LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***
Raspunsuri - Pagina 33
bebe_shtrumf spune:
Hola!
de AZI vreau sa nu mai mananc tampenii, vreau fresh-uri , vreau sa plek cu cortuln-am pikat in cap, doar salata de spanac cu ridichie neagra si marar m-a afectat aseara
iNA
pISIGRI-O CIorbitza si niste paste cu sos si bucatele de vaca?
e fi-mea la Zoocred ca i-am zis de 1000 de ori sa nu atinga niciun grilaj sau garduletz
Bianca arati super in pozne, ti-ai dat seama dupa like-uri, nu? pe FB.
tu de ce tii cura? ca esti shnur
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
pisigri spune:
Novus, multumesc ! Sincer vroiam ceva "cu legume" :) plus ca chestiile alea cu ceapa calita in uleiul de la snitele mi-au amintit acut de bila mea naravasa. Si Pisilinca, nu prea tolereaza grasimile, am vazut ca daca de ex ii dau brinza cu smintina, mai bine ii dau brinza cu iaurt :)))). Desi ii pun mult mai putina smintina decit noua, desi maninca amestecat cu mamaliga, daca are mai mult de o lingura smintina/bol, imi vomita...asa ca la rintasuri cu ceapa prajita ca sos, nici nu indraznesc sa gindesc.
Bebe, interesante ideile tale, ca abia ce le-am pus in practica :))) am acasa ciorba de vacuta :)))).
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Novus, multumesc ! Sincer vroiam ceva "cu legume" :) plus ca chestiile alea cu ceapa calita in uleiul de la snitele mi-au amintit acut de bila mea naravasa. Si Pisilinca, nu prea tolereaza grasimile, am vazut ca daca de ex ii dau brinza cu smintina, mai bine ii dau brinza cu iaurt :)))). Desi ii pun mult mai putina smintina decit noua, desi maninca amestecat cu mamaliga, daca are mai mult de o lingura smintina/bol, imi vomita...asa ca la rintasuri cu ceapa prajita ca sos, nici nu indraznesc sa gindesc. |
Am uitat sa precizez ca mancarurile erau pt oameni mari
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Hai ca am ajuns la birou.
Eu as dori sa slabesc pentru ca am un strat de grasime pe creier.
De fapt problema nu e ca sunt grasa. Problem este la aspectul pielii.de la cur:(.
Mai am momente cand fac excese de pateuri cu branza sau de alte chestii si atunci ma rotunjesc la burta
andiaroro spune:
Cosmeticele sunt unele dintre cele mai controversate produse "bio".
Las la o parte faptul ca unele nu-s "b"decat cu eticheta, ca unele contin urme de conservanti sau alte produse interzise, dar sunt f greu controlabile ca si proprietati de la un stoc la altul si ca termen de valabilitate.
Mie arganul mi se potriveste la par. Pielea mea se impaca mai bine cu untul de karité combinat cu glicerina.
Anastasia are un dinte cu o tenta de gri (barbatul nu vede nimic, lui i se pare ca ceilalti).
A vazut-o stomatologul si cica i se trage de la o cazatura ( care putea sa fie si acum ceva timp). Zice sa-l lasam in pace si va lua masuri (nu stiu care, ca nu eu am fost cu ea la dr) doar daca i se inroseste gingia sau o doare rau... Ea nu da semne ca ar dernaja-o ceva. M-am gandit sa va spun, ca poate mai apar si alti amici cu schimbari de culoare
olishka spune:
Salutare!!!
Bianca super pozele Acum ca te-am vazut cu parul mai lungut te rog sa nu te tunzi ca in poza aceea. Esti asa de feminina si freza o sa strice tot Tot frumoasa o sa fii, da acum esti Si cu grasimea pe creier cred ca ai dreptate, doar acolo o ai Exact aceeasi parere am avut si eu despre Roma. Mi-a placut ca experienta, dar n-as mai merge. Prea mult jeg. Am fost f dezamagita. De fapt eu cand ma gandesc la Roma primul lucru care imi vine in minte:jeg. Chiar nu inteleg cum o capitala cu atatia turisti poate sa arate asa. Chiar nu pot si ei sa investeasca mai mult in curatenie? Dar jegul nu era numai pe strazi ci chiar in multe restaurante ok. In fine...Ma bucur ca v-a priit minivacanta. I-a placut lui Vladi cu avionul?
Ana sper sa va treaca repede ochisorii
Chato eu abia astept sa incerc uleiul si pe par, dar mi-e frica sa nu raman cu el in cap...adica sa nu mai apuc sa ma spal Tot aman operatiunea...Cica este ff bun prt par, unghii etc
Ina daca gasesti ceva miraculos pt fata, de zi, sa ma anunti si pe mine.
Eu obligatoriu ma mai sprayez cam de 2-3 ori pe zi, pe fata, cu apa termala. Merge si peste machiaj si este ff bun mai ales in zilele calduroase. Recomand
Astazi Leon parca nu mai este asa rosu, doar multe bubite. Sper sa fim pe drumul cel bun.
O zi buna!!!
pisigri spune:
Olga, daca ai facut programare vineri la dermatolog, desigur ca vineri dimineata Leon va fi ca scos din cutie ! Este o lege nescrisa....:))
Ma facurati curioasa cu uleiul ala. Mie nu imi place sa folosesc creme si smacuri. Pe miini folosesc crema cu glicerina, numai cind am pielea uscata. Pe fata nu dau cu nimic. Nici demachiant nu (prea) folosesc, prefer sa ma spal. E drept ca la priceperea si banii pe care ii investesc eu in cosmetice, nu folosesc pudre sau fond de ten, iar fard si rimel rezistente la apa eu nu am gasit :))))Nu stiu daca e ok sau nu, dar imi simt oricum tenul expus la atitea chestii nasoale, incit nu am nici o tragere sa mai intind si eu niste chimicale pe el...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Fetelor, am un chef de duca. E asa de frumos afara, canta pasarele, soarele incalzeste natura.... De dimi nu fac nika...asa mi-am propus...doar sa ascult iarba cum creste. Si ma tot proiectez mental intr-o pajiste verde si frumoasa...macar cu gandul sa fiu pe campie adca nu si fizic.
Sper sa tina vremea frumoasa si saptamana viitoare de PAste.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Bianca2503 spune:
uleiul de argan este o mare inventie. Eu l-am descoperit cand am fost in Maroc si atunci am inteles la ce foloseste.
daca gasiti, luati ca e bun bun