Asp.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana000,mya85!
Raspunsuri - Pagina 12
dana0000 spune:
Lorena iti urez La multi ani,sa fii sanatoasa si mamica in curand!
Despre mine ce sa zic,am facut beta 2 care e 217.7 (de la 61.4 cat era acum 2 zile),Macarie stai linistita ca e ok valoarea!
Am facut si progesteron a iesit 57, valorile normal pt trim 1 sunt peste 32.1 asa ca e in limite dar cam mic,nu risc nimic si iau duphaston in continuare.Am cumparat utrogestan sa pun vaginal. E mai bine,nu?
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Lorena iti urez La multi ani,sa fii sanatoasa si mamica in curand! Despre mine ce sa zic,am facut beta 2 care e 217.7 (de la 61.4 cat era acum 2 zile),Macarie stai linistita ca e ok valoarea! Am facut si progesteron a iesit 57, valorile normal pt trim 1 sunt peste 32.1 asa ca e in limite dar cam mic,nu risc nimic si iau duphaston in continuare.Am cumparat utrogestan sa pun vaginal. E mai bine,nu? |
Felicitari, sa ai o sarcina linistita, frumos beta
emilia.m spune:
La multi ani Lorena!
Si inca o data felicitari gravidutelor. Dana, sper sa te urmez sapt viitoare!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
dana0000 spune:
Va multumesc pt cuvintele frumoase,va tin pumnii sa reusiti! Emi ai rabdare pana joi sa faci test?
mya85 spune:
multumesc fetelor pt felicitarile din titlu!! azi am fix 5 sapt. cred ca ma indrept incet spre odisee. of, sper sa nu mai plec de acolo pana in decembrie!!!
mami de ( iulie 2010)
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Dana ce imi mai rade mie beta ta de gemenasi, orice unul sau 2 cred ca sunt bine primiti de tine.
Eu am avut treaba si am fost plecata, acum imi fac curaj sa iau jumatate de pastiluta, sper sa nu imi fie rau, mai astept putin si cand vad ca vine mosul ene o bag in gura.
Kity oare te-am intrebat tu ai facut RMN? Si acum daca ti-a scazut prolacina cat timp o sa mai iei tratament?
Mai vroiam sa mai zic ceva dar nu mai stiu ce.
Imi fac putin unghiile si apoi culcare ca mor de somn.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
kitty-27 spune:
mihaela...da..mi se pare mult...eu am avut-o mai mare ca tine chiar daca in alte unitati...si am avut primele patru zile..cate o jum seara...si apoi cate una p zi..doar seara.wooow..nu-mi imaginez cum o sa te simti cand vei lua dimineata...eu m-am simtit groaznic in prima zi..si bine ca am luat-o seara..de m-am pus in pat..ca n-as fii fost in stare sa ma mai duc la munca......si dupa schema asta mi-a scazut la limita de jos..