FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 13
Raspunsuri - Pagina 5
irilac31 spune:
Roadetot,ma gandesc la tine, stiu ce inseamna o infrangere, mai ales cand esti la prima incercare si pt mine a fost f greu atunci, te inteleg perfect. Raspunsuri concrete din partea dr nostrii nu stiu sincer daca vei primi, eu una mi- as acorda un timp de refacere psihica/ emotionala, timp in care m-as documenta cu ce as putea face in plus la urmatoare incercare. Sincer iti spun, eu asa am trecut peste toata nebunia de la primul FIV...facandu-mi planuri pt urmatoarea incercare, dar cred ca cel mai bine este sa-ti revii, sa gasesti forta in tine de a merge mai departe. Era o fata aici pe forum care avea la semnatura un motto... "timpul le rezolva pe toate, acorda-ti timp", cred ca asta ar trebui sa faci in clipele astea. Te imbratisez cu drag
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Irilac iubita cred ca asa a vrut DD sa l il botez eu eu l am iubit din burtica lui mamica lui ceilalti cine stie ce a fost in capul si sufletul lor poate nu au stiut cum sa reactioneze cum sa gestioneze situatia chiestia este ca eu sunt tare mindra de el si il iubesc ca si cum ar fi copilul meu amalia tsakoniati |
Draga mea, asa este in mod sigur DD a randuit in felul asta sa fie. Cand faci asemenea gesturi trebuie sa le faci cu inima, din tot sufletul si nicidecum pt fala sau de ochii lumii. Sa iti traiasca, cand e programat evenimentul ?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
amaliaro spune:
in septembrie ca vara este super cald aici si atunci este vremea cea mai frumoasa din an sici cald sici frig tocmai bine promit sa pun poze cu piticutu meu finut
amalia tsakoniati
apalina spune:
mersic Irilac ,esti o scumpica.O seara faina fetele
Doamne Doamne a facut o minune 12 +
irilac31 spune:
Apalina imi place la maxim semnatura ta
Looana, scuze te rog, acum mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de crinone . Uite iti scriu exact ce mi-a scris mie dr Machac pe schema de tratament in mom cand vb de sustinere, cand eu eram putin mirata cat de putin progesteron mi-a dat .... 1 crinone gel 8% = 800 mg of utrogestan. Oricum sa stii ca crinone-ul se absoarbe mult mai bine in organism pt ca este gel, nu stiu daca ai observat dar nu curge ca utro.
O seara frumoasa sa aveti
5ab1na spune:
cum e irilac? te simti bine?
te pup si te astept cu beta aici.
si pe alina si pe cocolino in aceeasi masura
roadetot am scris initial o poveste dar am sters-o
medicii veterinari sunt mai inimosi doamna mea decat doctorii de oameni.
daca-ti zambesc suav este pentru ca nu se pricep. n-au habar.
eu as face analizele de trombo, anticorpi diversi, Igg, imunofenotipare (asta in ultima instanta).
m-as gandi la toate alergiile pe care le pot avea si as spune cehilor.
vei fi uimita ce rezultate vei avea la analizele alea. nu-ti doresc/ estimez dar tot ce e posibil. cehii vor fi capabili sa-ti sugereze o schema de sustinere daca le dai rezultate ale analizelor.
atat ma pricep eu sa-ti spun. dar ideea e ca se poate fara a bate drumurile degeaba pe la doctorii de aici. sotul mi-a zis ca alta data cand merg la medic sa-i spun de dinainte ca daca imi ofera o solutie sau un serviciu platesc. daca nu...eu nu dau bani pe ridicari din umeri.
asta nu inseamna neaparat ca eu te incurajez sa nu mergi la doctori. dar ma gandesc ca daca ei deja ridica din umeri...e clar: nu ai nimic care sa le "sparga" ochii.
acum ani de zile am mers la doctorita de familie pentru o trimitere. m-a primit in antecamera unde auzeam ce vorbea cu pacientul de dinaintea mea. a fost faza de film!!!
pacientul - doamna doctor ce as putea sa mai analizez? totusi nu ma simt bine. ma deranjeaza ceva.
doctorita- ei...lasati astea. nu mai mancati sarmale, smantana, friptura de porc si va fi bine.
pacientul - doamna doctor dar eu nu mananc decat mancare usoara. mananc sarmale rar.
doctorita - ei...mancati Dvs. ceva. imi inchipui ca nu sunteti genul care sa traiasca cu paine cu ceai!
eu n-am rabdat. m-am intors spre asistenta si i-am zis: ca sa te simti bine trebuie sa mananci paine cu ceai??? si ca sa se vada ceva rau in analizele alea trebuie sa mananci o oala cu sarmale????
Looana spune:
Irilac da asa este Crinone 8% se egal cu cele 8 tabl. de Utrogest,si se asimileaza foarte bine, este un pic mai scump pe luna ma costa pt 30 de zile 192€ plus restul ce mai am in tratament.De maine dimineata trec pe Crinone,are efect la fel cum as face injectabil pe linga Utrogest,asta ce am aflat pe net despre gel.
Ori cum meu creste bine ,sunt sigura ca nu vor fi probleme legat de progesteron....m-am documentat azi .....bebele meu creste foarte bine,saptamana trecuta era mai mic cu 2 zile la ecograf si saptamana aceasta a recuperat era perfect pt zile care le are...
Noapte buna somn usor!
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
alina_alba spune:
Neata, fete!
Am intrat sa va salut, asa de dimineata. Va doresc un weekend minunat, cu spor si vreme frumoasa. Aici e innorat si sta sa ploua, deci e clar ca in gradina nu se poate face nimic. Iar consemnata in casa...
alina_alba spune:
Si inca ceva, nu ma doare burta,nu am sangerari gen spoting, mi-e tare frica sa nu cumva sa nu se prinda nici un embrionas...