Asp.Felicitari Laurika1982,Bettercy,Dana000,mya85!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Uffff la noi bate un vant asa puternic ca te da jos

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

neata deny , pupic

----------------------------------------------------------------------------------------

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gagici, neata, scriu pe fuga.
Lorena la multi ani, felicitari gravidutelor si bafta la stimulare.
Am sunat doctorita a zis sa iau brocriptin vate o jumatate dimineata si jumatate seara, cateva zile apoi sa iau cate 1seara si dimineata, si a mai zis ca ar trebui sa fac un RMN pentru hipofiza, dar de unde mama masii bani ca e 750 in Iasi si cu trimitere sa astept 4 luni si sa platesc 300 ron, eu ma gandesc ca poate scade dupa o luna.
Mi-a zis sa imi fac analizele de tiroida, va rog sa ma ajutati ca nu mai tin minte exact care, nu iam notat si in ce zile se fac.
Multumesc mult si intru diseara.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

buna miha
eu pt tiroida am facut TSH , T3 SI T4 .
TSh l-am facut in z 3 ( dar cred ca se poate face in orice zi ) , iar celelalte 2 la fel , mie mi-a zis ca le pot face oricand.

----------------------------------------------------------------------------------------

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fetelor care au mai intrat

lore,la multi ani si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Inca nu am plecat si am mai intrat odata, si daca am facut tsh sa il mai fac odata cu T3 si T4?
Velvet ma bucur ca tia iesit paiul bun.
Kity oare nu e prea mult cate o jumatate de pastila dimineta si o jumatate seara?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

mihasa fie si la tine bine toate!sa se rezolve si cu prolactina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Pup toate fetele.
Eu sunt la munca,abea astept sa plec acasa.
Azi sunt z7,prestarea o incep din z12-13 pana in z23(sper eu din 2in 2zile sau din 3in3).Zis k e ok asa.Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Deny nu-mi place cand bate vantu' si pe aici e cam frig.
toate fetele

Mergi la inceput

anacred ca din 2 in 2 zile e oki.succes!

Mergi la inceput