Clubul "babelor" FIV-oase 23
Raspunsuri - Pagina 17
5ab1na spune:
iti doresc sa te bucuri de o sarcina frumoasa!
care se pare ca va fi cu gemeni!
acum am citit cu atentie in urma. ce hocus pocus a facut taifun
morena condoleante
Ralu_mv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tamys Ralu_mv un si de la mine, sa va ajute Dumnezeu pana la capat. 21+ cu |
Tamys multumesc din suflet ! Tu esti motivul alegerii mele si iti datorez si tie reusita mea, ca tu m-ai motivat si inspirat prin mesajul tau din 02.12 !!! Multumesc inca o data !
(ti-am dat un pm)
Ralu_mv spune:
Sabina Multumesc !!!
Oricati ar fi, unul, doi, conteaza doar sanatos/i sa fie si sa vina pe lume cand este/sunt pregatit/i, atat imi doresc!
Si am si eu o rugaminte la tine, te rog: nu te mai stresa atat de tare si nu-ti mai face griji pentru orice !!! Vei reusi si tu !
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na iti doresc sa te bucuri de o sarcina frumoasa! care se pare ca va fi cu gemeni! acum am citit cu atentie in urma. ce hocus pocus a facut taifun morena condoleante |
5ab1na spune:
eu nu ma stressez deloc
oricine ma cunoaste spune ca sunt foarte calma. desigur pe forum poate parea altceva.
Ralu_mv spune:
Daca nu te stresezi in viata in general, atunci e foarte bine !
Eu am spus ce am spus ca stiu ca am avut si eu momentele mele de stres si stiu ca nu mi-au facut bine...
olimpiadobre spune:
Morena,condoleante?
Adriana, ti-a propus si un tratament? Stiu ca nu faci fiv acum,dar pentru cand vei face...peste ani.Eu nu m-am programat la o consultatie la ei pentru ca a trecut prea putin timp de la ultimul fiv... Sotul nu vrea fiv cu ovo donate,de fapt nu mai vrea fiv deloc... Incerc sa gasesc
argumente sa-l conving.. Imi dau seama ca barbatii suporta mai greu esecurile, desi sunt mai putin implicati.
Ralu,felicitari!
Daca se mai apuca cineva de fiv ii doresc succes!
adrianaady spune:
Ralu felicitari inca o data ! sa mearga totul struna.
Ma bucur tare pentru fiecare reusita la turci pentru ca am o fata draga "care nu face fiv la ei deloc" dar se bucura si spera cu fiecare reusita in parte
Olimpia va fi o stimulare usoara cu 2-3 merional presupun, dar asta in caz ca fac fiv pt ca eu sincer, sincer asa nu fac
samira33 spune:
olimpia,daca ii intrebi de blasto spun ca ....au mediu de cultura pentru blasto.
dar asta e ca si cum cineva m-ar intreba pe mine daca skiez si eu sa la raspund ca...am skiuri acasa.
da,e foarte probabil sa aibe mediu de cultura pentru blasto...da il si folosesc???acum,in prezent???cate transsferuri de blasto s-au facut la Biogenesis pana acum???eu nu am auzit de vreunul.
poate vor sa faca si transfer de blasto pe viitor dar in prezent eu imi mentin parerea ca nu fac.
Lara27 spune:
Am si eu o intrebare, pentru fetele care au (mai) luat duphaston, Ady, Ana? (balanta cred ca saptamana asta e pe meleaguri straine, qiao, lyly, absenteaza motivat) anume, ati luat si un hepatoprotector odata cu el, sau nu?
Ralu, fata draga ai inseninat ziua, ai animat lumea, parca s-au descretit fruntile si relaxat spiritele..cam incrancenate-n ultimele zile, sau asta a fost perceptia mea..
daca vrei sa apari pe listutza lui Ari, scrie te rog, cum doresti sa fii "imortalizata" si rezolvam..
to be continued..