LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu sunt cam trista caci Leon de cateva zile este plin de bubite pe fata David nu a avut asa ceva. Sunt f inestetice, sper sa nu-l deranjeze. L-am dat cu o crema la uriage, dar n-a functionat si acum am luat alta de la Roche Posay. Sper sa fie mai buna.

cu tarate in apa din cadita si cu ceai de musetel am rezolvat eu cand era Amalia mica

a mea inca are cojite in cap, avea dreptate Monn ca nu trec cu nimic

Amalia

Asta cu taratele am mai auzit-o, dar el are doar pe fata, si nu sta cu fata in cada cand ii fac baie, asa ca am eliminat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Inapreda
: suna tare bine pensiunea langa vreo apa, dar nu stiu nici una prin apropiere, dar caut, multumesc pentru idee

Olga
: un pentru Leon sa treaca bubitele repede.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu sunt cam trista caci Leon de cateva zile este plin de bubite pe fata David nu a avut asa ceva. Sunt f inestetice, sper sa nu-l deranjeze. L-am dat cu o crema la uriage, dar n-a functionat si acum am luat alta de la Roche Posay. Sper sa fie mai buna.

cu tarate in apa din cadita si cu ceai de musetel am rezolvat eu cand era Amalia mica

a mea inca are cojite in cap, avea dreptate Monn ca nu trec cu nimic

Amalia

Eu foloseam la Rares fiertura din frunze de nuc. Face o piele Nu se compara cu nici o crema. oricat de scumpa ar fi. Insa...m-am puturosit. Greu nu e...Pur si simplu fierbi o mana de frunze de nuc (uscate sau proaspete) intr-o cantitate de apa (totul ochiometric) si pui fiertura in apa de baie. Practica asta ar fi ideala si pentru oameni mari. Dar deh...lenea e cucoana mare.
Insa la Rares autnci au disparut toate bubitele.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Prea complicat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui curea

Salutare,
Olga si eu m-am confruntata cu bubite mici rosi pe fata, la noi a dat rezultat baneocin pudra, puneam in palma pudra si dadeam cu degetul peste bubite, practic ce se lua pe deget.
Nu prea am mai intrat asa des pe aici doar selectiv....

http://family.webshots.com/album/579528057tsGKea

Multumesc de sfat si hai mai des pe-aici

Fetelor cate sfaturi am primit de la voi...nuai sa-i treaca caci arata urat tare. Daca nu-i trece in cateva zile merg la dermatolog. Nu are cm pe fata care sa nu fie afectat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Inapreda, de we asta oricum s-a ales praful, de fapt nu a iesit nimic din ce am planificat, am mers numai la Durau unde din pacate nici compania nu a fost pe gustul nostru, s-a mai imbolnavit si Pisilincul... da nu-i nimic, noi sa fim sanatosi, ca avem timp sa le facem pe toate

Bianca, mie imi place tunsoarea, imi placea si cum iti statea rasa pe o parte de cap. Dar si mie mi-e sa nu te plictisesti. :) Eu l-as lasa pe Rafael sa se joace, dupa ce imi spune asa, o parte din directia in care se simte inspirat :)

Olga, io in locul tau as incerca totusi cu niste ceaiuri. Sunt ieftine, se fac repede, nu e mare scofala, nu ii incarci pielicica cu cine stie ce chimicale. Dar (dupa cum vezi :))))) nu insist.

Am mai fost plecati fara Ilinca dar rar 2 nopti. Acu io-s fericita sa merg cu ea cam peste tot, iar daca ramine cu tati vad ca nu are probleme existentiale ca lipsesc eu...

De Paste eu nu cred ca fac nimic. Adica as face cheesecake dar nu stiu reteta - stiu, stiu, sunt pe net. Ouale o sa le vopseasca maica-mea, i-o trimit pe nepoata sus. Abtibilduri as lipi, dar sa-mi indicati si mie unele ok pt ca:
- am avut abtibilduri de-alea speciale pt oua, dar cind am mincat ouale am stat cu foarfecele linga noi pt ca plasticul ala asa frumos lipit nu se rupea/cojea nicicum;
- am incercat cu abtibilduri "normale" dar hirtia pe care sunt imprimate este destul de ..teapana, asa ca nu se lipeau ca lumea pe suprafata ..curba.
Cred ca cea mai mare bucurie pt Ilinca ar fi sa pictam ouale cu oja :)))))) dar nu mi-e clar daca mai pot fi mincate dup-aia :)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olishka, ai incercat sa-l sprayezi cu apa termala? Spalat cu ser fiziologic...dar arata-ne poza sa vedem exact daca ne-am confruntat sau nu cu asa ceva. Sophia a avut o pielicica foarte curata dar imi amintesc ca parca in vara cand avea vreo 2-3 luni i-a aparut si ei o spuzeala de-asta cu punctulete rosii, eu zic ca de la caldura. Dar lui Leon nu cred ca de la asta ar fi iesit. Oricum, nu incerca tot felul pe el sa nu-i faci mai mult rau. Eu baneocinul pudra stiam ca e un fel de antibiotic si ca in niciun caz nu e recomandat copiilor asa de mici. Io cu ala ma dadeam sa-mi usuc cosurile mai rebele, dar zau ca uneori imi usca toata fatza, deci e puternic!
Scuze ca n-am salutat si am intrat asa abrupt;))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am chef de palavragit :)
Si-asa nu avem curaj sa iesim din casa inca; e frumos, dar parca as mai avea grija de gitul junioarei oleaca....

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga, nu poti sa-l duci pe Leon la un dermatolog? Pe Leon pare sa-l deranjeze bubitele?
Ma bucur mult ca David a iesit afara cu Cristi. Sinteti pe calea cea buna si, in curind, nu-l vei mai putea tine in casa.
Noi asa am patit: acum, cum se trezeste vrea afara; la prinz nu vrea sa doarma ca vrea afara.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Sincer, si eu ma bucur ff mult

Mergi la inceput

Sincer, eu nu prea sunt fan de astfel de freze, dar daca tie iti plac, da-i bataie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Hmm, Bianca, incerc sa-mi dau seama pe care dintre cele doua sensuri ale remarcii tale l-ai intentionat, dar oricare-ar fi, m-ai distrat copios!
Stilul Victoriei Beckham mi se pare ca ti se potriveste mult mai bine!

Si eu cred la fel

Mergi la inceput