LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***
Raspunsuri - Pagina 25
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
cu tarate in apa din cadita si cu ceai de musetel am rezolvat eu cand era Amalia mica a mea inca are cojite in cap, avea dreptate Monn ca nu trec cu nimic Amalia |
Eu foloseam la Rares fiertura din frunze de nuc. Face o piele Nu se compara cu nici o crema. oricat de scumpa ar fi. Insa...m-am puturosit. Greu nu e...Pur si simplu fierbi o mana de frunze de nuc (uscate sau proaspete) intr-o cantitate de apa (totul ochiometric) si pui fiertura in apa de baie. Practica asta ar fi ideala si pentru oameni mari. Dar deh...lenea e cucoana mare.
Insa la Rares autnci au disparut toate bubitele.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
bebe_shtrumf spune:
AlexAndra-si noi mai avem cojitze, exact in moalele capului-am zis ca e de la apa, nu sunt asa suparatoare, insa stiu ca exista si ma enervozez
Azi Ariana a debutat cu Sageata albastra-ciu-ciu de firma, era tare incantata si maine merg toti la Zoo, ambele premiere pt Ari, caci animale vedeam live d-astea domestice la curte si salbatice la circ..si bine cand avea cateva luni eu umpleam timpul de mers prin zoo, ca doar era aproape de vechea locatie
de abia astept sa vad parerile critice ale plimbaretei
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
Floric eu puneam frunzele de nuc, ca stiam ca inrosea firul de par, si voiam sa ma vopsesc "natural", la 12-13 ani, era viata la tzara
Pana la 3 luni jumate puneam toate frunzele si florile de musetel, pelin si galbenele in apa de baie a Arianei
Unele mamici pun ou crud si fac masaj pe scalp la baie..voi? ce credeti? dr Oz?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
pisigri spune:
Floric, in afara cazului in care plecati la vreo reuuniune de familie, cu gashca sau ceva, caz in care nu discut/comentez....mai bine stati acasa.
Am fost eu la Durau we asta. Un magazin mixt, hoteluri, pensiuni, un club...nic de facut, nici sa te plimbi nu ai pe unde. Daca te plimbi prin statiune e plicticos, numai asfalt, daca e sa te plimbi in alta parte, era noroi, a nins cit am fost acolo, si frig bine. Deci daca plecati numai ca sa nu stati acasa...mai bine va mai ginditi, poate alegeti o alta destinatie :)
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simonapro spune:
Buna!
Multumesc frumos pentru raspunsuri
Asa ma gandeam si eu cu meniul, sa stabilim ceva, profesorii din pacate s-au schimbat multi de atunci, mai este doar unul singur la catedra noastra care preda acum si imi e cam greu sa-i caut. Cred ca ramane sa fie doar intre noi.
Gaza: ne-ai transmis si noua din bucuria ta
Luc e fan puzzle, a inceput sa faca si din cele cu piese mai multe, cred ca o sa-i mai cumpar unul, ca se plictiseste de ele si o sa-i mai ascund cate unul si i-l dau mai incolo
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
olishka spune:
citat din mesajul lui denisamada
Sunt frumoase amandoua, dar prima parca e mai... pentru cand ai "ceva" de ascuns. Tu nu ai, so a doua rules! Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Daca zici ca prima este pt asa ceva, atunci clar de ea am nevoie Lasa ca ma vezi in curand
olishka spune:
citat din mesajul lui denisamada
Stiu ca nu formez propozitii cu cuvinte asa de complicate... dar cu Bepanthen ai incercat? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Nu am incercat, dar daca nu merge cu crema asta minune o sa incerc si cu Bepanthen, caci sunt disperata. Are pe toata fata si este f rosu O sa fac o poza sa-l vedeti
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Floric, in afara cazului in care plecati la vreo reuuniune de familie, cu gashca sau ceva, caz in care nu discut/comentez....mai bine stati acasa. Am fost eu la Durau we asta. Un magazin mixt, hoteluri, pensiuni, un club...nic de facut, nici sa te plimbi nu ai pe unde. Daca te plimbi prin statiune e plicticos, numai asfalt, daca e sa te plimbi in alta parte, era noroi, a nins cit am fost acolo, si frig bine. Deci daca plecati numai ca sa nu stati acasa...mai bine va mai ginditi, poate alegeti o alta destinatie :) http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Aoleu...Nu ma infricosa. Am facut rezervare deja. Mergem cu totii. Cu mama, tata si noi. Ca sa plecam de acasa, sa ne scuturam de praful de var dar si sa ne simtim bine. Acu, noi cu plimbarile si drumetiile nu prea suntem dar parca nici sa stau in camera nu mi-as dori. Ce o fi ...o fi. Am facut rezervare la hotelul Centrului Pastoral. Langa manastire. Acum 5 ani si noi am avut o experienta neplacuta la Durau dar am zis sa mai incercam o data inainte de a sterge aceasta locatie din lista de prieteni.
Multumesc oricum pentru avertisment. Macar vremea sa tina cu noi caci din ce se aude...sa mai pun un pulover in geanta.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Olga, a doua rochita este dementiala. Ambele sunt ft frumoase, insa cred ca a doua te caracterizeaza mai bine Eu am iesit cu fetele. Ele planuiesc o iesire la munte, doar noi, fetele, insa nu mi-am dat inca acceptul, mi se pare cam ... iesit din comun, mai ales ca ar tb sa o las pe Eva acasa la ce planuri au ele |
Multumesc! Oricum mai studiez piata. Daca vedeti ceva fain sa ma anuntati si pe mine.
Eu in locul tau as merge cu fetele, caci ai fetita mare si f intelegatoare. Meriti sa te distrezi!!!
Am facut si noi un pas urias astazi. David a iesit din casa cu taica-su si fara scandal! El fara mine nu pleaca nicaieri. Nu-mi vine nici acum sa cred
curea spune:
Salutare,
Olga si eu m-am confruntata cu bubite mici rosi pe fata, la noi a dat rezultat baneocin pudra, puneam in palma pudra si dadeam cu degetul peste bubite, practic ce se lua pe deget.
Nu prea am mai intrat asa des pe aici doar selectiv....