LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Simona, meniul fix e alegerea "corecta" si din punctul meu de vedere.
Daca nu vin profesorii, nu v-ar placea sa faceti "sindrofia" undeva, in afara orasului, in aer liber? Nu este o pensiune/restaurant care sa aiba si "apa" cu ponton linga?

Mergi la inceput

Bianca, imi place mult tunsoarea si cred ca:
1. ti-ar shade bine
2. ti se potriveste "fizic, psihic si mental".

So, eu sint "pentru"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mie nu imi place deloc tunsoarea (mi se pare prea mare contrastul intre scurt/lung si cam lipsita de feminitate, iar tu, Bianca, esti foarte finuta), dar nu mie trebuie sa imi placa Mi-ati facut pofta sa gatesc si eu de Pasti. Asa ca o sa fac cheese cake la sugestia voastra si poate imi incerc norocul cu un cozonac, asa, de fun, pentru ca de mancat, nu mananca nimeni. De fapt daca stau si ma gandesc la ce cozonac face mama, nici nu are rost sa ma obosesc, ei ii iese demential!Eu vopsesc ouale prin metoda standard, iar Eva va aplica diverse abtibilduri, anul trecut am luat litere si am scris numele bunicilor, nana, nanu si le-am oferit cadou. Anul asta poate le pictam cu acuarele din alea la tub, ca-s mai groase si poate se prinde altfel culoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Multumesc, Ana Maria! Esti o draguta si eu o finuta:D

Eu am mai fost tunsa asa. Mai rau adica. Eram rasa pe partea stanga si cu parul lunga pe dreapta. Motivul pentru care nu as opta pentru ea ar fi ca am mai avut tunsoarea asta si o sa ma plictisesc repede.

Mai studiez. Poate incerc ceva mai cuminte, ala Victoria Beckham...sau mai bine il las pe rafel sa se joace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Hmm, Bianca, incerc sa-mi dau seama pe care dintre cele doua sensuri ale remarcii tale l-ai intentionat, dar oricare-ar fi, m-ai distrat copios! Stilul Victoriei Beckham mi se pare ca ti se potriveste mult mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bebe stai linistita. M-ai ajutat f mult de fiecare data

si Ariana cocheta!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Hmm, Bianca, incerc sa-mi dau seama pe care dintre cele doua sensuri ale remarcii tale l-ai intentionat, dar oricare-ar fi, m-ai distrat copios!
Stilul Victoriei Beckham mi se pare ca ti se potriveste mult mai bine!

Am uitat sa-ti spui: daca tati de Eva n-are nimic impotriva, zic ca ar fi faina tare o iesire cu fetele!!

Mergi la inceput

Doi prieteni discuta pe strada:
- Tu ai facut vreodata sex in trei?
- Nu!
- Atunci, du-te repede acasa, poate mai apuci!

Mergi la inceput

Alexandra cand vii la probat rochii neaparat sa-ti faci programare, caci altfel nu merge

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Vroiam sa va mai intreb: din ciclul jucarii educative, ce jucarii le-ati mai luat copiilor?
Bine, nu inteleg prin educativ neaparat cifre, litere, alfabet, citit, socotit, integrale includ aici si pedalat, trotinetit etc.
Nu mai am idei, vine Iepurasul si habar nu am ce i-ar putea placea....

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Grea intrebare...eu inca nu stiu ce-i iau lui David deziua lui. Ma hotarasem la Tobogan, dar a zis Cristi ca n-are rost sa dam o gramada bani pe un plastic si ca o sa facem direct un loc de joaca frumos la casuta noastra. Asa ca a picat si asta...

Mergi la inceput