Carucior sport pt. 16-20 de kg
Raspunsuri - Pagina 2
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani hm. ai putea sa-i iei asa ceva. mi se pare destul de stabila (are 4 roti in loc de 2 ca la modelele clasice), fiind de plastic e si usoara http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-7515/trotineta-plastic-hello-kitty/ Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Avem si asa ceva, cu 3 roti.
O sa caut dupa acel mini.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Am gasit. Baby Design Trip, pliere tip umbrela, 7 kg caruciorul, rezista pana la 20 de kg ale copilului. Preturi intre 299 si 329 lei, fara transport.
Multumesc, maria_alexia.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
szivarvany spune:
Nasol ca tre` sa investesti bani acum in carucior :(
Se cere in brate de oboseala sau ca ii place ei efectiv in brate ???
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1
Sara_Maria spune:
La 4 ani cere in brate pt ca ii place, exceptie facand plimbarile extrem de lungi, pe care ar trebui sa le scurtati cel putin pana creste. Sa stii ca un copil la 4 ani are rezistenta si energie mai mare ca un adult. Gandeste-te ca alearga 4-5 ore in parc fara probleme... cat de lungi pot fi plimbarile voastre astfel incat sa oboseasca...
Daca cere in brate numai pt asa ii place, este varsta cand ar trebui sa incepeti sa o dezvatati.. sa descopere placerea plimbatului pe jos...
Poate in drumetii sau plimbari este util sa-i aratati frumuseti pe care din brate nu le poate remarca... o floricica la care se poate apleca sa o miroasa, un gandacel care isi scoate antenele la soare, un fluturas dupa care poate alerga... etc.
genioaranico spune:
buzna genioara nicoleta:acceasi problema am si eu,caut un carucior sport cu limita mai mare de greutate,am unul sport de la chicco dar e pana la 15 kg si nu l am folosit niciodata.trebuie sa mai caut.sunt foarte practice cele tip umbrela
blackgirl0 spune:
Selene, si eu ma intreb pe unde va plimbati de aveti nevoie de carucior? Si ma mir ca Daria ar accepta inca caruciorul. Dragos, 13-14 kg imbracat , numai sta in carucior de la 1.6 ani. Ne-am obisnuit sa il plimbam intre anumite ore cand este odihnit, iar la ora de somn sa fie acasa. Cumparaturi facem cu el impreuna saptamanal, dar inca nu ne-a solicitat excesiv cu luatul in brate. Iar prin parc apelam la bicicleta/trotineta.
P.S. Venim in Braila intre 14-17 aprilie. Iti las pe PM nr meu de mobil.
CorinaDani spune:
selene, nu cumva daria oboseste/o dor picioarele din cauza faptului ca le are putin in X ? are cumva si inceput de platfus ? eu am o conformatie asemanatoare, si imi amintesc vag din copilaria "mica", aveam perioade cand ma dureau rau de tot talpile, mai exact in zona unde ar trebui sa fie bolta piciorului (nu-mi amintesc acum cum se numeste aceasta zona). mi se tot "hatana" glezna in timpul mersului, pentru ca aveam (si inca am, noroc acum cu tocurile si incaltamintea cu talpa ortopedica) un inceput de platfus. si pe mine ma dor rau de tot picioarele daca merg incaltata in balerini sau slapi, parca simt orice pietricica si am senzatia ca merg pe loc, nu stiu cum sa zic. daca am un pic de toc sau talpa este ortopedica, e foarte ok, nu ma mai doare piciorul dupa un mers indelungat pe jos.
freedelia spune:
Limita maxima de kg este mai mult ca sa se acopere producatorii. Noi avem un carucior Maclaren Quest si t sa spun ca sta fi-miu cateodata si citeste in el, si are vreo 25 de kile. Iar acum 2 ani, cand aveau cei mari 4 si 6 ani a fost in Shanghai World Expo si mergeam de fieare data pentru 4-5-6 ore, erau rupti copiii spre final, asa ca faceau cu randul la carucior. Si aveau amandoi in jur de 20 de kile. Deja am carutul asta de 2 ani, am cafat cu el la greu, si inca nu are absolut nici o problema. Cred ca majoritatea celor de firma sunt asa, nu se rup cu una cu doua...
Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Porumbita spune:
pt in bucuresti are bicicleta fara pedale si un fel de motocicleta pe 3 roti (super usoara, din plastic, fara maner, e pe principiul biciletei fara pedale doar ca re trei roti)
insa pentru absolut orice concediu/deplasare noi inca folosim Chico tip umbrela; acolo face si somnul de pranz...
Ella_sab e f bun caruciorul si pt copii mai mari (3 ani are pitic) dc pleci dimineata si te mai intorci seara; oricat de rezistent ar fi un copil tot oboseste
pisi-pis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Dragos, 13-14 kg imbracat , numai sta in carucior de la 1.6 ani. Ne-am obisnuit sa il plimbam intre anumite ore cand este odihnit, iar la ora de somn sa fie acasa. Cumparaturi facem cu el impreuna saptamanal, dar inca nu ne-a solicitat excesiv cu luatul in brate. Iar prin parc apelam la bicicleta/trotineta. |
De la 1,6 ani (1 an si 6 luni?) nu mai sta nici in carucior, nici in brate? Dragos cred ca a avut totusi o rezistenta foarte mare; fetitza mea de aproape 2 ani nu rezista numai pe jos nici macar drumul de la gradinita pana acasa, care e de vreo 5 min. Si nu tine numai de rezistenta fizica, ci si de cea psihica, pana la urma copii mici se plictisesc repede sa mearga la drum drept, nu sa alerge in joaca, din placere.
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza