LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***414***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, voi ce faceti de Paste?

Am uitat sa zic ca noi le serbam pe ambele, wkd viitor mergem in Retezat la ziua unui prieten, din pacate nu putem ateriza la Bucuresti ,chit ca tare vroiam sa onoram invitatia Adelei , asa ca duminica de la munte mergem direct la mama la masa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Am uitat sa o laud si pe Ada care s-a comportat exemplar in excursie, a dormit pe masina la dus asa ca a fost fresh pe cand am ajuns la mall, i-am luat masinuta carucior de la Real si asa am purces la colindat magazine cu ea langa mine ajutor, chiar sunt tare mandra de ea , drept e ca i-am respectat si ei dorintele ceea ce cred ca e cel mai important lucru, adica am stat jumatate de ora la pet shop pana s-a saturat de privit pestii si animalutele, am intrat la magazinele de jucarii unde a vrut sa-i cumpar si ei ceva dar fara tranteli pe jos si pus mana pe toate, am ales impreuna un urs panda mic in patut cu biberon, f dragut dintr-o colectie de animalute mici si a fost tare multumita si incantata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus, sa va fie de bine plimbareala si cumparaturile, de-abia astept sa ne arati bluza si sacoul.

Ela, inteleg ca o sa vina si baietii tai in Germania: ma bucur mult ca reuniti familia!

De Pasti pe mine ma incolteste tot mai mult ideea de a pleca undeva la o pensiune la munte. Vreau sa vad care e prognoza meteo pentru perioada aia si, daca e vreme frumoasa, cred ca evadam de-acasa. Motivul, dincolo de aer curat si iarba verde, este ca m-am cam saturat sa fac mancare si sa fiu gazda pentru rude, care vin frumusel in vizita, nu se omoara cu pregatiri si n-au nici copil mic cu care trebuie sa jongleze. Stiu ca nu-i frumos din partea mea, dar e bine pentru sanatatea mea psihica, vreau sa ma bucur si eu de vacanta, sa fiu zen si nezburlita- si la propriu, si la figurat.

Alexandra, cearsaful impermeabil de la Novus isi face foarte bine treaba.

Ina, ce fain ca Ian are un verisor apropiat ca varsta, care sta in acelasi oras si care iti este tare drag si tie! Andrei are un verisor, dar este cu aproape zece ani mai mare, sta in Cluj si nici la fire nu prea sunt compatibili, asa ca am regrete din cauza asta.

Mergi la inceput

Anaan, mi se pare super ideea voastra, eu as pune-o in practica si eu am tot zis ca as pleca undeva (in Moldova de ex) de Paste dar mi-e si mila de mama care ar ramane singura acasa asa ca mai aman planul plus ca atunci ne intalnim si noi cu toata gasca mai ales cu cei plecati din Deva care de sarbatori vin acasa si e tare frumos sa fim toti impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...am revenit cu pozele de azi 3 ani de bucurie,fericire ....

multumesc tuturor pentru urarile primite ,pe toate caile

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

...am revenit cu pozele de azi 3 ani de bucurie,fericire ....

multumesc tuturor pentru urarile primite ,pe toate caile

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Ce veselie!! Da' ce unchi tanar aveti:))
Sophia n-are niciun unchi si nicio matusa, acum imi dau seama! Verisoara mea primara ce-i e, matusa de-a 2 a sau verisoara de-a a?...
Chiar ca buna ideea lui Anaan...asa m-as duce sa zac si io 2 zile in imprejurimi, ca avem ceva munti si noi si chiar e frumos...dar n-am mai fost de vreo 15 ani pe-acolo, nu-mi vine sa cred

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ce veselie!! Da' ce unchi tanar aveti:))

ai mei au unchi ,matusi....din partea lui D 3 matuse si unchiul din fotografii(24 de ani...maitru militar...lucreaza in Basarabi...caci altfel nici el n-ar fi aparut in imagini)+ soti a 2 cumnate(alti unchi)iar din partea mea un unchi si o matusa.Iar ca verisori au in total 4...unul fiind din partea mea.

Nu stiu exact ce-i verisoara ta.....ca si grad de rudenie pt fata.

Mergi la inceput

Dodo, frumoasa petrecere a avut Isabella ! si tutu-urile sunt dementiale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Salutare! Am ajuns si noi acasa, am fost la mama, eu am stat la povesti cu ea si asta mica s-a jucat cu vara-sa, am papat crema de zahar ars si acasa. Si noi suntem singurele ca tati e la Bucuresti cateva zile, bona e bolnava, asa ca de maine gradi scrie pe noi.

Amalia are o perioada cam nasoala, nu stiu de unde a invatat sa bata cu pumnul in masa, literalmente, cand vrea ceva. Bate si din picior si trage o privire amenintatoare si arata si cu degetul (bine, gestul cu degetul il fac eu cand o cert , macar asta stiu de unde sa-l iau). Ahh, si acum cateva zile am trimis-o la ea in camera sa-si stranga jucariile si s-a intors suparata foc spre mine si sa vedeti ce-a zis "Prost" Pe moment m-a busit rasul, dar habar n-aveam nici ca stie cuvantul. si asta in conditiile in care nici n-a fost de ceva vreme la gradi, sa fi zis ca a imprumutat gesturi si limbaj de pe la copii....

Anyway, Novus, noi te asteptam oricand in zona, asa ca poate va hotarati sa ne faceti o vizeta, valabil si pentru restul fetelor puse pe plimbari.
Eu am o dimensiune cam tampita la saltea 120/200, de obicei nu se gaseste nimic pe masura asta, asa ca si 140/200 ar fi ok. Dar ne auzim la un telefon, chiar mi-ar trebui ceva calumea .
Sa va fie de bine plimbarea si achizitiile.

Anaan, foarte buna optiunea ta, noi asa am facut in anii trecuti si tare bine a fost.
Anul asta nu facem nimic deosebit, mancare nu fac nimic, iau de la mama, probabil ca o sa vopsesc ceva oua cu Amalia si poate fac o pasca ceva, sa miroase si la noi a sarbatoare. Planul initial era sa mergem cu familia la Durau (avem o cabanuta acolo) dar s-a razgandit vara-mea din Cluj care vrea sa vina acasa la Iasi, asa ca probabil in prima zi mergem s-o vedem un pic, ca tare rar apucam sa stam la povesti. Restul zilelor acasa. Si sper sa mergem la inviere ca Amalia n-a fost niciodata, dar depinde cum o fi vremea.

Avem in plan si un weekend la Bucuresti cand se mai incalzeste, sper prima sambata dupa Pasti, as vrea s-o duc la zoo, la circ, cu metroul, cu barca, etc Asa ca planuri avem, vreme buna sa se faca sa le putem pune in practica

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Ahhh, admirat sarbatorita de azi, ce dragalasa e in tutu

Admirat si Phiphi, ochioasa desculta care savureaza inghetata (asa pofta mi-a facut ca mi-am scos si eu din congelaor si mi-am dat si sosetele jos ) si pe alesul ei pe care il imbraca ma-sa demential, imi place tare mult cum ii sta cu esarfa

Amalia

Mergi la inceput