LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chatonel

Si eu am scos iar cizmele din dulap si la Ada gecuta mai groasa pt ca dimineata sunt doar catva grade iar aseara cand am fost la plimbare batea un vant de-ti zbura capul

Pogonicea cuminte ! si eu parca pe zi ce trece descopar tot mai mult ce fetita mare am

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza si de la TGv-3 grade de dimi.
cf fetele uleioase?chiar ca mi-ati facut pofta de araganul asta, eu foloseam de migdale pt piele, parca si isnarcinatele se dau cu asta, si de masline pt par.
Gaza-faine preocupari de primavara
Adela m-a facut sa rad bine, le-a zis bine de tot
Pisigri-poate o fost si viroza si dorul despre voi, se face ea fata mare, o pupam pe carliontipe Ilincutza.sai pe tine ca ti-ai facut o suma de griji.

DEsi pe drum si de cand s-a sculat a fost foarte bine dispusa, de dimi la gradi Ariana a plans ca am uitat sa o dau cu ruj(balsam de buze), dar a rez d-an educatoare sarcina

De PAste vrem sa mergem la nasi, insa se anunta pre multi invitati, si nu vreau sa sarvbatorim ca la cantina, scapa cine poatem-am cam bosumflat...asta e,
DE vopsit oua, chiar aseara la TV vopseau oua la gradi niste copii cu acuarele..o sa adopt si eu in wk cu Ari, asa ca o pre-pregatire de PAsti, dar osa pun si abtibilduri, s afie mai atragatoare, oricum oaua fierte doar eu prestez, retsul gastii doar sparge; ca mi-am adus aminte de anul trecut ca Ari s-a dus in sufragerie, pana ne-am descaltat noi, ea a spart un platou cu oua rosii

Olga, pt copialsi cred ca tura asta ma mobilizez mai greu, eventual trimit niste banuti si-i investttsi tu

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Noi am lipsit doua nopti; cind am plecat nu a avut nimic impotriva, in prima seara a fost ok, si a doua zi cica a fost vesela, dar a intrat in vrie cumva seara, cind am vb cu ea la tel..
Cind ne-am intors acasa mi-a facut exact cum a facut cind am plecat la mare si am intarcat-o; nici nu a vrut sa vb cu noi, ne-a tratat cu spatele la propriu, m-a pus sa o chem inapoi pe maica-mea ca sa ii puna termometrul, pe tati nici nu l-a lasat sa se uite la ea pina seara, s-a purtat ca un dl Goe perfect, ceea ce nu e deloc, dar deloc, Pisilincesc. Deci a fost suparata crunt ca am lipsit atita....

Mda, cred ca da

La noi a fost tocmai pe dos revederea, ne-a sarit in brate si ne-a strans tare tare de imi venea sa plang, bine , ca sa nu zic ca pe drum nu mai aveam rabdare sa ajund o data acasa, mi se parea ca merge prea incet Pisi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hai ca am inceput mesajul asta de doua ceasuri...azi e ziua profesorilor consultanti, care desigur ca trebuie toti bibiliti si alintati ...:))

Chato, noi i-am spus ca plecam de acasa doua zile, ca o sa doarma la buni, dar cred ca a crezut ca nummai o noapte, cum cam facem de aprox o luna, ramine la mama mea simbata noaptea. De cind am plecat am avut o banuiala ca nu prea ne-am inteles cu intervalul de timp, dar nu am mai insistat ca nici nu ma ducea mintea cum sa explic clar ca mami si tati nu se intorc miine, ci poimiine..... Iar cind am plecat din casa, ea catre bunica, noi catre masina, era f vesela si entuziasmata. Numai ca din capul scarilor a strigat la noi ca "nu dureaza mult, nu??" iar eu i-am reamintit ca o sa doarma la buni.
Ma rog, a fost, a trecut. Eu inca sper ca a fost viroza

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Vroiam sa va mai intreb: din ciclul jucarii educative, ce jucarii le-ati mai luat copiilor?
Bine, nu inteleg prin educativ neaparat cifre, litere, alfabet, citit, socotit, integrale includ aici si pedalat, trotinetit etc.
Nu mai am idei, vine Iepurasul si habar nu am ce i-ar putea placea....

