Carucior sport pt. 16-20 de kg

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Pisigri, mijlociul meu la 3 ani jumate era foarte rezistent si cuminte si ambitios. Am facut anul trecut 2 excursii serioase pe munte, adica 3 ore numai in urcare, cu o diferenta de nivel de peste 1000 m. Zic eu ca a fost bine pentru noi toti! Insa pe asta mic, nu-l prea vad sa mearga la deal fara sa-l ducem in spate noi, asa ca nu ma risc sa-l duc pe munte anul asta (face 3 ani abia in august), (asta desi pe teren plat merge cca 3 km fara probleme).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrandreia spune:

@ Selene_Bunny : multumesc pentru raspuns. Caruciorul asta nu l-am prea vazut in magazine sau pe net, dar probabil nici nu m-am uitat atenta dupa el. O sa arunc un ochi si dupa el!

Bafta in continuare!

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui yrandreia

@ Selene_Bunny : multumesc pentru raspuns. Caruciorul asta nu l-am prea vazut in magazine sau pe net, dar probabil nici nu m-am uitat atenta dupa el. O sa arunc un ochi si dupa el!

Bafta in continuare!

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!!!

Nu, nu e printre preferintele mamicilor din Romania. La vremea aceea, am citit si eu diverse pareri. Inclinam spre Brevi Grillo, pana am gasit un site italian de reviewuri, unde am vazut ca e cam ingust si cam inconfortabil. Despre Chipolino, marca bulgareasca, citisem ca ar face copilul sa transpire.

Insa... am optat pentru el, noi am avut probleme cu primul carucior, un Baby Care, care nu i-a placut de nicio culoare.

Chipolino are si o gama larga de modele.

In Braila predomina Bertoni si astea ieftine, Baby Care, Good Baby, Geoby si alte no-name-uri.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Parerea mea este ca la varsta pe care o are Daria revenirea la carucior nu este benefica ,ba mai mult sta in calea progresului.
Faptul ca iti cere sa o cari in brate e felul ei de a cere atentie.Nu are legatura cu caruciorul in sine.Nu o trata ca pe un bebelus,explica-i frumos ca nu o mai poti duce pentru ca a crescut,eventual accentuand ideea ca-i domnisoara de-acum.Sau intreab-o cate printese a vazut ea in bratele mamelor lor.Maguleste-o ,spune-i ca nu-ti vine sa crezi ce mare si frumoasa s-a facut in ultimul timp...
Eu am scaunel pe bicicleta si o duc pe Daphne la gradi ,iar pentru cumparaturi am doua genti laterale la roata de la bici.Economisesc timp si multi bani cumparand totul de unde imi convine pretul si marfa.Fac zilnic 20 km,transportul nu ma costa nimic si fac sport pentru ca lucrez si nu am timp de sala.
Nu vad rostul investitiei intr-un carucior acum,nu calatoriti atat de des oricum si cred c-ar trebui sa incerci sa-i sadesti conceptul de adaptabilitate pentru ca asta o va ajuta mai apoi ca adult.
Altfel spus, nu depindem de UN LUCRU,sau de UN VIS sau de UN JOB ANUME...Asta asa,in general!Avem mereu alternative ...Daca nu merge masina,luam bicicleta.Daca bicicleta are pana,luam trotineta...Daca nu,mergem pe jos...Avem mereu variante!

Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne

Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

chris, .

Daria, cand i se pune "pata" pe ceva, apoi aia e.

De exemplu, i s-a pus "pata" pe o pisicuta gonflabila roz, de-aia cum au tiganii la tarabele cu flecustete bune de luat ochii copiilor si banii parintilor. Ii luasem o morisca, aleasa tot de ea.

La 9 seara s-a hotarat ca, deoarece morisca nu functioneaza in casa, sa mergem sa o dam la o alta fetita si noi sa luam, in schimb, pisicuta. Si a tinut-o asa vreo doua ore, plus vreo ora a doua zi. Doua ore, 3 adulti i-am dat fel de fel de explicatii: ca i s-a dat ocazia sa aleaga si a ales, ca nu mai avem bani (s-a dus la buni sa o intrebe daca a primit pensia), ca s-a inchis parcul, ca s-a dus tanti aia cu taraba acasa, la culcare, ta-su a dat-o pe explicatii de economisire a banilor pentru luat o jucarie mai trainica, si da-i, si da-i...

