Asp.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana000,mya85!
Raspunsuri - Pagina 3
raisa28 spune:
Lore capul sus,am o prietena si-a facut test cu 2 zile inaite de urati si i-a iesit negativ si dupa o saptamana era insarcinata.
Bafta multa !
emilia.m spune:
Multumesc!
Asa sperante pana la cer am... ca in fiecare dimineata temperatura e pe la 37,2 si in fiecare zi am dureri si crampe ca la ciclu.... Poate e ...
Mi-e teama sa nu cad de sus cu sperantele astea dar nu pot sa nu gandesc pozitiv.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
raisa28 spune:
M-am interesat de duphaston si cica este pentru dereglari de menstra si altele pe cand arefamul este progesteron.
Eu am menstra la timp si doar o data pe an imi intarzie primavara sau toamna asa ca o sa raman pe arefam pt ca progesteron n-am.
Va mulumesc oricum.
raisa28 spune:
Apropo legat de sangerare ,cu 4 zile ininte sa-mi vina uratii am o mica scurgere maro dar nu pateaza abia o observ uneori. Oare este ceva in neregula cu asta?
MeAlex spune:
Emilia, suna bine ce spui tu. Asa e, la 7 dpo e mult prea devreme, poate sa vezi ceva pe test de pipi pe la 12 dpo cel mai devreme.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
MeAlex spune:
Deny, MagneB6 de care zic eu ca e recomandat in Romania, are 470 mg. Acid folic trebuie sa iei continuu cand iti propui sa ramai gravida, nu e nevoie de pauze, corpul elimina excesul.
Aveam userul si parola pe undeva, dar nu fac modificari.
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!
emilia.m spune:
In mod normal eu am avut dureri in noaptea de dupa injectia cu Ovitrelle (pana la 1 noaptea si am prestat a doua zi). Deci as considera data ovulatiei ca fiind 22 (dimineata devreme) deci azi ar fi ziua 8 DPO. Oricum mi-am propus ca urmatorul test sa il fac pe 7.04. Nu mai devreme. O sa iau Duphaston 2 pe zi pana atunci si Acid Folic 1/zi si Euthytox 1/zi si o sa stau linistita si plina de sperante si pe 7.04 dimineata devreme o sa merg acasa la prietena mea cu un test in dinti (de fapt in geanta) si o sa ne inchidem amandoua la ea in baie si o sa asteptam cele doua liniute, pentru ca data trecuta cand ne-am inchis amandoua in baie cu un test de sarcina au aparut doua liniute si acum ea are o fetita frumoasa foc.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
MeAlex spune:
Emilia, rezisti sa mergi la prietena fara sa mergi la toaleta? Daca nu, exista si varianta sa faci pipi intr-un recipient si sa testezi cand ajungi la ea.
pentru sanatos!