pal, habar nu am. Dar tinand cont ca tocmai de aia am luat mobila pe comanda (muuult mai ieftina), ca sa o pot schimba in cativa ani fara regrete, nu prea ma intereseaza rezistenta a la longue.Sunt sprayuri de toate culorile. Inclusiv fuchsia am vazut.