Dupa 2 ore, copilul a concluzionat asa:

- buni sa ii dea bani din pensie pentru minunea de pisica
- nu-i nimic daca s-a inchis parcul, sa sarim gardul (chiar asa mi-a spus: "sari gardul")
- daca tanti aia chiar nu mai e acolo, putem merge la ea acasa, sa o trezim din somn, sa ne dea pisicuta

Zi ca nu-i merge mintea.

Pisicuta n-am luat nici acum (asta e faza din 30 aprilie).

Carucior nu mai luam, poate bicicleta.

De dimineata mi-a cerut scutecel roz, cu ponei (monicabo, se aude? )

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Cred ca as fi aplicat psihologia inversa,ne-am fi imbracat sa plecam sa facem schimbul si in tot timpul asta m-as fi prefacut fericita de decizia ei.As fi avut grija sa-i povestesc ca mi se parea mie ca am vazut o fetita care tanjea dupa morisca ei...ca nimeni nu are asa jucarie frumoasa..ca are puteri magice si atunci cand se invarteste dorintele urmeaza sa se indeplineasca in curand...ca morisca ei a pierdut-o o zana si asa a ajuns la tiganca din parc,dar e secretul vostru si tiganca nu trebuie sa stie...
Pentru tine sunt importante lucrurile pe care le poti avea usor?Eu cred ca ar fi renuntat daca i-ai fi spus ca mergeti si ca faceti cum vrea ea.Eu am observat ca pe copii refuzurile noastre ii indarjesc,ii ambitioneaza.Mie mi se pare usor sa le sugerez raspunsurile atunci cand nu sunt de acord cu ei si sa-i fac sa creada ca a fost ideea lor!

Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Nu e tarziu sa-i spun asta, avand in vedere ca morisca face parte din "arsenalul" de jucarii cu care doarme... E acolo, la capul patului, face visele colorate (paletele sunt fiecare de alta culoare).

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Sa-mi spui cum a reactionat...Intai ii spui ca a trecut zana sa intrebe de morisca in timp ce ea dormea...si apoi o inviti la tiganca sa o dati inapoi...

Asta-i o tactica ce-ar functiona si la integrarea de la gradinita.Ii povestesti despre zane care privesc copiii pe fereastra si daca au fost cuminti,la plecare sigur zanele le lasa cate-o surpriza in dulapior!Poti sa-i spui ca-i scoala unde inveti sa devii printesa...etc.Hai,stiu ca ai imaginatie!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ooooo, Selene, dar vad ca au avut mare succes pampersii ala cu ponei . Si are memorie ff buna Daria, din moment ce si-a adus aminte dupa atata vreme de ei. Ma bucur ca v-au fost de folos. Si fetele mele sunt fani ponei.

Vis a vis de subiect, fetele mele de pe la 1 an si ceva-2, n-au mai vrut in carut, ajunsesem sa merg cu ele de mana si carutul gol.. Asa ca am renuntat la el. Insa este drept, nici nu am facut drumuri ff lungi cu ele prin oras, pe jos. Ori am mers pe aici prin cartier, ori cu masina (sau mijloace de transport), dintr-o zona in alta a orasului, si pe jos in zona de actiune (pe unde aveam treaba). Iar cumparaturi grele n-am facut cu ele, noi le caram cu masina.
Dar parerea mea sincera este, ca nu prea merita sa dati bani acum, pe un carucior nou. Mai ales ca nici nu va dau banii afara din casa, mi s-ar parea o cheltuiala in plus... Mai ales ca ai si unul deja... Eu sincer n-as da 300-350 de lei, mai bine foloseste banii aia pt altceva, ca "slava Domnului", cheltuieli tot exista

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Cred ca am gasit limita maxima a caruciorului Chipolino: 24 kg. La greutatea asta, deja scartaie, il simt "icnind".

16 kg Daria, restul, cumparaturi de la piata.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput