FIV Europa(54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Lara, multu de lamuririle cu FB ... eu n-am timeline ( nu-mi place deloc ), sper sa gasesc totusi setarea . La babute cetesc de zor ... nu v-am parasit nicio clipa, dar sunt tare in urma ... si nu vreau sa scriu numai de dragul de a scrie si sa nici nu fiu la subiect

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Cris imi pare rau ca a trebuit sa treci prin atitea incercari...dar ce nu ne omoara ne face mai puternici....
Tu te-ai decis incotro te vei indrepta, spre ce clinica?

Eu cred ca voi merge pe mina lui Tayfun de data asta, doar ca la ei comunicarea este mai anevoiasa, inca nu mi-au raspuns, dupa ce am trimis istoricul meu medical, acum doua saptamini...dar asta se intimpla vara, cu concediile astea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Nu, nu stiu inca incotro ma indrept ...

Pana una alta o sa merg dupa copilasii din tabara de ski ... undeva prin august (daca mi se potriveste cu concediul lui PK) sau in septembrie... Intre timp ma gandesc daca merg in continuare pe mana lui PK (asta doar daca ma convinge ca poate sa faca ceva diferit!) sau ma indrept si eu spre turci ... desi asta presupune sa mai strangem ceva banuti in plus ...

Deocamdata astept CM... si-o sa fac hormonale si prog. de z21 (nu l-am facut niciodata )... Cam atat

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

flory am facut doarhepatitele si hiv-ul (inainte de fiv-ul de la Tayfun), ca restul erau proaspete. Si vreo 2-3 luni inainte, hormonalele de ziua 3

feteleeee - unde a anuntat jaguar sarcina?

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Aristica, a anuntat la FIV in Ungaria

Balanta inca putin si se face 10 iulie ... ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ruxandrica, sunt bine, multumesc. tot in pat stau si cu tratament,
asa e, in 10 iulie fac 36 de sapt. in sinea mea, am inceput sa sper ca as putea ajunge la 37 de sapt . sa vedem insa cum evolueaza bb-ii si cat ma mai tine colul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, intri acusi in linie dreapta. Multa bafta.
Totul va fi bine. Gandurile cele mai bune pt voi

Mergi la inceput

Cris poate reusesti sa iti aduci bb-eii acasa cit mai curind. PK are un program tare incarcat sau e si la ei vremea concediilor si totul se desfasoara mai anevoios??

Aristica merci...te voi mai stresa pe parcurs cu citeva intrebari sper sa nu te superi...

Balanta mult a fost putin a mai ramas...stii ce vor fi (baieti-fete/mixt)??

Fetelor stiti daca pot face in acelasi timp laparo si histeroscopie?? Nu as vrea sa fac doua drumuri pina acasa, ca sa nu mai zic de anestezie si toata procedura in sine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

flory nu-i niciun deranj
In Bucuresti nu prea gasesti doctori care sa faca ambele interventii in acelasi timp, dar am auzit ca se pot face si asa.

Iti poti da seama ce reprezinta un om, nu dupa ce realizeaza, ci dupa ceea ce tanjeste sa realizeze.

Mergi la inceput

Ari, legat de laparo si histeroscopie in acelasi timp, dr. de aici din Dublin mi-a spus ca s-ar putea face deodata...acum nu stiu ce sa zic daca fac si in Cluj. Eu am discutat la telefon cu dr. din Cluj doar despre hidrosalpinx, urmind sa detaliez cind ne si vedem.
Din pacate, momentan nu mai dau de el...sunt cam in stand-by...

Cris PK ti-a schimbat protocolul de FIV sau a mers pe acelasi plan?? Vroiam sa vad daca a incercat si altceva, in functie de cum ai raspuns la precedentul.

Lara pe unde mai esti?? Tot la babute??

Mergi la inceput