Asp.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana000,mya85!
Raspunsuri - Pagina 11
draguta spune:
buna
lorena la multi ani, multa sanatate iti doresc si toate dorintele sa ti se implineasca
raluca nu vreau sa dezvolt subiectul , te rog sa nu iei in seama toate rautatile, nu-ti spun de cate ori m-am lovit de astfel de situatii dar eu stiu cum suntem noi, toate cele de aici, persoane cu suflet mare , calite, care facem multe eforturi pentru visele noastre, puternice , de-aia suntem si incercate de Dumnezeu ca putem sa rezistam, oamenilor slabi nu se pun in carca atatea pb. ca nu le pot duce, fruntea sus si bafta cu stimularea
MACARIE felicitari, sarcina usoara si la termen cu un bebe sanatos
toate fetele
MACARIE spune:
Raluca , nu mai pune la suflet rautatile acelei femei , imoprtant este ca sotul tau a fost alaturi de tine , asta trebuie sa iti ridice moralul
plecati amadoi la multe si asta va fi o lectie pe care o primeste femeia aia.
intrebare beta 55,48 in saptamana 4 nu este prea putin ?
ma incadrez in valorile buletinului de analize la 3-4 saptamani(9-130)
dar parca putea sa fie un pic mai mare
a mai avut careva o beta asa mica?
------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
draguta spune:
velvet
MACARIE stai linistita, e f. buna beta, ai facut monitorizare, stii cat a avut foliculul? beta la inceput e in fuctie de marimea foliculului si de momentul implantarii sa ma corecteze cineva daca gresesc
esti in grafic asa ca nu-ti face pb
draguta spune:
fetele luna viitoare voi mai incerca si eu o stimulare, m-a pregatit emotional
voua inafara de suplimentele de progesteron v-a mai recomandat si altceva pentru cresterea endometrului?
MACARIE spune:
draguta mi-ai inseninat ziua , iti multumesc monito nu am mai facut din luna februarie cand m-am decis sa nu mai fac tratamente si operati
ca sa vezi cum este viata .....7 ani de tratamente cu o sarcina si o fetita minunata , opresc totul si raman .....
deci nu stiu de cat a fost foliculul ....dar am vazut beta mai mari la alte fete si din cauza asta sunt ......
am editat sa iti spun ca pt endometru mi-a mia dat VIVIFLOR
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
draguta spune:
MACARIE te stiu , asteptarea iti va fi rasplalita cu un bebe frumos si sanatos, repeta beta zilele urmatoare pentru linistea ta
si supliment de progesteron daca nu ai luat inca
multumesc de pont, eu am endometrul f. mic si inafara de duphastone nu mi-a recomandat altceva
MACARIE spune:
draguta , ar trebuie sa repet maine seara dar ce clinica este deschisa duminica seara ???
oricum , vreau sa spun sincer ca m-ai linistit si iti multumesc
iau utrogestan din ziua in care a iesit pozitv testul
sper sa fie bine
au trecut durerile dar au inceput greturile
-----------------------------------------------------------------
draguta spune:
atunci e ok daca iei progesteron, ai sa vezi luni cu ce beta vei veni
zi-mi de durei , simptome, cand au inceput?
MACARIE spune:
dureri ca la cm , fix asa de ziceam ca acum vine , dar.....in ziua 27 din 28 ( am cm regulat) mi-a venit miros de pui prajit (facea mama) in secunda 2 am varsat direct , abia am ajuns la baie , sani mai sernsibili decat de obicei mai exact sfarcurile , ma dor de mor , constipatie , balonare, insomnie,durere de cap ameteala si apoi greata de dimineata .....si de la pranz ...si de seara si evident lipsa CM , cam atat
toate astea le experimentez eu acum dar sunt fericita ......
4+
-------------------------------------------------------------