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!
Dau si eu cafea si niste fursecuri!ca doar am o cofetarie langa birou, si evident ca e cel mai simplu de ajuns si rezolvat foamea

La gradi a trebuit sa ducem azi fiecare cate un ou fiert ca sa aiba copii ce colora si decora si fii-mea deborda de fericire dimineata cu outul ei in mana Ca sa vedeti ce-i face fericiti pe copii

M-ati innebunit cu uleiul asta de argan, ma duc sa-mi caut si eu Eu folosesc acid hialuronic care este f bun dar e f scump, dau 150 ron de 20 ml , si asta la distribuitor...

Ce simpatica e Adela, tare m-am distrat si eu cu jucariile lui nenea

Olga, multumim de invitatie, dar sigur luni nu putem ramane in Bucuresti, oricum, cand ne hotaram cand venim iti comunic si musai ne vedem Deci asa e cu Rhea, mare pacat ca designul e tare fain. MLH stiam si eu ca face rochii frumoase, dar ma gandeam ca a explodat preturile de cand imbraca vedete pe la Hollywood , cu a doua rochita votez si eu pentru tine. Magazine de rochii de seara mai sunt Alb si Negru, dar la mine e cam riscant ca multe fete isi iau de acolo, Bien Savy, dar care au rochii cam pretioase pentru botez, Cristallini, si nu mai stiu Oricum eu o sa fac in vara
un drum la Buc special pentru asta si ar cam trebui sa merg tintit, nu sa ma plimb aiurea, in fine, timp mai am

Gaza, si eu imi doresc de mult un picknic in parc, dar cam greu pe aici printre rahati de catei Ma bucur ca va este bine

Novus, noi in principiu suntem liberi in ambele weekenduri din mai, asa ca we're in

Anamariame, de trei ori ne-am uitat aseara (eu cu Amalia adica) la filmuletul cu Eva, e asa de dulce si matura si intelegatoare

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Vroiam sa va rog daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, am de organizat cu inca un coleg in iunie, 10 ani de la terminarea facultatii, suntem in jur de 40 de persoane.Nu stiu exact cum sa facem cu masa la restaurant, trebuie vorbit pentru meniu sau isi comanda fiecare ce vrea, eu tind mai mult catre un meniu, ca ma gandesc ca iese prea mare harababura la atatea persoane.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Simona, neaparat meniu fix, altfel voi organizatorii o sa aveti mari dureri de cap
se face si la scoala, cu fursecuri si sampanie si dupa la restaurant cu profesorii si colegii
bafta la organizat si distractie faina

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Salutare,

Am revenit si noi de pe meleaguri straine. A fost binisor.
Plusurile au fost ca Vladimir a facut fata excursiei si mersului pe jos zi de primvara pana-n seara, ca am vazut lucruri dragute si interesante, ca nu am avut peripetii pe drum.
Minusurile sunt multicele si sunt completate de manele, tigani si cersetori (toti romani) de care m-am lovit in fiecare zi cel putin de 3 ori.

Am incercat sa recuperez cat de cat. O sa pun si poze dar trebuie sa le sortez putin pentru ca am vreo 3 Gigi.

sa va fie de bine iesirea, vrem pozeee

Amalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu sunt cam trista caci Leon de cateva zile este plin de bubite pe fata David nu a avut asa ceva. Sunt f inestetice, sper sa nu-l deranjeze. L-am dat cu o crema la uriage, dar n-a functionat si acum am luat alta de la Roche Posay. Sper sa fie mai buna.

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)

cu tarate in apa din cadita si cu ceai de musetel am rezolvat eu cand era Amalia mica

a mea inca are cojite in cap, avea dreptate Monn ca nu trec cu nimic

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Hai sa mai dau si eu binete ca poate m-ati dat la disparuti

Azi, teoretic, incheiem capitolul marea devastare (adica pleaca si ultimul mohican - muncitor) ... insa de maine....arisca-i...maini sa avem si picioare. Caci avem de retusat si curatat si asezat si etc.

Nu ne grabim caci de Paste vom pleca la Durau. Iar apoi, tot casa noastra va fi.

Cat despre pregatirid e PAste...anul asta vreau sa debutez cu cozonac. Ma fac gospodara...Sper sa ma tina si sa gasesc o reteta buna de facut.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput